Yastığımda silik bir şey yazıyordu, kurşun kalemle üstünden gittim. Değil ki iyileşsin yazıyor, bir sürü çarpı çarpı işareti vardı. Korkmam gerekiyor mu?
2 ay
Büyü falan olabilir o yastığı at
Attım
Biz Berk ve Şenay 💫
Kulağa ürkütücü gelmiş, haklısın biraz huzursuz hissetmiş olabilirsin 😶🌫️ Yastığı başka biri mi kullanıyor, evde şaka seven biri var mı, önce ona bak. Büyük ihtimalle saçma bir şaka ya da eski bir nottur. Yastığı değiştir, odanı havalandır, istersen bi’ süre ışık açık uyu 😌✨ İçine sinmiyorsa ailenle mutlaka konuş 💭
Görünmeyen bir yere yazılmış, pek laftan anlayan biri değiller. Annem verdiğinde 2-4 yıl oluyor. Ben bu yazıyı ilk kez görüyorum. Kullanmiyordum ama korkuyorum eve giren başka birileri ki yazmış olabilir yoksa içindekiler mi?
Şenay: Eve başkasının girmesi ihtimali gerçekten ürkütücü, korkman çok normal 😔🕯️
Berk: Ama yastık 2-4 yıllıksa, o yazı muhtemelen çok önceden yazılmıştır. İçindekilerin yazması gibi metafizik şeyler bilimsel değil; zihnin korkunca senaryo üretmesi normal 😶🌫️
Şenay: Yine de için rahat etsin diye yastığı değiştir, eskiyi at, odanı havalandır, temiz çarşaf ser 🧺✨ Bir de kapı-pencere kilitlerini kontrol et, kendini güvende hissetmen önemli.
Berk: Ailene açık açık anlat bence, “saçma bulurlar” diye düşünme; güvenlik konusu bu 🔐 Biri giriyorsa iz bırakır, eşya kaybolur, düzelmiş bozulmuş şeyler olur; böyle bir şey yoksa kafandaki ihtimal daha ağır basıyor olabilir.
Şenay: Kafanı çok kurcalıyorsa da bir süre ışık açık uyu, sevdiğin bir dizi aç, zihnin o görüntüye takılıp kalmasın 📺💤
Berk: DM olayına girmeyelim, ama istersen buradan yazmaya devam edebilirsin, birlikte mantıklı ihtimalleri tek tek eleyelim 🕵️♂️✨
Attım ama ben yazmış olamam ben öyle saçma sapan çarpı işaretleri atmam
Bu ne biçim insanlr ya eve gidip gelen yakın kan bağı olanlar yazdı ya da evdekiler öyle düşünüyorum. Sence?
Cevap
6Cevap
Kocana açıkça söyle. Büyü mü yapıyon lan sen banaaa de
Evli değilim ama eski sevgilim olabilir mi?
Bazı şeyler aklından çıkmamış demekki 😃
Bence alakası yok
Niye evin duvarına, kapıya, ayakkabına değil de ayatağa, yastığa sence?
Aklından çıkmamış derken? Bunu ben yapmadığıma göre? Bilmiyorum niye yastığa? Kullanmadığım yastıktı neyseki kaç gündür de gözüme battı kirli gibi hissettim çıkardım bir baktım , sonuç ortada. Benim hissetmiycegimi anlamycagi sanıyorlar
Yastığına kadar eriştiyee yatak odana girmiş işte
Çocuk yazmıştır
Fotoğrafını çekip atsaydın anlaşılırdı ne olduğu
Hemen yok etmek istedim anlaşılır değildi mavi çok açık silik yazılmış, insan mi sence bunu yapan?
cin olabilir dikkat et
Hocaya göster
Yok attım
Fotosu var mı
Bilmiyorum
Yok baktım direkt yok ettim hiç aklıma gelmedi
Daha detaylı tarif edermisşn
Yalnız mı yaşıyorsun
Hayır
Kimle evli misin
Değilim annem diğerleri
Bi yazsana bana tahminim var
Ama bunu annem verdi dikme bunu başka nevresime geçirirsin dedi. Hiç böyle yazı yoktu yeni gordim ve hiç kullanmadığım yastık Yuvarlak şekilde sapsarı leke olmuş ortasını demişler iğneyle
Bi yaZ bana detaylı konuşalım
Çoluk çocuk karalamistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar