ak bıraktiniz mi? ☺☺
Hiç eşofman, şort, pantolon vb. indirme şakası yaptınız mı veya maruz kaldınız mı?
ak bıraktiniz mi? ☺☺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem yaptım hem kaldım ya üniversite yıllarında çok samimi 3 arkadaştık evde sadece, utangaç olana yaptık her şey ortaya çıktı biz koptuk o kızardı sonra o bize tek tek yaptı beni boxer kurtardı :) diğer arkadaşınkini indirdi hiç bozuntuya vermedi yukarı bile çekmedi eşofmanı utangaç olan utandı gene tepkisi : aaa niye yukarı çekmiyorsun? oldu :)) biz iptal :)
Dedim ya 3 kişiydik arkadaş bana işaret etti ben dikkatini dağıttım oda arkadan indirdi :) onun manzara daha kötüymüş öyle dedi :)
Tüm mahallenin içinde yaptı şerefsizler. Çokta kalabalıktı ulan mahalle. O gün bugündür eşofmanımın ipini sıkı sıkı bağlarım pantolonumun kemerini iyice sıkarım.
Ulan mahallede maç yapıyoruz. Kaledeyim mal mal bekliyorum. Aniden gelişti olay. Bir baktım arkamda birinin gölgesi yapma etme diyemedim ve yaptı vicdansız. Artık ben eski ben değildim dsadasdsa
Yok ben akıllı uslu efendi aile çocuğuyum yapmam öyle şeyler :P
Küçükken oldu 10-11 yaşlarındayken de ben unutmaya çalışıyorum sen niye kurcalıyorsun :P
Bana yapmışlardı en yakın arkadaşım dedigi kişi pantalonumu indirmişlerdi ablama soylemiştim:D Bidaha oraya gitme dedi ama eskidendi unuttum gitti desem ağır olur
5. Sınıfta sınıfın salak erkekleri kızların eteklerini kaldırırlardı bende bundan nasibimi almıştım:)
Cevap
197Cevap
ahahah ulan anılarım canlandı basket sahasında ne yapardık. bide aklıma şu anım geldi gece sıkılmıştık hadi denize gidelim demiştik atladık arabaya içtik sahilde mayo falan yoktu anadan doğma denize girmiştim arkadaşlar her bokumu alıp gitmişti sabaha kadar denizde çıplak kalmıştım çok kötüydü heryer buruşmuştu ahahhasdf
basket sahasinda yaptiklarindan anlatsana bir tane :)
fantazi degil ya nasil olduguni merak ediyorum banada yapiliyor cunku o yuzden
Lisedeyken okulun en kaşar kızı beden dersinde eşofmanımla birlikte boxerımı da indirmişti, herkes kahkaha atarken kıza tokat attım, o da sinirlenip şeyime tekme attı çıplak şekilde yere yığıldım ve kahkaha sesleri 2ye katlandı. Hayatım boyunca utancını yaşayacağım bir olaydır bu da.
pipiyi gördüler mi
Kızlar gördümü
orta okuldayken bana yapmışlardı beden dersinde ama ben inmeden yakalamıştım. İntikamımı almak için bayan beden hocasının yanında arkadaşın eşofmanını indirmiştim resmen herşeyi gözükmüştü orta okul öğrencisi bu :D
2. sınıftı tam ergenlik çağı bütün okul boyunca beni kovalamıştı ama yakalayamadı :D
Ben ev arkadaşlarıma yapmıştım. Duştan çıkmıştım üzerimde bornozum vardı. Bunlar tv izlerken önlerine geçtim yavaşça dans ederek bornozumu çözmeye başladım sonra "ştakkk" diye açtım bornozu (Altımda boxerım vardı:) ) far yemiş tavşan gibi dona kaldı gariplerim :)
indirme sakasi yaptiniz mi hic :)
Denizde herifin gtünden donu alıp dubaya kızların yanına bırakmışlığımız bile var :D
sana yapildi mi :)
Yapmaya çok çalıştılar ama ben bizimkilerin adiliklerini bildiğim için sıkı sıkıya bağlardım donuma asılıp kalırlardı :) Adi herifler özellikle kızların olduğu ortamlarda yapıyorlardı çünkü :)
hic mo basarilo olamadilar sana karsi? bence en az bir kez olmuslatdir anlat hadi :)
1 kere oldular tabi yoksa durup dururken bağlar mıyım :) Ama adi herif en savunmasız anımda yakaladı beni ya yoksa düşmezdim o tongaya. Üniversiteler arası turnuvadaydık. Gol atmıştım sevinirken donum dizlerimde, sevincim kursağımda kaldı :) Ulan ya bütün okula rezil olmuştum :)
en azindan cirilciplak kalmadin deme? :)
Yok çok şükür takım taklavat deşifre olmadan toplarladım durumu :)
ben yapmıştım o arkadaşım ozaman sinirlenmişti neredeyse kavga edecektik ama şimdi düşünüyoruz o zamanları konuşuyoruz ikimizde gülerek geçiyoruz güzel anılardı
nasil yaptin ki
sana yapildimi :))
niye
