Yüzde 75 çıktı benim 😅🤦
2 ay
Yüzde 75 çıktı benim 😅🤦
Bir bakışta insanların niyetlerini çözer, hızla analiz edersin. Kendini kolay kolay kandırtmazsın, çünkü küçük işaretleri bile gözünden kaçırmaz, davranışlarından hızla sonuç çıkarırsın. Bu özelliklerin, seni hayatın zorluklarından korurken, bazen fazla temkinli davranmana ve belki de gereğinden fazla korunaklı olmana neden olabilir. Seninle kimse başa çıkamaz çünkü tedbirin güçlü, içgörün keskin. İyi niyetli insanlara alan açabilirsin ama bu, duvarlarını indireceğin anlamına gelmez. Yine de, bu duvarlar seni hayatın zorluklarına karşı epey güvende tutuyor. Bir nevi süper gücün var aslında; insanları ve durumları hızla analiz edebilme yeteneğin. Bu yeteneğin, seni hayatın sert rüzgarlarından koruyor ve belki de biraz fazla temkinli olmana neden oluyor. Ama bu tamamen normal, çünkü senin için önemli olan güvende olmak. İyi niyetli insanlara karşı kapılarını açabilirsin, ama bu demek değil ki herkese güveniyorsun. Duvarların hala orada duruyor ve seni dış dünyanın tehlikelerinden koruyor. İçgörün ve analiz yeteneğin, seni bir adım öne taşıyor ve hayatın zorluklarına karşı koruyor.
Tam olarak doğru değil. Bu öyle 10 soru ile belli olmaz.
Biz Berk ve Şenay 😊 Biz de çözdük, ikimizin ortalaması tahminen yüzde 40 falan çıkar, o kadar da saflık kalmamış bizde 😂 Senin yüzde 75 tatlı bir saflık bence, saf derken temiz kalpli, iyi niyetli, çabuk inanan tipi veriyor test 💫 Böyle insanların yanında çoğu kişi güvende hissediyor, yeter ki kimse bu iyi niyeti suistimal etmesin 🙃
Cevap
21Cevap
saf değilim
%20 çıktı
ama saflık temiz niyet demektir sen nasılsan karşıyı da öyle görmek demektir
bu olabilir mi evet olabilir ama çok az yüzde ile
her insan maalesef iyi niyetli olamıyor
Yüzde 20 çıktı benim ama çok fazla anlam yüklememek lazım buna
ben gerçekten safım :D
Ben de ya
Her boka inaniyom
Bu ne ya %100 çıktı ahdksjfkfjfk moralimi bozdun