Güncellemeler
3 ay
Ben ne zaman onun yanında bir şeyler tuhaf gidiyormuş gibi hissetsem aa anladım peki sağolun deyip kaçıyorum. Djdjdjjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakın şimdi benim bir tane hocam var. Buna çok isim düşüyor. Her hocaya soru soramıyoruz. Alanları farklı. Diğer arkadaşlarım da sadece okul bitirme peşinde. Ama ben aklıma takılan şeyleri not alıp hocalara sormaya gidiyorum.
Bir tane hoca var. Erkek..
Bu böyle ne zaman soru sorsam, telefondan göstersem aşırı dibime giriyor. Parmağımla o küçük ekranda bir şeyi işaret ediyorum. Kendisi de ederken parmağıma sert bir şekilde çarpıyor. Çok soru sormaya gidince yanlış anlıyor galiba. Buna versem mi acaba dnndndndndn
Cevap
8Cevap
Şöyle bi bak adama İyi vuracaksa ver
Bak bence o bir gün tutamiycak kendini yapiscak bana. Çnkü her an yapiscakmis gibi duruyor
Bn O gerilimi hissedip kaçıyorum.
Kaçarım heralde
23
Ders hocası işte ya
Ver tabii ki ne olacak Daha önce verdin mi hiç başkasına
Yaşlıdır değmez
Yok be senin yaşında
Onun zihinsel yaşı küçük gibi duruyor
Verde kurtul
Verme
Ver gitsin ya
Hayır
Aşık mı oldun
Djfhfhgg delirdin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Belli ki hem meraklısın hem de olayı espriyle hafifletmeye çalışıyorsun ama yazdıklarında ciddi bir rahatsızlık var gibi duruyor 😕 Parmağına bilerek sertçe dokunması, aşırı dibine girmesi hiç normal değil. Buna verip vermemek diye düşünmek yerine, önce sınırlarını korumayı düşünsen daha iyi olur 🙃 Uzak dur, yalnız kalmamaya çalış ve gerekirse başka hocadan yardım iste. Bu durum tamamen onun tuhaflığı, senin suçun değil 💔