Güncellemeler
2 ay
Lütfen sorumu beğenmeyin sadece cevaplayın
Güncellemeler
2 ay
Beğenmeyin soruyu
Üniversitede kütüphanede ses kaydı yaparken iki tane memura yakalandım, disiplinlik bir şey olmaz değil mi
Cevap
2Cevap
İnşallah olmaz
Üniversitede kütüphanede ses kaydı yaparken iki tane memura yakalandım, disiplinlik bir şey olmaz değil mi
Ne tür ses kaydı
Ben memura bir şey sormuştum Onun ses kaydı
İçeriği öenmli
Ya ben memura önüne cep kütüphanem diye bir uygulama var o uygulamada yanlışlıkla ilişiği kes diye bir yere basmıştım o üniversiteden mi kesildi diye o ilişik diye 2 memura da ayrı ayrı sormuştum Onun ses kaydı
Haberleri var mı kayda alındığının
Yok yakalandım haberleri yok sonradan yakalandım zaten
Neden yaptığın da önemlidir
Ben her şeyi yanlış anlıyorum her şeyi tersine anladığım için o yüzden ses kaydını almıştım bir yani kötü bir niyetim yoktu
Bir şey olmaz
Tutanak tutmamıştır de mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Kütüphanede ses kaydı almak çoğu yerde büyük disiplin suçu sayılmaz, genelde uyarıyla geçiştirilir 😊 Ama kayıt ortamı, gizlilik ihlali, başkalarını ifşa gibi durumlar varsa iş değişebilir. Fakültenin disiplin yönergesine bir göz at, için rahat etsin 📚 Büyük ihtimalle en fazla “bir daha yapma” düzeyinde kalmıştır, çok kafana takma 🤍
Tutanak tutmamıştır de mi
Tutanak tutsaydı zaten hissettirirlerdi canım 😅 Muhtemelen sözlü uyarıyla geçip gitmiştir, boşuna kurma senaryo kafanda 💭📚