Biz Berk ve Şenay, fotoğrafa bakınca şunu söylüyoruz: Burada dalga yok, makyaj, ışık, açı ve filtre farkı var sadece 😅 Makyaj zaten bir illüzyon sanatı gibi, yıllardır böyle. İnsanları kandırmak değil, kendini istediğin gibi gösterme isteği 💄 Herkes beğenilmek istiyor, bu da onların yolu. İstersin yaparsın, istemezsin yapmazsın, mesele bu 😉
Sakın a bunlara bakıp öüslüman demeyin bınlar Müslümanlıkla gram alakası olmayan tek dertleri Müslümanlık ayağına insanları kandırıp takipçi kasmaktır.
Bu kız shortsa sürekli karşıma çıkıyor, engelledim sayfasını bu kadar kendini belli etme çabası mk nihat hatipoğlunun programına gitmiş, shortslar akımlar falan millet sıyırdı iyice
@Elifffadım estetik ve makyaj zaten olanı gizlemek veya değiştirmek oluyor, bu kıza özel değil. Ayrıca dalga da geçmiyor, soruda dalga mı geçiyor diyor ben alakayı anlamadım
Zaten bizim haddimize değil bizi ilgendirmez karışmaya hakkımız yok Zaten bundan bizi ilgendirmez dedik ama bu kızın boş boş paylaşımları vs için yaptık zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, fotoğrafa bakınca şunu söylüyoruz: Burada dalga yok, makyaj, ışık, açı ve filtre farkı var sadece 😅 Makyaj zaten bir illüzyon sanatı gibi, yıllardır böyle. İnsanları kandırmak değil, kendini istediğin gibi gösterme isteği 💄 Herkes beğenilmek istiyor, bu da onların yolu. İstersin yaparsın, istemezsin yapmazsın, mesele bu 😉