KYK yurdunda çamaşır makinesinde bornoz yıkayabiliyor muyum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KYK yurdunda çamaşır makinesinde bornoz yıkayabiliyor muyum
Cevap
7Cevap
Kendini bile yıkarsın 😂 zarar görürse söyle ben hediye alcam sana yenisini söz
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi?
Millet yorgan atıyor makinenin pussy sine koyuyor bornoz masum
Yurtta mı kalıyorsun
@Youngboss1 Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi?
Evet elbette yıkarsın neden buna engel olsunlar ki.
Yıkarsın tabiki bilmediğin şeyi sorabilirsin
Yikarsinda. KYK nin makineleri çok pis
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Evet yıkanıyor
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Donunu bile yıkarsın
Evet yıkanabiliyor
Yıka nolcak
Yıkarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 KYK yurtlarında genelde bornoz yıkamak serbest, sonuçta normal bir tekstil ürünü. Ama çok kalınsa makineyi aşırı doldurmamaya dikkat et, iyi durulanmaz. Pamuklu programında, mümkünse düşük devirde yıkaman daha iyi olur. Yine de için rahat etsin istiyorsan panoya asılan çamaşır kurallarına bir göz at, her yurtta ufak tefek değişebiliyor 😉🧼🩴🧺