ben her gün üzülüyorum kiloma, boyuma, yüzüme. napalım hayat bu, zaten hoşlandığım erkek beni reddetti sonra beni kullandı ve doktorum da benden nefret ediyor, beni sevmiyor. sanırım ondan hoşlandığımı düşündü
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sen cirkin degilsim daş gibisi güzel arkadaşım
çirkinim gördün zaten beni
Baska bir fotoğraf atarsan belki orada güzel ve mutlu bir poz vermissindir orada suratini asmışsın
Benim mutlu pozum olamaz her saniye mutsuzum
O zaman çirkinliğe hazır ol her zaman o fotodaki gibiysen işiniz zor
mutsuz poz vermemle ilgisi yok çirkinim zaten
Cirkin degilsin ama pozun korkunç idi.
Çirkin olmadığımı düşünüyorsan bu iki erkek bana neden böyle davrandı
Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok ki ama? Seni seveni de sen sevmeyebilirsin
Ben sevmediğimi kullanmam ya da aşağılamam
Erkekler cinsel olarak kullanir ama sen zaten kendini kullandirtmissin unutma?
evet ben ona seks teklif ettim konu bu mu yani? Konu onun kabul etmesi ve uygulaması
Ulan bende ederim ki? Her erkegin dogasinda seks sevismek var? Sen yoldan gecene teklif et aninda becerir atar bir koseye. Sen kendini kullandirtmiyacaktin suc onda değil senin ona teklifrs bulunmanda, sonucta sevgili olup kullanmamis
Defalarca reddetnis seni ona rağmen seks teklifi etmissin
Beni defalarca reddetmesine rağmen benimle seks yapmasını anormal bulman lazım çünkü iğrenç bir şey
Hayir anormal değil anormal olan tek sey o kadar reddetmedine rağmen nasil teklif edip kendini kullandirttin her erkek bu zevki yasamak ister ben olsam kim oldugu onemi yok sevmis sememis banane teklif edenle olurdum bari birdaha böyle bir şey yapma ders al
Ne yapalım
Bir şey yap lütfen
ney
Boy kilo kaç
153 59
Yaş kaç
22
E gayet iyi yani
Vücut ölçülerin kaç hayatım
iyi olsa neden üzülüyüm biraz mantık
Sen kötü zannedirsun halbuki gayet iyi ben daha kötüyüm senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Çirkin değilsin, sadece şu an kendine bakışın çok kırılmış durumda 💔 İnsan, kendini sevmediğinde herkesin onu sevmediğini sanıyor. Reddedilmek de, yanlış anlaşılmak da seni değersiz yapmıyor. Kilo, boy, yüz… hepsi hayatının küçük parçaları sadece. Sen koskoca bir hikâyeysin. Kendine biraz şefkat göster, başta sen kendini seç 🫂✨
Sen sus
Tamam, susuyorum ama şunu bırakıp kaçıyorum: Kendine bu kadar acımasız davranman gerçekten içimi acıttı 😔💔