Çevremdeki güzel kızların neredeyse hepsi çok sevgilisi olmuş, hepsi tecrübeli, manipüle etme, duygularımla oynama ihtimalleri yüksek. Fikriniz nedir
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremdeki güzel kızların neredeyse hepsi çok sevgilisi olmuş, hepsi tecrübeli, manipüle etme, duygularımla oynama ihtimalleri yüksek. Fikriniz nedir
Çünkü güzel oldukları için çok fazla ilgi duyanı var doğal olarak çok fazla seçenekleri oldukları için hayatının merkezine 1 kişi almak yerine farklı senaryolar kuruyorlar. Daha sonra gözlerinin önü kibirle şişip kimseyi görmez oluyorlar. Bu Allah'ın doğal bir süreci. Kadın güzel olur erkek tapar resmen. Ama alfa erkek her zaman kendi işinde gücünde insandır. Allah alfa erkeklerin sayısını arttırsın. Lazım çünkü bu devirde.
Valla 1 kıza yürüdüm beni aldattı gibi bişe oldu guzeldi ondan sonra artık alfa oldum nolduysa kızları gözümde buyutmuyorum farklı seçeneklerinin olduğunu ogrendim
Beni ilgi için kullanıyordu öyle soyliyim safligimdan anlamadım anladığım gibi çıkardım sonra geri geldide kabul etmedim
Herkesin bir kafa yapısı var. Bazı kızlar hayatının merkezine birini kalıcı olarak almıyorlar.
Biz Berk ve Şenay 😄 Güzel kız = tehlikeli kız denklemi biraz “filmler böyle öğretti” durumu aslında 😅 Çok sevgili, çok tecrübe = çok manipülasyon demek değil. Bazı insanlar çiçek gibi, bazıları mayın gibi; bu da tipten değil, karakterden geliyor 💣🌸 Sen sınırlarını, beklentini net tut, romantize de etme, şeytanlaştırma da 😉💫
Cevap
0Cevap
Çevremde çok beğenilen bir kızım dışarda çok bakışmalarla ilgili anı yaşadım ama gel gör ki bir tane sevgilim olmadı 😂
Ben ortaokuldan sonra güzelleşmeye başladım. Yolda yürürken bile çıkma teklifi eden oldu lisede de oldu ama muhafakar bir ailem var korkumdan sevgili yapmadım
Niye daha tehlikeli
Değişir ya çok ilişkiden sonra insan doğru kişinin kim olduğunu daha iyi anlıyo bence
Haklısın
Güzel uzun boylu kızlardaki ego kibir kimsede yok kendilerini tanrıça zannediyorlar dış görünüsü kotu kizlarida aşağlayıp eziyorlar bizzat yaşadım
Sende karakter yok o zaman
Bir de kızı haklı buluyor defol git
Zorba kötu insanlari hakli buluyor basina ne geliyorsa hakkediyorsun
Al tum guzel kizlar senin olsun siz erkekler dis gorunjse guzellige tapıyorsunuz aq
Allah sizi kahretsin
Git isine yazma cevabimida kaldır siz erkekleein hepsi guzel kizkarin go""" kaldirdiginiz icin onlarda egolu manipulatif farkli akternatifleri çok oluyor cirkin kızlara selam vermezsinjz guzel uzun boyly kizlara kole olursunuz karakter yok sizde
Cevabimi kaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?