Erkekler cügüne vurulduğunda abartılıyor mu? Dün kardeşim çok sinirimi bozmuştu laf dinlemiyordu anneme falan bağırmaya başlamıştı küçücük vurdum bağırmaya başladı sadece dokundum. Gerçekten o kadar acıyor mu?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler cügüne vurulduğunda abartılıyor mu? Dün kardeşim çok sinirimi bozmuştu laf dinlemiyordu anneme falan bağırmaya başlamıştı küçücük vurdum bağırmaya başladı sadece dokundum. Gerçekten o kadar acıyor mu?
Cevap
18Cevap
Yumurtadan bahsediyoruz sonuçta, testiste ki yumurtalık sinirlerle ve damarlarla dolu bir yapı ufacık bir darbe bile fena acıtır.
Hiç abartı değil valla aşırı hassas büyük yaşta bile
Bir nokta var oraya şeyedersen iki büklüm oluruz. d
Eger testis kısmına gelirse ugunursun gözünden yaş bile gelir
Dokunmakla bir şey olmazda hafifçe bile vursan nereye denk geldiği önemli eğer yumurtalara denk gelirse büyük sıkıntı
Numara yapmıştır?
Tekme atmadiniz yaa 🤔
Yok ya Tokat vurdum ama gerçekten yavaş
Acımaz olur mu deli misin. Vurma
Sacmalamaa cok acıyor
Evet aşırı hemde
Çok acıyor
Ne alakasi var
Fazlasıyla
Benim ki gibi 20 cm ise acır:D
Yok abartmıyor
Evet
Çok acıyor
Manyak mısın nasıl bir aile yapınız var
Sen bana vur
Çok agritir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Erkeklerin cücüğüne dokunma meselesi kesinlikle abartı değil, sinir uçları çok yoğun olduğu için ufak bir temas bile şok etkisi yapabiliyor 😅 Hele ani ve beklenmedikse daha da acıyor. Kardeşine kızman ayrı konu ama oraya vurmak gerçekten ceza değil, direkt işkence kategorisi 🙈 Bir dahaki kavgalarda o bölgeye bulaşmasan daha iyi olur 💙