:D ilkokuldayken beden eğitimi dersi için eşofmanla gittiğimde indirme şakası yapmışlardı. Ama işin komik yanı indirdiklerinde aynı eşofmandan bitane daha çıktı :D. Yanlışlıkla abiminkinide giymişim. Uyku sersemliği 2 tane birden giymistim :D Hiç unutamıyorum
sen yaptin mi bic :)
anlatsana :D
Yatakhanede, misafirlikte ve havuzda bu tür olaylara mağdur kaldım :D sfkjlda
Samimi oldugum bir arkadaştan yedim o şakayi. Sana hokkabazlik yapcam dedi bende guvendim p. ce. belimi gidiklar gibi yapti ellerimi tuttu bisiler daha yapti kollarini kaldir dedi bende kaldirdim altimda esofman vardi iplerindende baglamadiydim. İt bir anda indirdi esofmani. allahtan sokaktan kimse gecmiyorduda rezil olmadim. Sonra zaten kovaladim iti.
https://vocaroo.com/i/s0XPC9Uz4ZRY
Herhalde.
O şakadan sonra bu hale geldi işte. :D
Teşekkürler :)
Annemin memleketinde olmanız güzel bir şey tabii ama. 4 yaş küçük olmam ortak düşüncelerimizin olma ihtimalini düşürüyor.
8_9 yaşlarındaydık fırlama bir mahalle bebesi herkes arkasını dönsün ve hizaya gitsin çok güzel bir oyun biliyorum dedi.. oradan da tam yasli bir dede geçiyordu hadi oynayinda izleyim gibicesine yanımıza geldi.. neyse bu fırlama arkanıza geçti.. benim donu bir indirdi.. yasli adam gülmeye başladı hunharca 😞 ben dönümü cekene kadar fırlama kaçtı... çok utanmistim lannn
Okulda kavgada high kick atarken okul pantolonum bildiğin boydan boya yırtıldı. Pantolon indirme olsaydı kaldırıldı kaldırılacak bir pantolon kalmadı.
ortaokulda yapardık bana genelde cesaret etmezlerdı ama bı kac kez oldu yanı oda spor ıcın ustumuzu gıyınırken kızlarda tam cıkıyodu o ara yapılmıstı sıkıntı yok hala hayattayım :D utanmadım da yabancı degıl onlar :D
yeterli xperim yok bir mesaj atarmisin?
Kaldım ama kalmaz olaydım.
Anlatmam o kadar Utanç verici idi. :(
+++ anlatma boşver :D
İlkokuldayken yapmıştı biri bana, eşofmanımı indirmişti. O zaman anladım sinirime hakim olamadığımı burnunu kırmıştım :(
bir çocuk yapmaya çalıştıda pantolon kemerli olduğundan indiremedi :D. o indirmeye çalışırken bende onun eşofmanı indirdim sorun yoq dirsegine kadar gelen donu vardı önlem almış :DD
Hiç başıma gelmedi allahtan hiçte yapmadım ama lise 3 te iken beden dersinde bizim arkadasa yaptılar tüm kızların içinde rezil oldu çocuk okuldaki tüm kızlar çocuğun yanından geçerken gülüyordu sonra çocuk okulu değiştirdi
Lise sonda milletin içinde yaptilardi. Bayağı kız falan da vardı yani sınıfta. İndirdiler, malafat ortada. Millet gülmekten kırılınca sinirlenmeye firsatim olmamıştı :D ama anın şokuyla 10 sn falan cekemedim pantolonu
sen hic yaptin mi peki :)
Yapmam mi, kızlara bile yapiyorduk :D
sen nasill yaptin :)
Beden dersinde kız tam eğilmiş ayakkabısını bağlarken indirip var gücümle saplak attiydim totosuna, büyük ihtimal parmaklarimin izi bile çıkmıştı
erkek arkadaslarina peki? :)
Eig için teşekkürler :) onlarınki bira fena ya anlatsam mi bilemedim :)
bence anlat eig hatrina artik :)
Ya bir erkek arkadaşınkini indirecegimizde 2 kişi yapardık. Birimiİn görevi arkadan pantolonu indirmek, diğerinin görevi de o can havliyle pantolonu kaldiramasin diye ellerinden tutmak :D sanırım bun zipirlik sadece bizim okulda vardı. Simdi düşündüm de biraz ellerinden tutmak da fena acımasızlık saka maka. Gerçi bana da. yaptılar ama olsun
:()
Evet acımasızlık dediğini duyar gibiyim :)
kaldımda yaptım da kızlara parmak atıp kaçtımda etekte kaldırıp kaçardım hahah çok fırlamaydımya ;)
g*t bir arkadaşım vardı evde yemek hazırlıyordum yazın sadece şort giyerim genellik le bizim oralar çok sıcak olur çünkü arkamdan sinsice yaklaştı indirdi bende beden eğitimi dersinde indirdim iyiki kızlar yoktu rezil olmuştu işin kötü tarafı kilot giymemiş salak hahahah citli citli söylüyorum
Askeriz ve her banyo gunleri bunu yapariz havlu indiririz:)
okulda ve askerde yaptım bende bir kez maruz kaldım ama yabancı yoktu ortamda.
