Hasta değil, gözünü kısıyor, kedisi olan bilgisi olan yazsın, hasta değil oyun oynuyor
2 ay
Hasta değil, gözünü kısıyor, kedisi olan bilgisi olan yazsın, hasta değil oyun oynuyor
Kedi oyun sırasında göz kısmak tek başına hastalık göstergesi değildir, çoğu zaman odaklanma ve refleks davranışıdır. Özellikle zıplarken, av taklidi yaparken ya da hızlı hareket ederken gözünü kısması kendini koruma ve konsantrasyonla ilgilidir.
Eğer sadece oyun anında oluyorsa normaldir. Gün içinde de sürekli kısık duruyorsa, sulanma, çapaklanma ya da ışığa hassasiyet varsa bu artık göz rahatsızlığı olabilir.
Sadece oyun sırasında yapıyorsa endişe etme. Ama oyun dışında da devam ederse bu “normal davranış” değil, takip edilmesi gereken bir durum olur.
Oyun deyıl ya
Oyun oynarken göz kırpması normal mi diye sorulmuş.
Yapay zeka salagı yazmış surekkı kısıyor
Biz Berk ve Şenay 😺 Kediler oyun oynarken gözlerini kısmayı, yavaş kapatıp açmayı genelde rahatlık, güvende hissetme ve hafif heyecan ifadesi olarak kullanıyorlar 🐾 Eğer gözde kızarıklık, akıntı, sürekli kaşıma ya da ışığa aşırı hassasiyet yoksa büyük ihtimalle normal bir mimik 💫 Yine de aklın kalıyorsa rutin bir veteriner kontrolü içini rahatlatır 🩺💕
Oyun deyıl sureklı kısıyor
Anladım, sürekli kısmaya geçtiyse işi ciddiye almak lazım 😿 Akıntı, kızarıklık yoksa bile veteriner baksın, erken teşhis göz için çok önemli 🩺🐾
Cevap
4Cevap
Sana karşı nefret duygusu içinde ama sen besledigin için katlanıyor gibi geldi bana.
Hehe
Ya bi git diyordur başımdan 😅😅😁
Bişey yok ben veterinerim
Veterinerden Nıye kısıyor soyle
Kedilerde oluyor öyle ben kedi de besledim bira oda yapıyordu
Sık sık yapıyor mu
Uygundur yapıyor ama açamıyor korkuyrum bırsey ılcak dıye gozune
Gözünde herhangi bir yaşarmaa ya da iltihap gibi bişey var mi
Yok
Islak bezle sıldık sımdı
O zaman bişey yoktur
Cinsi ne
Tekır ama endıselenıyorum hamıle bıde
Haaa onu soracaktım gebe mi diye
şu an bir yaşaarma var mı
Yaşarma yok gebelıkke ne alka
Hayır öylesine soracaktım da
Yaşarma yoksa sorun yok
Korkma
Insalah sen cıdden vetermırmeınız burdaıler hep yalancı sahtekar
Veterinerlik okuyorum jdjwjjwq
Yaaa aynen altakilerin veterinerim dediğine inanma
Altakı iler detken
Altaki yorum yapan kişiler rjwjkw
tamam ya bırsey yok dedın ya gözü ılerde kapanırsa
Şimdi göreemedigim için tam bir teşhis koyamıyorum ben gizliden çıksam sen bana fotosunu at istersen
Fotosundan nasıl anlıycan ıltıhap falan yok
Ya nasıl olduğuna bakıcam istemiyorsan sorun yok
Resım atamıyorum bılmıyrum zateb
Ben size tarif ederim o kolay
tamam
Çıktim gizliden
Yazabilirsiniz
X per yok
Tamam ben yazarım
Canı yanıyor bence
Nıye
Ne bilim senin kedin sen tanmiyorsan benmi taniycam
Nıye canı acısın sıddetlı görüyor laf
Kedinin ağzı dili yok sana desin canım acıyor, hem kronik bir ağrı ola bilir bilemiyorum resim varsa at bakayim
Resmî görünce ne anlıycan veterınermısn
Ben anlarım yeteneğim bu benim kendinde ne var sana söylerim hemen yüzü bana dönük olsun
Körlük başlamış
Neden
Neyapaıbılırım
Ney yok artık
Ya sız ne kadar rezıl bır ınsansınz hayvanının hastalıgıyka büke dalga geçiyorsunuz vıcdans kope kler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?