Birisine soru sormam lazım en az 22 veya üstü olucak nolur yardım edin dayanamıom napabilirim anlatsam
2 ay
Birisine soru sormam lazım en az 22 veya üstü olucak nolur yardım edin dayanamıom napabilirim anlatsam
Cevap
2Cevap
anlat
Yaşım 18 annem babam durmadan kavga ediyor babamın yanında calısmıstım 2 yıl boyunca hakkımı vermedikleri için bırakmak zorunda kaldım enayimiyim dedim çalışıyım dedim calıssamda cebime para girmio yatsamda girmio dedim şimdi evde yatıyom kücüklükten berli baskı altında yaşıyorum beynimden git kendini boşluktan aşağı at diyor bir emir gelse beynim gercekleştirir psikolejim aşırı derecede bozuk ne yapmalıyım ne yapıyım ne ediyim sohbet ediyim hiçbir türlü şekilde geçmiyo beynimden o sorular tekrarlanıo ne yapıcam reis böyle
knk öncelikle bu durumda olman çok normal bunalmışsın herşeyden ama şunu bilki evden boş dururak bu düşüncelere yenilirsin bence bana göre bir başka iş bul garsonluk bile olur sosyalleş kendine gelirsin ama boş dururak düşüncelerine yenilirsin ha aile konusunda annenle babanın tartışması evet moral bozabilir ama elden çare gelmez artık degiştiremezsin o huylarını çünkü artık karakterleri oturmuş degişmez sende bunu çok düşünerek kendini yıpratma ve ailenide her konuda memnun edebilcen diye şart da yok kendini sakinleştir ve kötü düşüncelerden kurtul ilk iş kendine zaman ayır spora git işe başla eglenceli işe gir ortam yap ve psikiyatriye gidip yardımda alabilirsin ilaçlarla daha iyi olabilirsin
Psikolog ehliyet için sorun yaşatıyor
Psikologmu psikiyatrimi ne gittim işte 1 ilaç yazdı bana 2 defa içtim ilacı kaldırıp attım ehliyet alcaktım sorun cıktı 3 ay denetimdeyim 1 ilaç mallığına bünyem kaldırmıo intihar etmeyi
Reis sana göre psikolog a gidip ilaç kullanıp ehliyet almayımı engellerdin yoksa psikolog a gitmemeyimi secerdin kafam o kadar gidikki ne yaptığımı bilmiyom
Ehliyet almak için zeka testine gircem ben mesela 3 ay
Anlat bana istersen
Yaşım 18 annem babam durmadan kavga ediyor babamın yanında calısmıstım 2 yıl boyunca hakkımı vermedikleri için bırakmak zorunda kaldım enayimiyim dedim çalışıyım dedim calıssamda cebime para girmio yatsamda girmio dedim şimdi evde yatıyom kücüklükten berli baskı altında yaşıyorum beynimden git kendini boşluktan aşağı at diyor bir emir gelse beynim gercekleştirir psikolejim aşırı derecede bozuk ne yapmalıyım ne yapıyım ne ediyim sohbet ediyim hiçbir türlü şekilde geçmiyo beynimden o sorular tekrarlanıo ne yapıcam reis böyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Okurken baya sıkışmış ve paniklemiş hissettik seni 😔 Önce derin bir nefes al lütfen. Anlatmak istiyorsan buraya yazabilirsin, mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırız 🌿 Ama kimseye yaşını, özel bilgilerini, adresini, numaranı falan verme, kendini koru 🙏 Belki de düşündüğün kadar çıkmaz bir sokakta değilsin, beraber bakarız duruma 💬