orta okuldu üni fala değil ama çok yapardık :)
gazino ve koğuşta yaptık banada koğuşta yaptılar
ani oldu gazinodan geldim yatağama geçicektimki olan oldu
Bu saka degil terbiyesizliktir.
Hadi tamam bastan asaga su dokersin camura itersin ne bileyim bunun gibi seyler yaparsinda. O dedigin terbiyesizliktir yani. Bana yapan olmadi olursada pek hayirli olmaz o kisinin hakkinda
Biri gelip sürekli indirmeye çalışıyordu bedeb dersinde. Bende kızdım indirdim lakin eşofmanla kalmadı o sinirle iç çamaşırıda indi😪 insan beden dersinden 0 alırmı 😄
Biz askerde hamamda yapıyorduk hatta hepimiz çıkarıyorduk don pestamal: ) ne varsa :)
Plajda yapmaya çalışmışlardı, kafalarını kuma sokmuştum.
Geç kalmıştım :)
Geçen yaz kıbrısta oldu, denize doğru yürürken önden gidiyordum bir anda arkamdan geldiler şortu indirdiler, ben hemen kaldırdım tam inmedi zaten ama etraftakilere rezil olmuştum aklıma geldide utandım yine.
Evet denize giderken bile giyerim eskiden pek değildi de o olaydan sonra dikkat etmeye başladım :)
İyi ki vardı :)
Evet sanirim 11-12 yaslarindaydim kuzenimde kaliyordum oyun oynamak için kuzenimin kiz arkadaslarida gelmisti :( sonra benim kuzen donumu indirdi ama sadece esofman sonra halama sikayet etmistim :D
yapmadım, yapılmadı, yapmam, yapılmaz. bu tarz çocukça şakalardan oldum olası hoşlanmadım. bunu yapıp karşısındakini küçük düşüren insanları da hep kınadım.
Şöyle oldu... arkadaşımız plajda iç çamaşırını değiştiriyordu biz de havlu tutuyorduk. Herşeyi çıkarınca çamaşırı da havluyu da aldık kaçtık :)
lise son sınıftayken. arkdasım diğer bir arkaşın şortunu indirmişti. kızlar ortaya çıkan manzara karşısında çığlık çığlığa dışarıya kaçmışlardı :)
Ben lisede beden dersinde barfiks cekerken indirmislerdi. Kizlar voleybolu birakip bana gulmuslerdi :D
Kuzenler cok ciddi sohbet icindeyken eşofmanimi indirip gülüyom
Manyağim ben deli zkmiş çünkü
Merhaba ben o deli.
@2 ayar vermiş diyecemde taşlıyacaklar beni :DD @DanceForLife_ :))
s. et moruk deme :D @Herkestenfarklı6
Yillar evel top oynarken taraftar olarak maci izleyenlen arkadaslar bana kotu tezahruat yapiyordular bende karsilarina gidip bana bakin dedikten sonra donumu indirmistim
Bikere beden dersinde yapmislardi bana rezillik yaa
Tum sinif ordaydi kizlar falan :(
Baksir olmasa esofmandan da belli olur hersey:)))
Yok ya ne ugrascam onlarla :))
Senin başina geldimi?
