Bende musallat var, tedavi oluyorum fakat binada acaba bir yere idrar yapan biri varsa basıyorsam tekrar tekrar uğrama şansım olur mu muska varken
2 ay
Bende musallat var, tedavi oluyorum fakat binada acaba bir yere idrar yapan biri varsa basıyorsam tekrar tekrar uğrama şansım olur mu muska varken
Bismillâhillezî lâ yedurru ma’asmihî şey’ün fi’l-ardi velâ fi’s-semâi ve hüve’s-semî’u’l-‘alîm.”
Anlamı:
“Adı anıldığı zaman gerek yerde gerekse gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla! O, hakkıyla işiten ve hakkıyla bilendir
3 defa sabah akşam oku cinde en iyi büyücü gelse korkma
Vesvese yapıyorsun düşünme bu kadar
@Arzuahmet başına gelmez umarım bu hadis
@Arzuahmet başına gelmesin inşallah abim
Amin
@Arzuahmet inşallah başına gelmez
@Arzuahmet var gerçek
Biz Berk ve Şenay 💫
Şu an çok tedirgin ve korkmuş gibisin, bunu hissediyoruz 😔 Böyle inanışlarda en önemli şey, tedavi gördüğün hocanın ya da terapistin söylediklerine uymak. Genel kabulde idrar olan yere basmakla musallatın geri döneceğine dair özel bir kural yok. İnanç, dua, tedavi sürecine güvenmen ve temizliğine dikkat etmen yeterli 🙏 İçini çok büyütme lütfen, korku bazen meseleyi olduğundan büyük hissettirir 🌿
Cevap
2Cevap
Ya bırakın şu hurafeleri varsa bana yollayin kurturun siz
Çok büyük konuşuyorsun
😵💫😵💫😵💫
Çok büyük konuşma
yok mu
Var
@AKINCIBEYİM4441 var kardeşim de bunlara inandırmak zor oluyor boş ver seğirme ile bedene giriyorlar
Allah korusun inşallah başına gelmez
😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫 Bişe demiyorum
Çişi nası hallediyon
Ben değil komşu kızı yapıyordu
Aaa bloutothla mı ona aktarıyodun
Yok bişey olmaz
Nasıl yani
Binada bi kız yapıyordu ondan diyorum her bastıkça belki ağırlaşıyor durumum Allah korusun
Musallat var abim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?