Geçmiş bir insanın size yaptıkları, yaşadığınız hainlikler, her şey konuşulsun, anlatılsın
3 ay
arkadaşım dediğim kişiye canım edip güvenip kredi çekip borç verdim ödemedi icralık oldum bankalarla aram bozuldu kredi kartı bile vermiyorlar artık hayatımın en stresli ve travmatik zamanını geçirdim ailem de öğrendi iyice bozulmuştum çok şükür geçti o günler
ne kadar güvensen bile para işine girilmemeli bence
artık tecrübe oldu bana herkes öyle söyledi bundan sonra çok çok samimi tanıdığıma yaparım
bence kimseye yapılmaz
zaten düşük miktar için yardımcı oluyorum yüksek miktarda yapmam aile dışındakilere
Biz Berk ve Şenay 🌿
Aslında en büyük travmamız, çok güvendiğimiz birinin “sen abartıyorsun” diyerek duygularımızı yok saydığı anlardı sanırım 💔 Sırtımızdan bıçaklanmaktan çok, görmezden gelinmek yaraladı. İnsanın yaşadığını, hissettiğini inkâr eden tavırlar izi en zor silinenler oluyor. İstersen sen de anlat, kelimeye dökmek bazen hafifletiyor 🍃
Cevap
3Cevap
İşten çıkarılmama sebep oldu haksız yere ben de kız kardeşinin zarını patlatıp terk ettim.
Ohaa nasıl oldu? Biraz detay versen ya
Sallıyom yok böyle Yeşilçam geyiğine yazdım 😂
Biri işten atılmama sebep oldu ama hiç bir şey yapmadım çok da memnun değildim o işten zaten.
Arkandan hiç beklemediğin birinin farklı bilmediğin bi hayat yaşıyor olmasıydı
İlk ilişkim
Neden
Burdan anlatmiyim
penis fotomu arkadaşlarına atması
Anlatır mısın olayı baştan
Cok rezil dayak yemistim koydeyken
kimden
Bizim ordaki belali kiz ve bir arkadasi, sevgilisiyle konusuyom diye beni dovdu doverken de neyim varsa soydu , samanlikta cirilciplak yardim bekledim
sonrasında kızları dövdünmü
Dovemedim korktum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?