Harbimi nasil
İc camasirin vardi umarim :))
İlkokulda kizlarin eteklerini kaldirirdim ben simdi hatirladim bak :)))
İlkokuldaydim daha
Ev arkadasin yapti
Bulasik yikiyodum mutfakta saka yapcakya aklinca geldi indirdi ama herseyyi ellerde kopuklu kaldim oyle :))
Baksirida indirdi :))
Kaldim napcam ellerim kopuklu cekemiyom yukari
Yok artik gaymiyim ben :))
Hee cok gorduk birbirimizi oyle ondan utanmam hic :))
Ne zaman sapik dedin sana:))
Ayrica sapij olsan kime ne:))
Solemiyim burada ;))
Kiz arkadasiyla sevisirken gordum :)
Dogal olarak :)
Tabiki bende kiz arkadasimla olurken gordu :) bir kac defa beraber yaptik hatta :))
Aynen :)
Hop
Nabiyon :))
Kari kiz kovaliyom :)))
Nasil bir hikaye :))
İndirmeli yok da ciplak ablama yakalandim bir kere :)))
Ayni odada kaliyoz bunla evde yoktu dus aldim gectim odaya cikardim bornozu tam giyincemcat kapi acildi ablam :)))
Hayır ama, şöyle bir olay oldu ama metroda bir arkadaşla iddia ya girdik donunu indirirsin indiremezsin diye.
Evet.
Dün Akdeniz Üniversitesi tenis oynarken arkadaşım indirdin en az 300 kız izliyordu ama hiç utanmadım valla xd Erkek adamın mali ortada olur
Böyle sulu ortamlara girmem, olursa fena intikam alırım.
Bir silah kınından çıkarsa mutlaka ateşlenmelidir
;-)
Kuzenimin sinirlenip gece karanliginda sokakta hafisten yariladim ama kimse yoktu rahatlıkla yaptim :))
Kuzen erkek kiz?
Yemek yaparken kız arkadaşım şortumu boxerımı nevar neyok indirmişti. Piss ya :D :D
ilk okulda çok yaparlardı =D asdsa kızların eteklerini kaldıırırdık bazi erkekler miletin eşofmanını indirirdi felan :DDASDs
Lisede uzun eşşek oynarken yapmıştım sonu olaylı bitsede çoçuk rezil olduydu :D
Atlayacak gibi yapıp kemersiz bol pantolonunu aşağıya indirdiydim. Garibim biraz utangaçtı o zamanlar sınıfta kızlar var diye utandıydı baya :)
Oldu :D Öğrenci evindeyken bolca yapıyolardı alışık olduğumuz için genelde eşofman iplerini bağlar çıkardım sıkıntı olmuyodu o zaman :D
Yani şöyle söylim bir keresinde ev arkadaşının sevgilisi vardı başka bir dengesiz ev arkadaşım onlar odadan çıkarken indirmişti sağolsun baya kin gütmüş olsa gerek alt taraf anadan doğma olmuştu :D Arkadaşımın sevgilisi bir daha eve gelmedi. Ev arkadaşımla bende o şakayı yapana bir güzel indirim yaptıydık :D
Demin anlattığım bana yapılmıştı :D İndirim yaptık derkende çoçuğu kıstırdık. Konuşmalar aynen şöyle:
+ Napıyonuz olm durun laaynn
- Sen bittin olm tut şunun kollarından
+ Aga ne bilim o kadar ineceğini yapmayınnn
- Şimdi **ktim belanı
+ Anaaaaaaaaaaammm
Çığılıklardan sonra çoçuğa giriştik hep bel altına hem üstüne baya bir hırpalandıydı :D
Bundan 4 sene önce lisede cuma günü tam beden dersi çıkışı istiklal marşı okunuyor sırada yaklaşık 600 kişinin arasında arkadaşınkini indirdim :) pişman değilim :)
Beden dersinde sınıfta giyindik tam kızlar girecekken indirmişti o arkadaş onun üstüne yaptım zaten :)
bigün aile dostu bir kadın geldi kızlarıyla beraber. banyo yapmışım ben de dötümde havlu sarılı. havluyu indirdi karı ya. öyle çocuk falan da değilim hani
19 20 yaşımda falan.
yapılmaz olurmu be ya kimin başına gelmemiştir bu durum :D
sana nasil yaptilar :)
ya mahalle macı yaparken arkadan arkadaş geldi pantolonumun gevşek olduğunu ve kemeri olmadığını görünce bir indirdi gerisi malum :DD
lise de ben çok yapardım :D
bana da yapıldı bir iki kez :D
indirdimde erkeklerde dikkat etmek lazım sınırlenıolar :DD
Normali de o diil mi:)
Şimdi bizim soyunma odası var önü de koridor işte herkes yürüyor filan tam o sırada koridordan kızlar geçerken benim şortu indirdiler kapıyı da bilerek açtılar cümle alem gördü :D
sen yaptin. mi hic :)
Yok ben yapmam öyle adilikler ha ama bana yaptılar sorun olmadı yiğidin malı meydandadır :D
Bana o hareketi yapacak kadar delikanlı adam yok :)
Orta okulda fırlama arkadaşım spor salonunda indirmişti donla ulu orta kaldım.. :D Utanmadım ama.. :D Sinirlendim sadece..
Burnuma sağlam bir yumruk yedikten sonra ayırdılar burnum kanadı belki de o yüzden güzelim burnun çocukluğumla alakası yok :DD Sonra i*ne müdüre gittim şikayetçi oldum.. Bişi yapmadılar gene tabii aradan süre geçince konuşmaya felan devam ettik i*ne arkadaşla.. :D Çok zoruma gitmişti yediğim yumruk.. O yaşlarda çabuk geçiyor her şeyin acısı.. ;)
bunun gibimi :D
aynen oyle :)
Okulda beden dersinde arkadaş bana yapmıştı şortun altına birşey giymemistim
Sırada duruyorduk arkadan indiri verdi Ahahhaha
Makina ortada kaldı sallaniyordu
Heeee bende onlara yapaydim dal daşşak sallanıyor nereye yapayım şortumu çekeyim . adammi kovaliyim ne utandım l*n Ahahhaha
Hoca gelmişti yapamadım
Ama binyandan da iyi olmuştu
En az 4 defa geldi bu soru da. Çeksin biri şunun eşofmanini yine yukarıya 😀
Yok k bikini ipi cozme sakasi yapan oldu kizlara genelde bunu yaparlar
kim tapti be o sakayi sana
Hergun bu soryu sormaktan bikmadinmi yahu ;) hep ayni soru
Bana yapılmadı ama her hafta birine yaparız kabilemizin geleneğidir.
en ilginclerini anlatsana :)
Evde küçük bir top var ayakla en az sektirenin donu indirilecekti mesela.. ve yapıldı da.
haber vererek mi oldu nasil indirfiniz :)
Yoo sektiremedi üstüne çullandık kaçamadı. Kaderine boyun eğdi.
okadar her hafta birine yapiliyo sana hic mi yapilmadi :)
yapılmadı ama yakındır.. elbet herkese bir gün yapılır
Erkekler beden de çok yaptık, bir kere de kız geldi eşofmanı mı indir di.
en ilginclerinden anlatsana :)
Evet, ilkokulda donumu indirmişlerdi, acayip utanmıştım.
Dipnot ; Hiç yapmadım.
cut.
Kaldım a. k Aqua Park'ta benim oğlan tam havuzdan çıkıyorken mayomun altını tuttu 🙈 ölmek istedim :(
@hexeley geçmiş olsun
lisede beden dersinde amudo kalktığımda çıkardılar eşfomanı :) güldük eğlendik geçtik :)
arkadaşlar ileri düzey piç olunca oluyor... neyse çıkan sadece eşofmandı :)
yok ya böyle şakalar normaldir, hakaret olmadığı sürece karşılık da vermem intikam da almam... ama sıra arkadaşıma da yapmadığımı bırakmadım.. her ne kadar bu olayla ilgisi olmasa 4 sene boyunca çok çekti benden... hocaların sevdiği efendi tipte öğrenciydim sözde, çok iyi kullandım bu yanımı...
kar yağınca gömleğinden içeri bir avuç kar iyi geldi :)
:) off ne yapim yani gidip şimdi onu bulup daha beterini mi yapayım :)
Soruna soruyla cevap vermek istiyorum, Acaba neden böyle bir soru soruyorsunuz?
İlk okulda herkesin biseyler görme çabası vardı sürekli bir anda pantalon ve şortlarımı indirirdiler kötü oluyo insan o an
Lisede bir kac kere oldu bayan hocama yakalandım hatta o uyardı sınıfı ama ünide beden dersi yoktu soyunmuyoduk kemer almıştım bide en iyisinden tedbir alaclı :D
Bilmem artık amaç neyse bilemiyorum ben ustümü çıkarıyodum yorgundum mac yapmıstk o sırak indirmisler aldılar sortu elden ele atıyolar sonra hoca girdi iceri kadına bagırıyom cık gelme diye ahaha :) ama güzel anılar olarak kaldı bnde bunlar
Olsun ayıp 😜
Hepsini anlatamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar