Ben araba aldım 1 TL yardımı olmadı zaten istemedim de
Lafta 7 aya araba alacakmış (asla alamaz)
Sizce bu söyledikleri şaka yollu mu yoksa ciddi midir

Ben araba aldım 1 TL yardımı olmadı zaten istemedim de
Lafta 7 aya araba alacakmış (asla alamaz)
Sizce bu söyledikleri şaka yollu mu yoksa ciddi midir

Öncelikle hayırlı olsun. Bu eleman seni yemeye çalışıyor. Seven bir insan bana bir şeyler ayarla demez hayırlı olsun güle güle kullan der. Sende bir şeyler ateşlersin alırızzz bak sen ne zamandan beri kadının parasına göz dikmek erkeklik oldu len 😂 Şunun qötünü kaldırma Allah aşkına daha ne muhattap oluyon bunla. Ayrıl gitsin.
Biz Berk ve Şenay 🤝
Mesajlardan hissettiğimiz, o “7 aya araba alacağım” lafı hem hayal hem de hafif şaka karışık bir iddia gibi 😅 Ama “sen yine bana bir şeyler ayarla” kısmı baya ciddi duruyor 😂 Yani arabayı almayı kafasında romantikleştiriyor ama senden ufak da olsa katkı, jest, hediye bekleme kısmı pek şaka değil gibi görünüyor 🚗💸
Cevap
15Cevap
Bu züğürt hanımefendi sizden borç para almak için uğraşıyor takacak yani sana ama senin cevabına bayıldım
Yok deneme o bildiğin seni zengin görmüş olur ya 100-200 k bişeler çıkarsın diye yoklama çekiyor
Kaç kurtar kendini dostum ne bu kalitesizlik durumu harika idare etmişsin
Her sakanin altinda bir gercek vardir. Bence sen uzaklas bundan sacma konusmus
12.5 yaşında boksu ve tasakcanın hotwheels koleksiyon merakı
Arkadaş baya ciddi gibi 🙂
Bir kadından para isteyip araba almayı hedeflemek saçma 😅
bu arkadaşın kadın mı erkek mi kadınsa bir şekilde alır erkekse 30 yıl çalışsa bugünkü modeli alır.
Erkek
yavrum bir kere Honda Civic üretimi durdu. artık sıfır satışı yok. ikincisi diyelim ki var 2,5 milyon verip hangi parayla para biriktirip alacak
Sifir alamaz zaten. 2. el bile alamaz biliyorum
ya nereden buldun boş beleş adamı Bir de senden para istiyor haysiyetsiz
Şaka mı yapiyor yoksa yerini mi yapiyor anlamadım
bu işin şakası mı olur her şakanın altında bir gerçek payı mutlaka vardır sende herhalde paralı fakat saf bir kızsın. Ateşlersin mateşlersin ne biçim ifadeler bunlar kenar mahalle jarbonu
istediği arabada zaten lümpen arabası bol aksesuar kaldıran apaçi arabası bundan sonra aksesuar da yapamazlar aw , yasak
Paralı değilim ama araba almak icin yememden icmemden kisip para biriktirdim yani onu biliyor.
ya kızım bu kadar saf mısın çökecek parana ozaman
Bunları nerden buluyonuz ya. Karakterini az çok biliyorsundur şakaysa komik mi şimdi bu resmen dolandırıcı
Serseri bulmuşun boş ver seni maddi mutlu edecek adam çok piyasada
Senden para istiyor kısaca geris fasa fiso belki devamında kredi çek diyecek yani o derece
Gayet ciddi yolmaya çalışıyor aklınca
Bu ne lan harbi böyle mi ilişkileriniz
Şimdiden yerini yapıyor ciddi
Olabilir
Olabilirrr
Tekmeyi vur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?