Diğer 3 ay 1-6 arası bir sayı seç, ilk aklına gelen olsun; sana duyman gereken cümleyi yazayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Medyum olmaya karar verdim yakında podcast yapmaya da başlarım😂 1-6 arası bir sayı seç, ilk aklına gelen olsun; sana duyman gereken cümleyi yazayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. 6 olsun 0 0 Yorumla
HeyNikiNiki Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 6 diyecektim ki kimse dememiş. Hemen diyelim bakalım ne çıkacak sonuç 😁 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hayatını tamamen değiştirmek zorunda değilsin , bazen yönünü biraz düzeltmek yeter. Yorumla HeyNikiNiki 2 ay Hımm evet doğru olabilir Yorumla
___Justimagineit Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. 4 .. 1 1 Yorumla Soran 3 ay Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun. Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 6 olsun Eylül hanım 1 2 Yorumla Soran 3 ay Hayatını tamamen değiştirmek zorunda değilsin , bazen yönünü biraz düzeltmek yeter. Yorumla m Ritchson 3 ay Teşekkürler bakacağız Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Allah'ın hakkı 3 tür 3 olsun 0 0 Yorumla
Skylineoem Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 828 cevap paylaştı. söyler misin lütfen 0 1 Yorumla Soran 2 ay Kaç ki Yorumla
Muratdağ33 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay 6 seçtim 0 2 Yorumla Soran 2 ay Aşağıdaki var okuyabilirsin Yorumla Muratdağ33 2 ay Okudum teşekkür Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 3 ay 4 olsun lan 😂 0 9 Yorumla Soran 3 ay Lan mı gerçekten Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 ay Tamam dört olsun hanım efendi 🤣 Yorumla Soran 3 ay Aşağıda yazdım balım okuyabilirsin Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 ay Ben onu biliyorum zaten başka bir şey söyle bana Özel olsun 😂 Yorumla Soran 3 ay Sana özel düşüneyim o zaman Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 ay Düşün Yorumla Soran 3 ay Kendine zaman tanı , güzel şeyler aceleye gelmez. Yorumla İnTikam_Vakti__ 3 ay Oooo bak bu iyiydi Yorumla Soran 3 ay ❤️ Yorumla
IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay 3 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Aşağıda yazdım okuyabilirsin Yorumla
Nurlune Takip Et Xper 3 Yaş: 25 3 ay 6 neyse halimiz çıksın falımız 😂 0 1 Yorumla Soran 3 ay Askm aşağıda yazdım bakabilirsin 6 yı Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 3 ay 2 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Yorulduysan bu kötü olduğun anlamına gelmez sadece dinlenmen gerektiğini gösterir. Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. 5 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 701 cevap paylaştı. 4 olsun 0 2 Yorumla Soran 3 ay Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun. Yorumla Tempæst 3 ay Gerçekten de öyleTeşekkürler🥂 Yorumla
luvies Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 3 ay 3 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele. Yorumla
Keokeo Takip Et Xper 5 Yaş: 74 , eic 100% 3 ay 3 seçtim 0 1 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele. Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 868 cevap paylaştı. Tamam 4 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun. Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% 3 ay Diğer konusunda 427 cevap paylaştı. 5 seçtim 0 3 Yorumla Soran 3 ay Kendine söylediğin şeylere dikkat et, en çok seni onlar etkiliyor. Yorumla unglücklicherMensch 3 ay Kendime bir şey söylemiyorum ki Yorumla Soran 3 ay Neden Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 3 ay 3 olsun 0 2 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele Yorumla MadagaskarAslanı 3 ay O zaman ben elendim eheh Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 3 ay Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. 3 olsun 0 2 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele. Yorumla u tenedos 3 ay Bir aydınlanma geldi Yorumla
