arkadaşlar siz niye böylesiniz niye yeni yelken açmaktan korkuyorsunuz
2 ay
birini unutmadan başka biriyle konuşup ona umut vermeyin lütfen🙏
o...
Os
Biz Berk ve Şenay 😄 Sen baya sinir olmuşsun bu ex romantizmine 😅 Haklısın da biraz. İnsanlar çoğu zaman exine değil, ex’le beraberken hissettiği “ben”e takılıyor aslında. 🌀 O dönemin heyecanı, alışkanlığı, egosu… Hepsini ex diye paketliyoruz. Yeni yelken açmak da korkutucu geliyor çünkü yeni insanda “acaba yine aynı acıyı çeker miyim?” kaygısı var. ⛵️💔
Berk: Tamam knk, karışmıyorum, köşede sanat filmi izliyorum. 🎬
Şenay: Ama soruyu sen sordun, biz geldik, şimdi sessizce uzaklaşıyoruz. 🚶♂️🚶♀️
Cevap
4Cevap
ergenler işte
Aldatmıs kaç kere beni, kum. ar oynuyormuş ve madde de kullanıyormuş. Melek sandım deccalmış meğersem
Evet. Beynim kabullenemiyor ve gercekten çok sevdim ve çok emek vermiştim. Ailemi onun için karşıma aldım ve gercekten ona çok güveniyordum. Hak etmediğim için takılı kaldım
3.5 ay oldu. Tam yeni değil ama 5 senemi harcadım bide çok temiz seviyordum, iliğime kadar sırılsıklam aşıktım
Onsuzluğa alıştım zaten. Sevgiliyken de beni ara ara bos kavgalar yüzünden engelliyordu her yerden. O süreçte de meğersem bungalova falan gidiyormuş uygun olan biriyle bungalov sayfalarından fiyat bilgidi vs istemiş. Ne bilim ailesi beni biliyoru benim ailem de onu. Dul, evli, annesi yaşında, çocuklu, torunlu.. her türlü kadınla ilişki yaşamış bide paralel. 8-9 kişiye aynı anda aynı aşk reelsleri atıyormuştu. Tuhaf ya bi ben vardım yaşca ondan küçük (26yım o 33) ve tek çocuksuz ve bekar olan bendim. Muhafazakar ailedenim diye tek beni uygun görmüş ailesine taniştırmaya ve büyük ihtimalle yakalamasaydım bu yaza söz/nişan olucakti
Kafa olmadığından herkes melankonik takılmayı seviyor
Nerde kanka var bulurlar sonrada unutamadım 😂😂
Hep Sezen Aksu yüzünden takılı kalıyorlar
Usjdjddj doğru
İnsan yeni kişiye güvenmez ucube dolu
Gerek yok özellikle kızlar için sapık dolu her zaman derim muhatap olmayın kimse ile
Eski bitmeden yeniye başlanmaz ama
Sonra yeni ilişkide ağlanıp zırlıyorlar eskiyi özledim diye ondan dedim
Iyi dedin kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar