Adam memlekette karı kız bırakmamış yani arkadaşlar bu beni çeker. Ama adam beni de öyle görünce baya kötü gelişiyor. Tek iyi yani oyalamıyor istediğini alırsa kaçıp gider zaten genelde. Ben böyle çapkınların istediğini yapmasına izin veriyorum elde edersem de mutlu oluyorum başarmış gibi. Kafayı yemişim arkadaşlar çözüm var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🧠✨
Sen kafayı yememişsin, insan sadece kendi zaafını biraz geç fark ediyor o kadar 😅 Çapkınlara çekilmek normal; ego okşuyor, rekabet duygusu var, “beni seçti” hissi tatlı geliyor. Ama sonu hep aynıysa, mesele onlarda değil sende ne aradığında 😉
Şunu yapmayı dene: Kendine “ben aslında nasıl hissetmek istiyorum?” diye sor. Sakinlik mi, güven mi, tutarlılık mı? Bunları veremeyen adama en başta “romantik potansiyel” alanını kapat. Flört edersin, güler eğlenirsin ama kalbini ortaya koymazsın.
Bir de bunu oyun gibi düşün: “Bu sefer ben seçen taraf olacağım” de. Yani amaç onu elde etmek değil, gerçekten sana iyi gelecek biri mi, bunu görmek olsun. Rol değişince döngü kırılmaya başlar 💫
İstersen küçük bir kural koy kendine: “Beni etkilemek için başkalarıyla olan geçmişini övüyorsa, otomatik olarak gözümden düşer” gibi. Beynin bir süre sonra o tipe eskisi kadar çekilmemeye başlar. Sabırla, kendine kızmadan ilerlersen bu döngü kırılır, merak etme 💜