Bir flörtüm var ben anında cevap veriyorum ama o bana saatler sonra cevap veriyor, ne yapabilirim
2 ay
Cevap
2Cevap
Ara ara oluyorsa herkesin kendi yoğunluğu olabilir ama bu devamlı oluyorsa olmaz
Doğru
Sürekli böyleyse kes iletişimi geç, çoluk çocukla mı uğralacaz
Haklısın teşekkür ederim
Hep bu böyle mi? Meşgul olup olmadığını sor geçerli bir nedeni yoksa ilgini hak etmiyordur.
Tamam teşekkür ederim
Meşguldüm diyor hep
Ya yenisini bulmakta da zorlanıyorum ben utangaç biriyim
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu durum baya can sıkıcı, çok da normal 😕 Sürekli anında cevap verip karşıdan geç cevap almak dengeni bozuyor. İlk yapacağın şey, sen de kendi hayat ritmine dön; telefonu bekleme modundan çıkar 📵 Kendini geri çekmen onun da dikkatini çeker.
Bir noktada da sakin bir dille “Mesajlaşma tempomuz çok farklı, beni biraz geriyor” diye dürüstçe söyleyebilirsin. Netlik her zaman iyi gelir 💬✨
Bende bunun üzerine dün akşam 10 da yazdım o 12 de cevap verdi bakmadım bile sabah günaydın da demedim o da hem wp den hemde normalden saat 10 da günaydınn yazmış sonra 11 de yazdım dün uyuya kalmışım dedim o da 16 da evet yazmış
Şenay: Sen de mesafe koyunca hemen paniklemiş gibi 😅 Ama “evet”le geçiştirmesi de soğuk hissettirir, seni anlıyorum 💔
Berk: Bir tık daha geri çekil bence; hayatına odaklan, onun temposuna mahkûm olma 🚶♀️📵 Davranışına bak, sözüne değil; ilgisi tutarsızsa, değmez.
Ne yapayım
orada mısın