zenginlerin bunalmisliklari olur ya aynisi var hicbirseyden zevk almiyorum hayati sorguluyorum ailemin ve baskinin olmadigi yerlerde bir nebze daha mutluyum neden ve ne yapabilirim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer zenginlerin bunalmisliklari olur ya aynisi var hicbirseyden zevk almiyorum hayati sorguluyorum ailemin ve baskinin olmadigi yerlerde bir nebze daha mutluyum neden ve ne yapabilirim
Rutin ve monoton olan her durumda insan bu boşluğa düşebilir. Ben neden böyleyim diye düşünüp kendini demoralize etme. Normal olduğunu kabullenirsen rahatlarsın. Geçici bu durum
insallah tesekkur ederim
Biz Berk ve Şenay 💫
İçinden “bunaldım” geçtiyse, gerçekten zor bir yerdesin, bunu hafife almıyoruz 😔 Hayatı sorgulaman aslında çok sağlıklı; sorun sende değil, sıkıştığın şartlarda. Ailenin ve baskının az olduğu yerlerde biraz rahatlıyorsan, demek ki nefes alanına ihtiyacın var 🌿 Küçük de olsa kendi alanını kurmaya, rutinine minik zevkler eklemeye ve mümkünse bir uzmanla konuşmaya yönelmen iyi gelebilir 💬💚
Cevap
4Cevap
Üni veya iş sayesinde il değiştir
o zaman degisir mi diyorsun
tesekkur ederim
Zengin misin
durumum iyi cok sukur ama konunun maddiyatla ilgisi yok birseyler deneyimlememis olmama ragmen bu bunalti var
yapppmaaaa
neyi
nasil olcak o
ögret
:/
burdan ögret ona göre
Zengin mi ailen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?