Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dürüst olayım mı?
Geçen gün sincap yakaladım.. Pişirip yedim.. Arada farklı cins türler görüyorum.. Geçen gün solucan görmüştüm.. Kirpi falan ne ararsan var.. Resmen yeni bir yaşam alanı haline dönüşmüş.01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kıçımın yanağında ne de sırtımda kıl yok, sadece gögsümde bir miktar var o kadar :D Aslında biz memeliler grubu olarak kıllarla kaplıyız, hem erkek hem bayan ama küçük olanlarına tüy diyoruz nedense :/
00 Yorumla
+1 yılİğrenç ya. Erkek kalçası seviyorum ama kılsız tertemiz olsun.
40.media.tumblr.com/.../...m65Jj1sbydeco1_1280.jpg49 Yorumla- +1 yıl
Hemen ayarliyorum bir tane abla san
- +1 yıl
boyle birinni bul ben bile kayarım hacıı :DDD
- +1 yıl
@az_kız_çook_huzur34 Muahhahah.
- +1 yıl
:DDDDD baksana kızlara taş çıkartır cinsten :DDD
- +1 yıl
@az_kız_çook_huzur34 Taş gibi maşallah çocuk.
- +1 yıl
valla senin için yrı bir taş ben için ayrıı taş olan toto yai iyi kayılır hacıı :DD
- +1 yıl
@az_kız_çook_huzur34 Muahahah.
- +1 yıl
gülme laa ben çıkıyorum yarın iş var sen bak sağa sola denk gelirse yazarsın :DDD hadıyın iyi geceler :DD
- +1 yıl
Ne AZMAN bayanmışsın arkadaş
+1 yılbir amcanın çatalı açılmıştı yanlışlıkla bildiğin kıldan teni gözükmüyodu kötü bir deneyimdi :(
169 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam sana yavrucummmmm
- +1 yıl
Ya iste öyle :(((
- +1 yıl
haha :D tesisatçılardan uzak durunuz..
- +1 yıl
tövbe est. bende o kadar yok :)
- +1 yıl
aynısını bende kızda gördüm çatalda kıl vardı kızlardan tiksindim o sene
- +1 yıl
Nadasa bırakmıştır :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılsaçmalama yaa ne kılı ne poposu hiç popoda kıl çıkar mı sağdan soldan her duyduğunuza inanıyosunuz popoda deri fazla kalın olduğu için kıl kökleri nefez alamaz o yüzden ya hiç çıkmaz ya da kıl dönmesi olur ve içeriye doğru uzar ama bu çok nadirdir yarabandı seni
05 Yorumla- +1 yıl
sus bence de susabilmek de erdemdir
Soran+1 yılsen iyi miisn? yanacıklarda deri neden kalın olsun. kedi götünü görmeyince böyle oluyor :D
- +1 yıl
kafalardaki deriler kalın olmasaydı şu an bu konuşma bu kadar uzamazdı
Soran+1 yılkafadaki deri bak çok iyi noktaya değindin kıl çıkarıyor kalın kalın :D
tüy dökücü kremle hepsini döküyorum.. göğüs, kalça, bacak v. s... Karım öyle seviyor, tertemiz anlayacağın...
16 Yorumla
Soran+1 yılTuy dokucu kremlernise yariyor mu gercekten
Soran+1 yılgerçi biz bayanlar komple ağda yapıyruz ya da lazer o yüzden bizim için gerekli bişey değil. ama jilet gibi sert çıkartıyor diyorlar o doğru mu?