Adı_yok1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 3 ay 4 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun. Yorumla
tiramisuyumm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay 5 numara 0 2 Yorumla Soran 3 ay Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor. Yorumla tiramisuyumm 3 ay Teşekkürler Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 7 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Tamam en farklı en aykırı sensin tamam sensin Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 numara 0 3 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin; önemli olanı seç, geri kalanını ele. Yorumla aklımdadelisorular13 3 ay Teşekkür ederim medyum abla Yorumla Soran 3 ay Ne demek karşim Yorumla
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay 2... 0 3 Yorumla Soran 3 ay Yorulduysan bu kötü olduğun anlamına gelmez sadece dinlenmen gerektiğini gösterir. Yorumla AzraAksoy123 3 ay Teşekkür ederim🙏 Yorumla Soran 3 ay ❤️❤️ Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. 3 numero 0 1 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele Yorumla
AKINCIBEYİM4441 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay 3 olsun 0 2 Yorumla Soran 3 ay Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele Yorumla AKINCIBEYİM4441 3 ay Teşekkür ederim 😊 Yorumla
ccyclaaxs Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. Dört, 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 3 ay Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. 5 sayısı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 3 ay Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. 4 olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay 4 canısı 1 1 Yorumla Soran 3 ay Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay 2 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Yorulduysan bu kötü olduğun anlamına gelmez sadece dinlenmen gerektiğini gösterir. Yorumla
spicyby Takip Et Xper 7 Yaş: 27 3 ay 5 olsun 0 1 Yorumla Soran 3 ay Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
6 olsun
6 diyecektim ki kimse dememiş. Hemen diyelim bakalım ne çıkacak sonuç 😁
Hayatını tamamen değiştirmek zorunda değilsin , bazen yönünü biraz düzeltmek yeter.
Hımm evet doğru olabilir
4 ..
Herkes seni anlamak zorunda değil önemli olan senin neyi savunduğun.
6 olsun Eylül hanım
Hayatını tamamen değiştirmek zorunda değilsin , bazen yönünü biraz düzeltmek yeter.
Teşekkürler bakacağız
Allah'ın hakkı 3 tür 3 olsun
söyler misin lütfen
Kaç ki
6 seçtim
Aşağıdaki var okuyabilirsin
Okudum teşekkür
4 olsun lan 😂
Lan mı gerçekten
Tamam dört olsun hanım efendi 🤣
Aşağıda yazdım balım okuyabilirsin
Ben onu biliyorum zaten başka bir şey söyle bana Özel olsun 😂
Sana özel düşüneyim o zaman
Düşün
Kendine zaman tanı , güzel şeyler aceleye gelmez.
Oooo bak bu iyiydi
❤️
3 olsun
Aşağıda yazdım okuyabilirsin
6 neyse halimiz çıksın falımız 😂
Askm aşağıda yazdım bakabilirsin 6 yı
2 olsun
Yorulduysan bu kötü olduğun anlamına gelmez sadece dinlenmen gerektiğini gösterir.
5 olsun
Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor
4 olsun
Gerçekten de öyle
Teşekkürler🥂
3 olsun
Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele.
3 seçtim
Tamam 4 olsun
5 seçtim
Kendine söylediğin şeylere dikkat et, en çok seni onlar etkiliyor.
Kendime bir şey söylemiyorum ki
Neden
3 olsun
Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin önemli olanı seç geri kalanını ele
O zaman ben elendim eheh
3 olsun
Bir aydınlanma geldi
4 olsun
5 numara
Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor.
Teşekkürler
7 olsun
Tamam en farklı en aykırı sensin tamam sensin
3 numara
Öncelik koy: Her şeye yetişemezsin; önemli olanı seç, geri kalanını ele.
Teşekkür ederim medyum abla
Ne demek karşim
2...
Yorulduysan bu kötü olduğun anlamına gelmez sadece dinlenmen gerektiğini gösterir.
Teşekkür ederim🙏
❤️❤️
3 numero
3 olsun
Teşekkür ederim 😊
5 olsun
Dört,
3 diyirum
5 sayısı
4 olsun
4 canısı
2 olsun
5 olsun
Kendine söylediğin şeylere dikkat et en çok seni onlar etkiliyor