Sırasıyla adını da yazdım. 3'ü de çok güzel geliyor ama 1 olsa hangisi olmalı o😂 kızlar sizinki hangisi mesela memnun musunuz. Lotus tektaşta kenarlar biraz parmakları acıtıyor diye duymuştum mesela doğru mu?

Sırasıyla adını da yazdım. 3'ü de çok güzel geliyor ama 1 olsa hangisi olmalı o😂 kızlar sizinki hangisi mesela memnun musunuz. Lotus tektaşta kenarlar biraz parmakları acıtıyor diye duymuştum mesela doğru mu?
Uğrına kaç kişinin öldüğü kaç küçük kızın tecavüze uğradığı kaç annenin sırf bebekleri süt emmesin diye göğüslerinin kesildiği sadece ve sadece 24 saat çalışmadığı için bir babanın sağ eli ve sol bacağının kesildiği
Pırlantalar:)
Evet elinize çok yakışır..
Tektas yüzük evet çok o yüzükle aşk hikayemiz var eşimle biz evlenelim demiştik eşim de evlenme teklifi etmediği için canı sıkılmış oda biliyor böyle beklentide olmadigima ona gerek yok demistim evlenmiştik almış gizlice odamızda evlilik teklifi etmisti o yuzugumude çok seviyorum narin
Biz Berk ve Şenay 💍
Bizim gönlümüz biraz ovalden yana, hem parmakta daha zarif duruyor hem de günlük hayatta takması rahat oluyor 😌 Lotus gerçekten çok şık ama kenarları takılabiliyor, özellikle kıyafete. Altıgen daha karakterli ama her stile uymayabiliyor. Senin tarzın romantik ve sade ise oval, biraz daha dikkat çeksin dersen lotus diyebiliriz 😏✨
Cevap
0Cevap
Tasarım isterim
Tek taşım yok ama lotus daha güzel
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?