LÜTFEN AZICIK İNSANLIĞI OLAN ELİNDEN HİÇBİR ŞEY GELMİYORSA BARIŞ BANA AKIL VERSİN.
İstanbul'a gitmek isterim harika bir yer. ve ben yemeyi sevmem.
LÜTFEN AZICIK İNSANLIĞI OLAN ELİNDEN HİÇBİR ŞEY GELMİYORSA BARIŞ BANA AKIL VERSİN.
İstanbul'a gitmek isterim harika bir yer. ve ben yemeyi sevmem.
Cevap
9Cevap
Doktora gidin emin olun asla yatırmazlar sadece ilaç verir eğer kötüyse durumunuz o zaman yatırırlar..
kötüden kastın ne kadar kötü
Şimdi nasıl diyim eğer aylarca başını yıkamayıp saçın yün gibi olmuşsa yataktan çıkmayıp duvara bakıyorsan bomboş bakışlara sahipsen o zaman yatırılırsın çünkü bu duruma teyzem düştü o zaman yatırılmasi gerekti hatta elektrik verilmesine bile karar vermişti doktor annem kıyamadı elektirik verilmesine sadece yatırıldı 1 ay kadar..
6 aydir evden cikmiyorum. kisiel bakimlarimi ihmal etmiyorum oda canım istiyor diye degil zaten. telefon dışında yaptıgım birsey yok yataktan cıktıgım yok benım sınırımı bozan üzen strese sokan çok fazla sey var. hiçbir şey yapmak istemiyorum. sadece huzura kavusmak Allahın yanındaolmak ıstıyorum. Allah teyzene şifa versin. banada
Bak bir tanem iyilesmen gerekiyor emin ol seni anlıyorum ama ayağa kalk bu devirde annen ve baban ailen bile sana el uzatmaz sen kalkmak istemedikçe doktora git ilaç verirse iyi gelir düzelirsin lütfen tedavine başla hayat çok kısa yaşam su misali bir bakmışsın heba olmuş gitmiş rabbim sana şifa versin teyzemede tüm hastalarada kendine iyi bak kuşum Allah'a emanet ol 🤲🏼
Allah duysun temiz kalbinin sesini. her şey gönlünce olur umarım söylediklerini dikkate alicam.. Allaha emanetsin
Tam olarak neyin var?
hicbirseyim yok be kendimin ne sevdigim hicbirseyim yok herkes el birligiyle agzma sxtlar mahvettiler benj dayanamıyorum artık
Qkendini tedavi edebilirsin, neyin var
Ne yemeyi sevmiyorsun
Ne oldu ki
Aradım geliyolar
Derdin ne
Y**** yemeyi mi sevmiyorsun nedir olay
Ne sıkıntın var
Sorun ne kanka
sen hic caresizlikten İstaNbula giTmeyİ
HArika buldun mu
Hayır da sorun ne
o kadsr çok sorun var ama ne dilime ne de kelimeye dokebiliyorum tek bildiğim birsey varsa İstanbul'a gitmeyi harika bulmak umarım nedemek istedigimi anlamissindir. Muayene haricinde goustugum bir psikiyatrist tanıdığımla bıraz dertlestıgımde bana eğer gidersem beni kliniğe yatırabilebiliceklerini söyledi. iki ucu bklu değnek gibiyim
Umarım sağlığına kavuşur sağlıklı kararlar alır iyi bi hayat yaşarsın
niye hep iyiler üzülüyor ln yemin ederim karincaya zarar vermem yaptığım iyiliklerin haddi hesabı yok lafını yapmıyorum yapmamda ama neden neden ben insanlara iyiyken neden insanlar bana bpyle lan benı mahvettiler kafamj dvrlara vryrm yinede gecmiyro artik nefs bile alamiyorum dayanamşyorum.
Önce kendine iyilik yapmaya başla öyleyse artık kendini sevmeye başla kendine kötülük yapmıssın cünlü
kendıme yapmama ızın vermıylrlar sanki esır alınmış gbıyım kendımı net ifade edemiyor anlatamitoeum ama çok fena derecede kotuyum herksj anlamaya calısan iyi davranmaya calısan bi insanım biri gelsin anama sovsun onunla bile empati yapar onun nası bi psikolojide oldugunu anlamaya calisirim ben bu kadat kotulugu hak etmedim kimseye ne kendimi nede derdimi anlatamıyorum mefes bile alamjyorum ağlamaktan göz beyazlarımdaki damarlar çatladı tansiyonum 18 den düsmüyor yasiyorum ama yasiyorda degilim sadece birileri beni anlasin birz bana sarilsin evet sende haklısn desin istiyorum
Sen de haklısın ama kendini sevmeye o insanlardan uzaklaşmaya başla bu sana iyi gelir 🫂
dediklerin imkansız ama yinede dusunup hic zorunda olmadıgın halde yazdın fikir verdin çok teşekkür ederim
Rica ederim bu hayatta inandığın sürece her şey mümkündür unutma derdin var diyorsan her zaman senden daha kötü olanları düşünüp kendini teselli et o zaman kendinde güç bulup inanç bulup yükseleceksin sana iyi gelmeyen herşeyden uzaklaş 🫂
saol kardesım ıyı geldın bana. Allah gonlune gore versın.
Dm gelsene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Akıl hastanesine gitmekten korkman çok normal, bu kelime zaten insanda direkt film sahnesi çağrıştırıyor 😔 Ama senin ihtiyacın büyük ihtimalle bir “psikiyatri kliniği” ya da “psikolog muayenehanesi” gibi daha sakin yerler; kimse seni zorla yatırmıyor. İstanbul’a gelmek isteğin, iştahsızlığın, böyle yardım çağrın bir aradaysa, destek alman iyi gelir 🌿 Bir uzmana görünmeyi ciddi ciddi düşünebilirsin ❤️