Ona ne, kız arkadaşına izin vermiyor tamam da benim giyimimden ona ne
2 ay
Cevap
8Cevap
O nasıl fantezi aq huahahau pek inanmadım ben
Ne fantezisi ya
Arkadaşının sevgilisi sana karışıyor doğru mu anladım
Evet
Senin arkadaşın malmi bir şey demiyor buna
Yok o ona bisey demedi beni kötü etti
Onla arkadaş olma bir zahmet alsın ne yaparsa yapsın sevgilisini adam üçlü yapar bu gidişle
Bi daha etek giyme rezil ettin bizi dedi. Hatta beraber yürürken çocuk benim yanımda yuruyodu ceketini aldı al ört dedi ben de örtmedim xmndd
Ksnsjsjjs güzel hikaye ben ikna oldum
Hikaye derken? Gercek bi olay bu
Biliyorum ordaki etek bendim zaten olaya şahit oldum
😂
Soruma cevap alamadım ama hala
Diyorum ya adam üçlü yapcak diye yanında iki kız
Her şeyi geçtim sen neden bir çift ile takılıyorsun aq salsana onları adam istemiyor seni
Lan adamın bana ilgisi var zaten ben mi suçlu oldum şimdi ayrıca kız beni bi yere gidicekleri zaman cagiriyo ben ne işim var yanınızda diyorum o ısrar ediyo. Ya da çocuk onu da getir diyo sıkılmasın. Adam istemiyoru nerden çıkardın söylediklerimden sanki ben adama meraklıyım
Aq gitme gitme o kız sıkıntılı seni kullanacak kötü ben seni uyarayım o kız sevgilisi değilde daha çok başka bişi gibi
Yok sonra bana iftira attı güya çocuğun arkasindan konusuyomusum çocuğa beni kotulemis aramız bozuldu
Çok çok büyük sorunlar var burdan diyemem
Çünkü o bir alfa, o ne derse o olur.
Sapik neye bakıyor ne hakkı var sende dimi
Kisamiydi etek
Beni niye kiskaniyo
Kız arkadaşının arkadaşını kiskanamaz
Onu bende anlamadım şimdi
Bana ilgisi var da o yüzden olabilir mi ki bilemedim
Olabilir eğer ilgi varsa bi ufak kıskanma durumu
haklısın karışamaz
Soruma cevap alamadım
Soru ne
Yazmışım ya
yani karışamaz niyesi yok ben düşününce bi sebep bulamadım
sana ykselmiştir
Ne alaka
aklına kötü şeyler geliyodur
Sen giyinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Belli ki sinirlenmekte haklısın. Bu tip “etek giymeyin” çıkışı, genelde kıskançlıkla karışık kontrol isteği oluyor 😒 Senin bedenin, senin kıyafetin; kimsenin patronun değil. Sevgiline sınır koyabilir, ama sana laf söyleme hakkı yok. Rahatsızlığını netçe söyleyip mesafeni koruman en sağlıklısı olur 💁♀️✨