Soran+1 yıliyimişy valla kıllı bir erkekle evlenirsem lazere gitmek istemezse bunu yaptırırım bende :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin poposu kaymak gibi :) kıldan nefret ederim ve kontrol de ederim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel şanslı bir kızımız :D
Kıl olur gübreli yer orası verimli topraklar sfgjjnccbb
72 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha analı demedim aslında yanacıkları dedim :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışınlar kılsızdır normaldir yani :) Fakat siyah saçlı beyaz tenli erkekler genelde kıllıdır gerçi kılsız olanlarıda var aralarında tek tük :) Kıllı olanların an*l bölgesinden tut yanaklarında bile var :/
03 Yorumla
Soran+1 yılay evet ya yanaklarında tıkanıyor insan :D
Cevap sahibi+1 yılBence ağda yapmalılar ya da lazerle aldırmalılar hele bazı erkeklerin bacakları çok kıllı oluyor üst tarafına göre bacaklar daha kıllı olduğu için çok kötü duruyor :D Kılsız olmalarında bence sorun yok kılsız daha s*ksiler bence :D
Soran+1 yılkıldan tiksinmem göğüs bacak vs ama abartısını bende sevemiyorum maleseeef :)
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi doğruyu söyleyip kıl yok pürüssüz diyipde burada götü kaybetmek var o yüzden götü korumak amacıyla kıl dolu diyorum :D
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılomg! :/
- +1 yıl
Amma velakin sarı öyle belli değil :))
Popomuzda kıl olmasa sizden ne farkımız olacak Türk erkekleri göğüs killarini aldırır ama popo kılı kalır 😄😄😄😄
14 Yorumla
Soran+1 yılbence yanakları aldırsınlar göğüs kalsın :)
Soran+1 yılatarlar nolcak ayol sen popo seviyorsunda biz sevmiyoruz mu sanıyorsun. güzel popolu erkek gördüğümde arkasından keserim haberin olsun :D
Cinsellik konusunda 324 cevap paylaştı. :) inanmazsan gel bakk ne diyeyimm demekle olmazzz :)
10 Yorumla
+1 yılHayrola kardeş kılsız olanları nüfusunamı alscan niyye soruyon herkez kendi götüne baksın ne işini var ki senin millatinde götünde :)
011 Yorumla
Soran+1 yılben götseverim :D
- +1 yıl
Hmmmmm iyi imiş yaaa
Ordan vermesinide seviyonmu peki hacı :)
Soran+1 yılbakireyim ki
- +1 yıl
Haaaa ordan çalışıyo senin fabrika desene isliyo yani fabrika isler nası iyimi bari ;)
Soran+1 yılhiç bir şekilde cinsel birleşme yaşmadımki :D
- +1 yıl
Senin fabrika daha acilmadi yani islemiyor anlasildi ok :)
- +1 yıl
Ama yaşa derim kız arkadasim yakami birakmiyor o bicim hosuna gitmis fabrikayi arkadan calistiralim devamli diyor o da bakire sevgilide degiliz
Soran+1 yılanal cok günahmıs
- +1 yıl
E ne yapalim simdi kanka bakire kizi mi bozim o daha kotu yaa ;)
Soran+1 yılblmem yınede sen bılırsın sızın bılecegınız ıs. :D
- +1 yıl
Yakamdan paçam dan düsmuyor resmen bende istemiyorum ama bir kere calistirdik fabrikayi isliyor artik sende ben g*t seviyorum dedin ondan dedim yani :)
Ben de sizin göğüslerinizde bizdekiler kadar kıl olduğunu görünce yerin dibine geçmiştim. Acı gerçekler işte.
16 Yorumla
Soran+1 yılabartma ya ince tüy var vücudun tüysüz iki yer var el içi ve ayak tabanı diğer heryerde tüy var malesef.
Soran+1 yılhala abartıyorsun bir kızın öyle varsa aldırır senden dolayı değil kendisinden kendisi rahatsız olduğu için
Soran+1 yılo kız hastalıklıydı lütfen ya insanların hastalıkları ile dalga geçme.
+1 yılVucutumda kil yok sadece kollarimda cok AZ var birds bacaklarimda cok AZ var hayir yok.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayır anal bòlgede bile fazla yok yanaklarda hiç yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş
- +1 yıl
Siz daha güzelsiniz.
Kılda keramet olsaydı götümüzde çıkmazdı lafını hiç duymadın mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilk defa senden duyuyorum :D
Erkekte olabilir kıl normaldir neyine şaşırdın anlamadım ilk defa duydum diyon da bunu dünya alem bilşyor erkekte kıl olur diye sen nasl yeni duyuyon
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah şükür o kadarda değil.
Kadınlarda var mı peki? Bugüne kadar görmedim, ama soramadım da...03 Yorumla
Soran+1 yılyok kadınlarda :)
- +1 yıl
Doğal olarak mı yok, yoksa devamlı alnınıyor mu? :)
Soran+1 yıldoğal olarak yok
Komşunun 2 yıl önce kaybolmuş kedisi çıktı ordan.. Öyle böyle değil
31 Yorumla
Soran+1 yılbeni korkutuyorsun :D
Sok olacak ne var bulada erkek adam killi olur zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılyanacıklarda da mı olur. yani olurda şimdi göğüs kılı gibiyse ürkütücü tüy şeklindeyse problem yoktaaa
Soran+1 yıltamam sus midem almıyor :D
Soran+1 yılaynen abartı olanlar temzletmeli gerçi aşık olan kadının gözü bunu görmezde :)
+1 yılHani bazı erkeklerin göğüsundeki kılları siyah tişört saniyorsunuzya bide onlarin g. tü görün Belgrad ormani gibidir.
21 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden onlardan kaçıyorum. :)
- Cinsellik konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılKıllı popo arayışı mı başladı
62 Yorumla
Soran+1 yılhayır yeni duydum bilmiyordum şaşırdım. hiç esmer bir erkekle birlikte olmadığım için denk gelmedim
- +1 yıl
Oo heval naber shhs
götümdeki gılları ağarttın diye bir deyim duymadın mı arkadaşım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha şuanda duydum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim poposunu göstermezdi o kadar seviştik 6 senede bir kere görmedim kıllı die bakma derdi hayatımda birtek askerde muaynede açtım diodu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhahah kıyamam ya :D
Cevap sahibi+1 yılen azından kendini biliyodu :)
- +1 yıl
nasıl 6 senelik sevişme ln o. ben 6 senede g*t deliği çapını bile ölçerim :)
Cevap sahibi+1 yılKendininkini göstermiodu :)
Bacak, penis ve popo orman gibi.
Birde sakalım çıksa.04 Yorumla
Soran+1 yılpoponda da var mı ya yanacıklarda gerçekten çok mu
Soran+1 yılnasıl severim. ormanda kaybolmak isteseydim amazonlara giderdim :(
Allah belanı sorudaki igrenclige bak asdfgh
112 Yorumla
Soran+1 yılkız varmış bunların yanacıklarında :D
- +1 yıl
asdfgh nedir. kriptolu mesaj mı :)
+1 yılAdet bazında ince tuyler var fakat kasıktan aşağısı kazak bıldıgın yukarıda çok az belkıde fıtnessın katkısı vardır. Aydınlandın mı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCooookk ama ben totodan bahsedyorm kasiktan degil gogusten degil totonun yanaciklarindan
- +1 yıl
Yok dedıkya toto ne yahu kalça de şuna :D
benim götümde bulaşık teli var tabakları orda ovalıyom
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıl olsa çok mutlu olurdum ama ne yazık kı kıl yok benim kıcım da orman var tenim gözükmüyor
02 Yorumla
Soran+1 yıloha cddi misin?
Cevap sahibi+1 yılevet =D hatta kıcımı peçeteyle silerken peçete parçalanıyor ve benim babam 3 kere kıl dönmesi ameliyatı oldu =D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarışın erkekleri rahat bırakın a m k yeter ya? Sarışın olduğumuz için zaten yeterince toplum baskısı görüyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılbitanem ben sizi seviyorum benim sevgililerimde sarışındı tertemizlerdi nerdeyse benden kılsızlardı :D
+1 yılKılsız erkek ılıktır. (Halk tabiri)
Kılsız erkeğin testosteron u düşüktür. (Bilimsel tabir)14 Yorumla
Soran+1 yılkıllı kadının testosteronu yüksek oluyor o zaman kıllı kadınları sevin :D
- +1 yıl
Her kadında testosteron vardır. Kiminde biraz daha fazladır o yüzden sırtında, göğsünde ve kollarında da çıkar. Kimisinin ki azdır mesela bir kız arkadaşım vardı bacaklarında hiç kıl çıkmazdı hiç almazdı çook az tek tük bikaç tane vardı.. Sen kaç günde bir ağda yapıyosn?
Soran+1 yılbiliyorum her kadında var. az olanda kıl az çok olanda çok benim testosteron yüksek malesefki.
- +1 yıl
Ben de ondan bahsediyorum erkek arkadaşlarının testosteronu düşükmüş. Ayrıca onlar seni pek tatmin de edemez, sanmıyorum :)
+1 yılŞimdi dikkat ettimde benim negüzel popom varmış l*n :D
011 Yorumla
Soran+1 yılöpebilsen öpcen dimi :D
- +1 yıl
Ben bunu mastürbasyon malzemesi yaparım kendime haha :D l*n negüzel g*tüm var hee. Senin sayende keşfettim ::D
Soran+1 yılbir öpücüğü bende hakettim. şimdi herkes yanlış anlayacak ama elime bir öpücük istiyorum ben :D
- +1 yıl
Al gönderiyorum burdan öpücüğünü :* :*
Soran+1 yılteşkür ettim :D
- +1 yıl
İyiki gizliden yazdın barzo lar basardı profilini :D
Soran+1 yılo yüzden yaptım zaten :D
- +1 yıl
Şimdi beni popomla yanlız bırakın :D
Soran+1 yılgit :D
- +1 yıl
Canım popom :* :* :* :D
Soran+1 yıltamam git l*n :D
kılda keramet olsa götte cıkmazdı dıye bır laf vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılsonuç olark var mı? :)
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNapıcaksın kıllı olanları tanıdığın falan mı var aldırtıcak mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyordum bugün öğrendim birde erkeklerden duyayım dedim
sarışın, esmer, kumral fark etmez varsa hepsinde var ne kadar saçma soru bu yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem benim sarışındı sevgililerim sarışınlar genelde kılsız oluyor malum. esmerlere nazaran
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nası soru ya bu sonuçta isteyerek olan bişey değil ki
06 Yorumla
Soran+1 yılya tabikide isteyerek olan bişey değil. kıl hiç bir zaman isteyerek olan bişey olmadı bugüne kadarda. ben sadece denilen doğru mu dedim. bilmiyordum. sarışınlarda yoktur ama sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen bilmiyorum kumralim ama hiç oraya bakmak aklıma gelmedi nası bişey bu yaa☺
Soran+1 yılaçta bak hadi bakim hanimiş kılları göster abilere :)
Cevap sahibi+1 yılO ne yaa Küçükken de pipini göster derlerdi amaç bizi soymak mi?
Soran+1 yılyanlış anladınız azıcık eğlenelim dedim :)
Cevap sahibi+1 yılYok şaka yaptım oraya bakmaya cesaretim yok ne iğrenç bir görüntü konu yu geçiştirmeye çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılesmerim bende çok yok. Kuyruk sokumu ve aşağısına doğru hafif var;onlarıda alıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılo normal canım analda benimde var ben yanaklarınızı sormuş idim orda yoksa temizsin popoya bir şaplak hakettin :D
Cevap sahibi+1 yılal işte yapmayın şöyle şeyler :DD
Soran+1 yılnaptım ki sende :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyinleri bile kıllı bunların
81 Yorumla- +1 yıl
ayy güldürdün vallahi Allahta seni güldürsün :D
- Cinsellik konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbir laf vardır gülüm bilirmisin? kılda keramet olsa dötte çıkmazmış. ne işin var kılla tüyle boşver :)
00 Yorumla
+1 yılYok catallarda tabiki olanlar vardır belki ama çok kıllı olmak lazım herneyse benim poponun içinde var orta kısım yani
00 YorumlaKıl olur ama sarışınlarda fazla olmaz ben sarışınım ve kıllarım yumuşak olduğu için almak kolay ve hiç killi durmaz o bölge diğer bölge ise özel killi olur ama düzenli ve bakımlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenn ne cesit bir fantezin varya hee kjllari var hadi zevke gel
21 Yorumla
Soran+1 yılfantazi mi ne alaka yahu. ciddi bir soru sordum aslında gizli sormamın sebebi mesajlarla kötü ithamlar almamak yoksa gizliden soracağım bir soruda değil burada isteyen istediğini desen umrum olmaz.
kilda keramet olsa g*tte cikmazmis in turkce meali seninki :D var tabi
00 Yorumlabelgrad ormanı gibi hayrola neden soruyorsun şimdi sen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötün dışından bahsediyorsan yok icinde var a. q ne biçim cevap oldu
00 Yorumla
+1 yılBildigin ayi gibiyim ayi benim yanimda ciplak kalir bana sarildinmi sicaktan erirsin :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılhahahah deli ya :D
- +1 yıl
Deluuu :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim popom kıllı ama popomdaki kıllar daha ince ve kumral olmamında etkisiyle göze çarpmıyor erkeksiliğindenda bişey kaybetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok tabiki sadece anal bölgede çıkıyor az birsey onuda alıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılsarışın seni :))
Cevap sahibi+1 yılHemen anladın :)) iğrenç o killi esmerler
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz bir şey var sanırım şöyle bir kafamı dönsem hah gördüm varmış sarı sarı.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
+1 yılBende yok cok sukur))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPopo Deliği Etrafında Var Yıllardır Etek Tıraşında Temizliğini Yaparım...
02 Yorumla
Soran+1 yılToto yanaciklarinda var mi tuyker belirgin sekilde kollarndaki gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılHayır Yok O Kadarda Değil..
+1 yılbenimkitertemiz pırıl pırıl belkid çoğu kadınınkinden parlaktır ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiye ayıların memleketi:)
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ruslarda bizim kıçı kıllılara bayılıyormuş :D
- +1 yıl
sen insanmısın peki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarisin olmayan erkeklerde vardir diye tahmin ediyorum... vardir yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGtunuze mi Bakıyonz la şimdide biri çekip atsın arkadasın meraki gidersin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasıl sorular ya of :s
66 Yorumla- +1 yıl
aynen ya siteden soğudum
Soran+1 yılesmerlerin varmış ona göre kumral ya da sarışın sevgili bul bence :)
- +1 yıl
bulayım da esmer de olur srn dğl :s
Soran+1 yılnefes alması benim içinde önemli tabi tek kriterim bu :D
- +1 yıl
asdfg aynen :d
+1 yılZibil gibi her yerde goril gibiyim mk
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahah çatladım zibil gibiye :D
- +1 yıl
Yarıl ülen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet apis arasi killi ama yanaklar temiz yani her eekektede olur bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman normalsin :D
Cevap sahibi+1 yılYanii normal bir durum
+1 yılsen sevgililerinin götlerini nasıl gördün :D
67 Yorumla
Soran+1 yılsevişirken haliyle çıplak oluyorsun
- +1 yıl
yollu seni :D
Soran+1 yılsen kimseyle sevişmedin mi :)
- +1 yıl
malesef :(
Soran+1 yılen kısa zamanda yaşaman ümidiyle böyle güzel bişeyden mahrum kalmamak gerek. ama bunu yapıyorsan kızlara olan bu konudakii önyargınıda aş. bu nasıl senin için mükemmel ise bizim içinde mükemmel :)
Soran+1 yılözele açık olsaydım gizliden sormazdım :)
- +1 yıl
herkese açık olmak var bide ayretten özelde konuşmak var D:
+1 yılg. tçü gizli :/
74 Yorumla
Soran+1 yılsen değilsin sanki -_-
- +1 yıl
sanane mızim yam hshs
- +1 yıl
Way hewal iyi senden asdgh
+1 yılPopo fetişi çıktı kız
02 Yorumla
Soran+1 yılyolda gördüğüm güzel popoların arkasından bakıyorum bakmasam ayıp olur.
- +1 yıl
Sorun yok, erkekler bu tip şeylerden hiç rahatsız olmazlar.
- Cinsellik konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuldun da kıllısını ariyorsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılkıllısını buldum kılsızını istiyorum :D
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım