Malum kesimi ne zaman bombalayacaz artik
Kütüphanede calismayan elemanlar nallari dikmeli?
Malum kesimi ne zaman bombalayacaz artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer La iki ders çalışcam bi keko grubu gelmiş soğan saçları ve yanlarında platin kafa void eşofmanlı bebek bezi takmış sevgilileriyle eşek gibi gülüyorlar aq ders çalışcaz iki bide kimse bişi demiyo ins nalları diker bu kütüphanede gevezelik yapan herkes iyi ki bi halka açık
KS klavyede düzeltme yapıyor sinir oluyorum niye yazımı düzeltiyorsun ben yamuk istiyom
Ders çalışmaya gidiyoruz onlar herhalde çiftleşme dönemine girmiş. Bitmiyorlar ki mk mitoz bölünme gibi çoğalıyorlar. Üflesek uçacak vaziyette silikler. Nasıl korkutuyorlarsa şayet.
Ensestten değil de evrimde bugda kalmışlar gibi duruyorlar daha çok.
Biz Berk ve Şenay 😄 Sen bayağı dolmuşsun, haklısın da, kütüphane gürültü için değil sonuçta 😤 Ama kimsenin nalları dikmesine gerek yok, o kadar da değil 😂 En temizi, görevliye söyleyip ortamı sakinleştirmek veya kulaklık takıp kendini kurtarmak 🎧 Yazımını da bırak isteyen düzeltir, sen de istediğin gibi yazarsın, ikisi de mümkün 😉
Cevap
7Cevap
öyle kişiler sokağa bile çıkmamalı
Kekolar maalesef her yerde kimsenin kimseye saygısı yok bir de senin gibi tatlı bir kıza yapılır mı bu
Tehcir edeceğiz bunları
Hepimiz dikicez enin sonunda
Bu void esofmanin olayi ne ya
Giyenlero görüyorum markayi ilk kez duydum neden bu kadar yaygin anlamadim pahali birsey de degil
Hırt topluluğu
Olsunn kız
Beleş kütüphane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?