82 TL'ye yufka aldım gelmiş diyor ne aldınız. Ben de yufka dedim. Diyor ki 50 TL yufka ben de 3'lü o ben 5'li aldım dedim fişi göstermiyorsunuz gidip makyaj malzemesi mi alıyorsunuz dedi ne alaka dedim 80 TL'ye hangi makyaj malzemesi var dedim. Bilmiyorum artık nasıl güvensizlik ise güvenimi kırdıysan eskiden yaptıklarından dolayı dedi masada bir sürü şeyler var yeni alınmış dedi yuh makyaj malzememin bile listesini tutuyor. (eskiden. Sen ağdaya gidiyorum diye Gratis'e gidiyorsun oradan makyaj ürünü alıyorsun sonra da ağdaya gidiyorum beni kandırmaya çalışıyorsun Dün dedi kaç kere kavga da ettim buna kendini inandırmış)
Ya bana fiş atacaksınız ya da kartı verin ben alırım istediğinizi dedi TM dedim. Söylenerek bir daha nah görürsünüz kartı dedi koridorda.
Ne yapayım gidip bir şey diyeyim mi
Ablanlar her şeyi alıyor kocaları senin gibi mi eniştene ablana soracağım diyeyim mi ki lafı da onlar güvensizlik yaratmamıştır der
Ya da kartı vereyim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin kocanın derdi yufka falan değil, geçmişteki güvensizliğe takılı kalmış belli 😕 Ama şu an yaptığı kontrol manyaklığı, hesap sorması, kartı silah gibi kullanması hiç sağlıklı değil.
Önce sakin bir anı yakalayıp “Parayı değil, bana güvenmediğini hissediyorum, bu beni çok kırıyor” de. Başkalarını örnek gösterip gerginliği büyütme, onunla arandaki dengeyi konuş 🧠🕯️