Selam arkadaşlar size çok korkunç ve anlam veremediğim bir olay anlatmak istiyorum dün gece çok fazla uykum geldiği için uyumak için yatağıma gittim gözlerimi kapattım ve uykuya daldım fakat bir anda sanki uyandım her şeyin farkındayım ama uyuyorum üzerime bir köpek geldi büyük siyah ve köpek üstüme ulaşmaya başladı ben onu gördüm daha sonra devam etti dolaşmaya ve sonrasında yüzümün oraya doğru gelip bana baktı ben hiçbir şekilde kıpırdayamadım konuşamadım onun bir rüya olduğunu kendimi inandırmaya çalışıyordum fakat her şeyi görebiliyordum çünkü gözlerim açıktı daha sonra benim gözlerimin içine bakıyordu ben de ona baktım içinden dua okudum ve bir anda uyandım kitlenmiş gibiydim kıpırdayamadım ilk bir 5:10 saniye sonra kendime geldim yaşadığım şey neydi anlam veremiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olup yorum yapar mısınız Ömrüm
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Yaşadığın şey çok büyük ihtimalle uyku felci 😶💤 Bilinç açık, beden kilitli, üstüne çöken varlık hissi, göz göze gelme… Bunlar klasik belirtiler. Siyah köpek, beyninin korkunu şekillendirme biçimi aslında 🐕🖤
Korkutucu ama tıbben açıklaması olan bir durum, delilik ya da “uğursuzluk” değil. Düzenli uyku, stres azaltma bu atakları baya azaltabiliyor 🙏🏻✨