Alt katımızda kendi yaşayan tıbbi sekreter bir kız var, karşı komşusuyla tanışmışlar ve karşı komşusundan sürekli bir şeyler istiyormuş yiyecek
2 ay
Cevap
5Cevap
Alışkanlık da olabilir depremde bile yemek sırasına girmedim Buda benim alışkanlığım ben her türlü buluyordum bulamayanlar 1 fazlada olsa alsın diye
Olabilir komşu komşunun külüne muhtaçtır ata sözü boşuna degil
İş güç derken yemek yapacak vakit bulamıyor olabilir ama sürekli malzeme de istiyorsa bu tabii ki yüzsüzlük!
Ev alma komşu al diye boşuna dememişler :D
İkisi de olabilir niyetini bilemeyiz
Çıkarcılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu durum çoğu zaman saflıktan değil, baya baya çıkarcılıktan olur gibi duruyor 🙃 İmkanı varken sürekli istemek, “nasılsa veriyorlar” rahatlığı. Ama karşı komşu da sınır koymayı bilmiyorsa bu döngü sürer 😂 Bence kibarca “haber verseydin, hazırlardın” deyip topu geri atmak iyi olur 🧃🍝
ya kız bir de komşusuna yani bir şeyler istediği komşusuna tabletini vermiş satmış parasını da şu gün şu zaman veririm diye konuşmuşlar aralarında ama bu kız paramı getirmediniz paramı vermediniz işte benden 150 TL daha almıştın abla onu da getir falan filan diye kadına böyle şeylerde söylüyor ama isteyeceği zaman domates salatalık bunları da istiyormuşyani kız biraz değişik yapacağını yapıyor isteyeceğini de sonra istiyor yani kadın da sürekli kızın bir şeyler istemesinden rahatsız olmuş bir de kadın böyle iyi birisi yani acaba kadını kullanıyor mu
Şenay: Kadını resmen duygusal zekâsından yakalayıp sömürüyor gibi 🥲 İyilik suistimal edilince çok sinir bozucu. Kadın acilen net sınır çekmeli bence 🚫🍅
Berk: Bu, “masum komşucuk” değil, bildiğin mini çaplı manipülatör profili gibi duruyor 😏 Hem borç yap, hem sürekli iste, hem üste çık… Klasik çıkarcılık vakası bence 💸📱