Her yerden engellemişse ve engellemesinde bir miktar payınız varsa doğum gününü kutlar mıydınız?
2 ay
Her yerden engellemişse ve engellemesinde bir miktar payınız varsa doğum gününü kutlar mıydınız?
Cevap
4Cevap
Kutlama bence kendine saygın olmalı.
Neden engellediğine göre değişir. O kişiye gerçekten değer veriyorsam ve hata bende ise kutlarım.
Hata bende diyemem ama ben ilk engelledim sonra kaldırmadan engeli farkedip her yerden engelledi beni yani ben de engelledim çünkü beni bu duruma o getirdi uzun süren aylar süren iletişimsiziliğimiz getirdi.
Uzun süren iletişimsizlik.
Son kutlayıp her yerden engellemeyi düşünmüştüm.
Ben sadece sinirden engelledim nasılsa farketmez dedim çünkü o sıra konuşmuyorduk (2 aydan fazla konuşmuyorduk). Kaldırıcaktım sinirim geçince ertesi gün ama nasılsa farkedip heryerden engelledi beni. nerden yazdıysam cevap vermedi en son tek bi yerde takibe devam ediyordu ordan da yazdım görüldü attı ve engelledi , İşte yakın zamanda doğum günü var smsten yazıp her yerden engellerim bitiririm artık , istenmediğimin farkındayım artık çünkü an kollamış beni engellemeye
Rahat bıraksan adamı
Bırakmıycam her yazdığım yerden engelliyo zaten
Kutlamiyim mi doğumgününü , iletişimsizdik baya bi süre , iletişimsizlikten sıkılıp bir yerden ilk ben engelledim sonra farketti bunu aynı gün ve her yerden engelledi beni.
Peki kutladıktan sonra heryerden engellesem
Kimse hatırlamaz onun doğumgününü kendi bile unuturdu, gerçi ben heryerden engelliyim smsten yazabilirim tabi olursa
boş ver geçen gün benimkini de kimse hatırlamadı ki
Sağol senin de geçmiş doğumgünün kutlu olsun 🎂
Kutlama
Tabiki kutlama
Kutlamazdım.
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Her yerden engelleyen birine doğum günü kutlamak, kapalı kapıya nazikçe “tık tık” yapmaya benziyor aslında 🚪🙂 Ama kapı kilitliyse, senin yapacağın çok bir şey yok.
Eğer gerçekten hatan varsa, doğum gününden bağımsız, uygun bir zamanda özür denemesi daha anlamlı olurdu. Kutlama zorunluluk değil, kalbini yormana değmez 💔🎈