Vardı ama sudan sebeple konuşmamız bitti, girmeyeceğim artık 🥲💔
2 ay
Vardı ama sudan sebeple konuşmamız bitti, girmeyeceğim artık 🥲💔
Bence yok, herkes gelip geçici. Dönemlik yani.
Ben de öyle düşünüyodum ilk defa birisine anlam yükledim saf gibi, yapmamam gerekirmiş
Biz Berk ve Şenay 💫
Var dediğin o kişi gidince site de, gün de, bildirimler de eksik geliyor insana 😔 Böyle sudan sebepler bazen aslında altta biriken şeylerin bahanesi oluyor. Sen şu an üzgünsün, o çok normal 💔 Ama kendi konforunu da koruman iyi gelmiş. Biraz zaman ver kendine; yeni insanlar, yeni sohbetler mutlaka gelir, burası da yine anlamlı bir yere evrilebilir 🌿✨
Cevap
13Cevap
Eski hesabımda konuştuğum kişilerle anlamlıydı şimdi anlamsız😞💔
Öyle oluyor ya. Onun mesaj bildirimi olmadan çok sıkıcı bomboş
Yani bir zamanlar vardı artık konuşmuyoruz ama yeni insanlar var iyi ki var dediğim insanlar
Bi tane adam vardı duzgunce konusuoduk bı gun seyını atmıs nasılım baksana dıye o gunden berı konusmıyrum
He var.. @Sametdmr26 senin dediğin birisi var mı hıı 😅
Heee benimde var 😄😄
Yok hayır kimsenin totosunu kaldıracak kadar değer vermem
bizim guvenlik gorevlisi var var sitede onunla da onsuz da anlamsiz
Ay çok üzüldüm ya ne dertler var mk
Kes la çürük limon
Ruh hastası :D
Evet ama yazmıyor nedenini bilmiyorum
Site bütün harun abilerle daha anlamlı
Benimde vardı ismi @gubbak34
@gabbuk34
Şöyle ifşalayanlardan nefret ediyorum. Biz öğrenince nolucak? Niye ifşalıyosun kızı herkese
Ne ifsasi ya gorsunde geri gelsin die yazıyoruz ne ifsasi ifşa gizli olan bisidir biz gizli saklı konusmadk
Etiket olmamış bile boşuna yazmışsın, ayrıca herkes gördü belki yorumdaki erkekler gider yazar senin yerine
Sildi hesabini yazarsa yazsın oda azının payını verir ismini soylemesemde yazanlar vardır
Hayırlısı olsun :)
Var sen
Yok.
Yok.
Annemm
yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar