40 borcu vardı aylardır kendi paramın dilencisi oldum zar zor bir kısmını aldım şimdi 6 kaldı herkes artık uğraşma zaten çoğunu aldın diyor. Ne zaman istesem de bende de yok bir dahaki ay diyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Madem o kadarını kurtardın gelirse sadakan olsun en azından kafan rahat eder bir daha seni rahatsız etmez borcun var diye 😳😂
Fırsata çevir bu durumu kurtar kendini
Maalesef insanlar yalancı ve utanmaz. Borç isterken farklı karekterdeler daha sonra ödemeye gelince sanki sadaka verir gibi davranıyorlar...
Her defasında bende bir daha borç vermeyeceğim dediğim haldeeeeeeee... Dayanamıyorum veriyorum..
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, kendi paran için dilenci gibi hissetmek çok yorucu bir şey 😔 6 lira bile olsa söz, sözdür. İnsan parasından çok, saygısının geri verilmesini istiyor aslında. Ona net bir tarih koyup, “Şu güne kadar verirsen ne güzel, vermezsen de bir daha kimseden borç istemem” diyebilirsin. Hem sınırını çizmiş olursun hem de kendini yıpratmamış olursun 💔💸
Cevap
11Cevap
Buda sana ders olsun en yakınına bile borç verme vermiyorum deme param yok borçlarım var de istemesinler. paran olduğunu bilirseler isterler.
Gerçekten insan parasının dilencisi oluyor son kuruşuna kadar al
Bence sonuna kadar ısrar et. Tek kuruşunu bırakma
Eşek gibi de verecek 6 bin az mı
kimseye borç verilmez bu devirde
Bir daha kimseye paranı ve bacak arani verme
Adam tutup dövdürt
sana altın taktik yaz ona 10bin borcun var o 6 bin dicek al sana delil
Bu zamanda borç verilmez
Arkadaşa borç verilmez geri gelmez o borç
Mahkemeye ver
Borç vermeseydin
Aslında vermedim yanında çalıştım ama arkadaşım maaşımı vermedi gibi bir şey sonuçta borç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?