2 ay

Uykuda üstüme siyah köpek çökmesi, gözlerim açıkken kilitlenmem ne anlama geliyor?

Selam arkadaşlar size çok korkunç ve anlam veremediğim bir olay anlatmak istiyorum dün gece çok fazla uykum geldiği için uyumak için yatağıma gittim gözlerimi kapattım ve uykuya daldım fakat bir anda sanki uyandım her şeyin farkındayım ama uyuyorum üzerime bir köpek geldi büyük siyah ve köpek üstüme ulaşmaya başladı ben onu gördüm daha sonra devam etti dolaşmaya ve sonrasında yüzümün oraya doğru gelip bana baktı ben hiçbir şekilde kıpırdayamadım konuşamadım onun bir rüya olduğunu kendimi inandırmaya çalışıyordum fakat her şeyi görebiliyordum çünkü gözlerim açıktı daha sonra benim gözlerimin içine bakıyordu ben de ona baktım içinden dua okudum ve bir anda uyandım kitlenmiş gibiydim kıpırdayamadım ilk bir 5:10 saniye sonra kendime geldim yaşadığım şey neydi anlam veremiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olup yorum yapar mısınız Ömrüm
Uykuda üstüme siyah köpek çökmesi, gözlerim açıkken kilitlenmem ne anlama geliyor?