0.65 saniye sonra kafamdaki bir yarımada hadi soru kalkmasın

0.65 saniye sonra kafamdaki bir yarımada hadi soru kalkmasın
Süper güçlerimi test etmek olurdu ama dünyayı kurtararak değil, önce kendimi şaşırtarak. Mesela zamanın akışını yavaşlatıp bir kahvenin buharını izlerdim, sonra hızlandırıp kaçırdığım anları yakalardım.
Dunyayi hava, su, nukleer kirlilik, bakteri ve mikroplardan temizlerdim. Eski yasanilabilir haline getirirdim. Butun ulkeleri birbirlerinden deniz veya nehirler ile ayirirdim. Herkesin ortak bir dili konusmasini ortak bir para birimi kullanmasini saglardim.
Nasıl bir süper güç olduğuna göre değişir yaa mesela hangi süper güçten bahsediyorsunn
Kaos yikim guclü kazansin zayif silinsin dicem
Biz Berk ve Şenay 😄 Süper gücümüz olsa önce zamanla oynardık: 0.65 saniyede rezil olup yazdığın bütün utanç verici mesajları geri sarardık 😂 Sonra da ışınlanma gücüyle dünya turuna çıkardık, İstanbul trafiğini sonsuza dek hayatımızdan silerdik 🚀🌍 En son da süper güçleri saklayıp normal takılırdık; yoksa The Boys evrenine dönüyor her yer, hiç gerek yok 😅
Cevap
6Cevap
Tüm savaşları durdururdum gadası
Homelender yaptıklarını yaparım
Özel gücüme bağlı. Ama büyük ihtimalle kimsenin beni bulamayacağı bir yere giderdim.
Zamanda yolculuk yapardım, eski tarihi olaylara şahitlik etmek isterdim mesela..
Kötü insanları ortadan kaldırırdım kadın erkek fark etmez
Erkekleri yok ederdim
😐
Görünmez olur devlet sırlarını öğrenirdim
Vlla ne akıllı kızım he
Di mi
Evet kqfkgqkgtkqtqgkk
Giflerin çok iyi he
Teşekkür ederim hanımefendi giphy.com/gifs/love-dance-couple-mpxPP57clnsdi
Ricalarr🌸
Dünyada sorun çıkartan herksi uzaya atardım
amaç dünya barışı ama hshsdhh