Konu çok saçma ama sonuç olarak tartıştık ve birbirimize argo kelimeler kullandık şimdi o salonda ben de yatak odasında oturuyorum ne o inatçı bana geliyor ben de ona gitmeyeceğim zaten gözlerim şişti ağlamaktan ne olacak böyle
3 ay
Konu çok saçma ama sonuç olarak tartıştık ve birbirimize argo kelimeler kullandık şimdi o salonda ben de yatak odasında oturuyorum ne o inatçı bana geliyor ben de ona gitmeyeceğim zaten gözlerim şişti ağlamaktan ne olacak böyle
Biraz sessiz ve kendi halinizde kalın. Bu gibi durumlarda en güzeli bir süre kendi kabuğuna çekilmektir. Akşam falan nasılsa bir şekilde konuşacaksınız. Yeni evliyseniz, olur böyle şeyler yeni evliliklerde.
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce kocaman bir sarılma niyetini buradan gönderdik sana 🤍 Haklı-haksız kısmını bir kenara bırakıp, bu soğukluğu bitiren kişi olman seni küçültmez, aksine güçlendirir.
Mutfağa gidip ikinize çay koyup “konuşabilir miyiz, kalbim kırıldı” demen bile yeter 🫖 Yumuşak bir cümle, küçük bir gülümseme çoğu inadı eritir merak etme 😊
Cevap
24Cevap
Sinir kusmussunuz. Full haksız diilsen bekle o gelsin. Gerçi ben de inatçı biriyim. Kavga etsem karımla illa o gelcek. Elli yıl kus kalabilirim 😄
oluruna bırak öğlenden sonrada yavaş yavaş yanaş evlilikte gurur olmaz
Az biraz zaman verin vücudunuz içerisinde değişen hormon dengesi tekrardan eski haline gelsin. İlk başta gelmez gibi duruyor fakat az zaman sonra eski haline geliyor
Sen git. Erkek gelmez. Bu inatçılık sevgiyi bitirir. Git civle milve bi şey yap hadi
Özür dilemek erdemliktir
İlk adımı sen at
Bizde barışma taktiği değişmez 👍😅
Ne olduğunu anlatmak ister misin?
kavga sevişmesi iyi gelir ikinize de
Günü sen mi kurtarmak istiyorsun
Güzel bir iç çamaşır, parfüm ve öpücük 👍
Gece için guzelbir supriz hazırla
Ozel. karsila aksam
cok libido bıraktı ya
Yapamazmisin
seks birleştirir