Diğer 2 ay Hüddam olduğumu söyleyince insanlar neden benden uzaklaşıyor, korkulacak ne var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Korkulacak bir şey değil dünya zaten sırlarla gizli değil mi Hüddam olduğumu söyleyince insanlar neden benden uzaklaşıyor, korkulacak ne var? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
As_liiiii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 480 cevap paylaştı. Korkmam, aksine merak ederim. 0 3 Yorumla Soran 2 ay Özelden yaz merak ettiğin ne varsa konuşalım Yorumla As_liiiii 2 ay Gizlisin ama... Yorumla Soran 2 ay İstek attım sana Yorumla
aryaelisa Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Hüddam ne tam olarak 0 16 Yorumla Soran 2 ay Hüddam”, İslami ve tasavvufi terminolojide, bir kişinin emrine veya hizmetine koşan, manevi bir varlık veya cin anlamına gelir. Genellikle bir müridin veya büyücünün yardımına koşan ruhani güç olarak tanımlanır Yorumla aryaelisa 2 ay Yani sen cin misin Yorumla Soran 2 ay Cinlerden haber alıyorum Yorumla aryaelisa 2 ay Ama bu dine göre günah. Yorumla aryaelisa 2 ay Büyücüsün yani Yorumla Soran 2 ay Büyüçü ya da falcı değilim sezgileri kuvvetli biri diyelim Yorumla As_liiiii 2 ay @aryaelisa Allah'ın ayetleri ve dualar ile iyi yönde yaparsa günah olmaz. Kötü işlerde kullanmak günah... Yorumla aryaelisa 2 ay Cinlerin kuvvetli sezgilerin değil Yorumla Soran 2 ay Peki sen dört dörtlük Müslüman mısın bu kadar takıldın buna Yorumla aryaelisa 2 ay Değilim dini de kullanmam hiçbir yerde Yorumla Soran 2 ay Bende dini kullanıp para kazanan biri değilim kendim emeğim ile işe gidip gelen biriyim merak etme bu benim elimde olan bir şey değil Yorumla aryaelisa 2 ay 👍👍 Yorumla Soran 2 ay Meraklı ve dobra birisin bı kişiliğin sen her zaman doğru yola ulaştırcak emin ol beklediğin bir şey var ama acele etme doğru olan o değil Yorumla aryaelisa 2 ay Bunlar klasik söylemler. Beklediğim bir değil birden fazla şeyler var. Yorumla Soran 2 ay Emin ol söylüycekleri mi kaldıracak gücün yok bu kadar bilgi yeter sana Yorumla aryaelisa 2 ay Anlatabilirsin istediğini Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Korkmam, aksine merak ederim.
Özelden yaz merak ettiğin ne varsa konuşalım
Gizlisin ama...
İstek attım sana
Hüddam ne tam olarak
Hüddam”, İslami ve tasavvufi terminolojide, bir kişinin emrine veya hizmetine koşan, manevi bir varlık veya cin anlamına gelir. Genellikle bir müridin veya büyücünün yardımına koşan ruhani güç olarak tanımlanır
Yani sen cin misin
Cinlerden haber alıyorum
Ama bu dine göre günah.
Büyücüsün yani
Büyüçü ya da falcı değilim sezgileri kuvvetli biri diyelim
@aryaelisa Allah'ın ayetleri ve dualar ile iyi yönde yaparsa günah olmaz. Kötü işlerde kullanmak günah...
Cinlerin kuvvetli sezgilerin değil
Peki sen dört dörtlük Müslüman mısın bu kadar takıldın buna
Değilim dini de kullanmam hiçbir yerde
Bende dini kullanıp para kazanan biri değilim kendim emeğim ile işe gidip gelen biriyim merak etme bu benim elimde olan bir şey değil
👍👍
Meraklı ve dobra birisin bı kişiliğin sen her zaman doğru yola ulaştırcak emin ol beklediğin bir şey var ama acele etme doğru olan o değil
Bunlar klasik söylemler. Beklediğim bir değil birden fazla şeyler var.
Emin ol söylüycekleri mi kaldıracak gücün yok bu kadar bilgi yeter sana
Anlatabilirsin istediğini