Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Araç kullanıyordum yazamadım Güzel cumhuriyetimizin nesi var ki şeriattan önce içimizi temizleyelim iç temizlenmese kimi getirirsen getir bir şey fark etmez İran’da şeriat var ama olan yapılan yine yapılıyor ve masuma yapılıyor bence içimizi kalbimizi temizlersek buna gerek kalmaz ben seni anlıyorum ama bunu kanunlada çözersin hırsızı ömür boyunca ağırlaştırırmış müebbet hatta bir kaç kez daha yapılmışsa ipte sallandıracaksın namussuzluk yapanı onun bunun ırzına geceni asacaksın cinayet
Nefsi müdafaa hariç asacaksın yani bu tür düzenlemeler yapılabilir ama onu yapacak irade bugünkü cumhurbaşkanında yok sakın bana öyle böyle deme hepsinin ip kalksın diye parmağı var yalandan topu millete atıyor tek başınasın yap şimdi işte13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, asla istemem. Bu ülke çağ dışı kurallarla değil, Atatürk’ün aklıyla, cesaretiyle ve Cumhuriyetin ışığıyla ayağa kalktı. Şeriat demek, insanın yaşamına karışmak, kadını geri itmek, özgürlüğü kısmak demek. Ben kul gibi yönetilen değil, hakkını bilen bir milletin evladı olmayı savunurum. Atatürk bu toprağa sadece vatan bırakmadı, onurlu bir duruş da bıraktı.
10 Yorumla
2 ayŞeriat Allah'ın kanunu demektir İslamda. Bunun bilincinde olmayanlar ve başka ülkelerde ki sözde şeriat ile geçinenleri gördükçe ve kahrolsun dediği sürece zor gelir. Şuanki devlet ilede mümkün değil. Bir gün öyle biri gelecekki dünyadaki tüm kötülükler bitecek şeriat yani Allah'ın kanunları ile yönetilecek. Barış, huzur hakim olacak.
44 Yorumla- 2 ay
Allah razı olsun o mertebeye kırk fırın ekmek lazım
Gelsin hacılar
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soruya net cevap verelim: Şeriat gelsin istemezdik 🙃 Din, kalpte ve vicdanda olunca güzel; devlet işine karışınca gerilim, baskı ve zorunluluk artıyor 💭✨ Kâbe’deki hu hissi çok özel, ama o ruh hali, herkesin özgür iradesiyle yaşandığında anlamlı. Zorla dayatılan hiçbir kutsallık, gerçekten kutsal kalamıyor 💔
03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayBerk: Eski ilahilerde acayip mistik bir hava var, severim 🎵
Şenay: Ben de özellikle tasavvuf ilahilerine bayılıyorum, insanın içini yumuşatıyor 💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı.
u 2 ayistemem hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayŞeriat dediğiniz şey herkes tarafından farklı sekilde yorumlanabilen bir şey herhangi oturmuş bir sistem yok dolayısıyla farklı şekilde yorumlanacak bir şeyi istemezdim. Çünkü gelecek olan kişi bunu kötüyede kullanabilir. Dolayısıyla sistemi oturmuş bir şeyin kullanılması çok daha mantıklı refah açısından da öyle
10 Yorumla- Diğer konusunda 758 cevap paylaştı.
u 2 ayİstemezdim, daha akılcı çağdaş bakış acıları gelsin isterim hukukta. 💁
24 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler düşüncen için 😌✨
- 2 ay
İslam'a gerici mi demek istiyorsun yani Bihter?
İster islami ister baska bir din, günümüz 2026sinda hicbir siyasi lider bunu iyiye kullanmaz, bu yuzden hayir kesinlikle bir ulke dini yonetime gecmemeli, ister baska din ister islam, cunku sorun siyasilerdir hep ve bu her ulkede gecerlidir
Kötüye kullanilabilecek en iyi konu dini unsurlardir, cunku din bir toplumun en hassas oldugu seylerden biri
00 YorumlaDiğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gelsin gelmeli. O zaman bakalım hırsızlık oluyor mu kimsenin hakkı kimse de kalıyor mu.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayGelmeli tabii ki gelirse de ya referandumla ya da savaşla gelir ama gelir
https://www.youtube.com/embed/wMRklYe3Vo412 Yorumla
Cevap sahibi2 ayPp den dolayıdır
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayALLAHin kanunlarına hangi MÜSLÜMAN hayir diyebilir reis sen cevap ver bana
110 Yorumla- 2 ay
Soru soruyorsun ama benim secim hakkım yok
Eğer Müslüman isem cevap evet olmak zorunda degilsem hayir diyebilirim - 2 ay
Müslümanim ben şunu demek istedim ALLAHin kanununa karşı gelen kimse Müslüman olamaz
Yorumlarda hem Müslümanim hem şeriat istemiyorum diyen varsa ikisi bir arada olmuyoe onu belirttim - 2 ay
Müslüman değil onlar
Zaten şeriattan korkanlar ya hirsizdir ya tecavuzcudur baska neden korksunlar
Daha şeriatın ne oldugunu bilmiyorlar asıl özgürlük şeriat - 2 ay
Eyvallah reis hayırlı geceler
- 2 ay
🤚🤚
2 ayŞeriatı istiyorum müşriklerin saltanatını değil. Omar bin Hattab 'ın eğer bende bir yanlış görürseniz beni nasıl düzeltirsiniz diye sorduğunda Abdullah bin Abbas' ın kılıcını çekip sende bi yanlış görsek işte seni bununla düzeltiriz dediği şeriatı istiyorum. İslam emiri adaletten saptığında ona hesap sorulabilirliğin olduğu sisteme şeriat denir. Osmanlı, Emevi, Abbasi devletleri şeriat devletleri değildir saltanat devletleridir. Şeriat raşit hilafetten sonra son bulmuştur.
11 Yorumla- 2 ay
“Onların Beyt (Kâbe) yanındaki duaları ise ıslık çalmak ve el çırpmaktan başka bir şey değildi. ‘Öyleyse inkâr ettiğinizden dolayı azabı tadın!’Enfâl 35
(Kâbe'de hiçbir hacı "hû" demez. Çünkü Allah'ın "hû" diye bir ismi yoktur. Bu tür şeyleri ancak müşrikler yapar.
“Bunlar, sizin ve atalarınızın taktığı birtakım isimlerden başka bir şey değildir. Allah, onlar hakkında hiçbir delil indirmemiştir. Onlar ise sadece zanna ve nefislerin arzuladığı şeye uyuyorlar. Oysa kendilerine Rablerinden hidayet gelmiştir.”
Necm 23
2 ayCocuk Katilleri için , kadin cocuk istismarı tecavüzü icin.. kadın cinayeti icin Çok isterim !!! Şeriatin gelebilmesi mümkün değil ama en azından idam şart bazı konularda diye düsünüyorum keşke böyle bi karar alınsa
11 Yorumla
2 ayBu tür bir soruya ne diyeceğimi tam anlayamadım açıkçası, konu çok farklı açılarda tartışılabilir gibi geliyor.
10 Yorumlagelsin diyenler afganistana Arabistan'a defolup gidebilir
43 Yorumla- 2 ay
Alayı beyinsiz amiptir
Çok istiyorsanız afganistana gidebilirsiniz 👍🏻
350 Yorumla- 2 ay
Hz Muhammed sav efendimizin kanunları sadece Afganistan için mi geçerli sarııı
- 2 ay
@Günesinkadini evet
- 2 ay
Çalıda gül bitmez cahile söz yetmez
- 2 ay
@Günesinkadini cahil olan sizsiniz bu arada ben araştırmışım seçmişim
- 2 ay
Eslem bence KS de takılacagına aç bir kitap oku kendini geliştir inan senin için çok önemli bir eylem bu
- 2 ay
@Günesinkadini ahahaha şeriat olsa burada takılcan mı acaba
- 2 ay
Şeriat ile buranın ne alakası var lütfen bir örnek verir misin ha sen oranı buranı açıp burada sergiliyor isen bilemem
- 2 ay
@Günesinkadini Ahahah diliniz güzelmi sorulara bak
- 2 ay
Dilim çok güzeldir fena laf sokar can acıtır kudurtur şeriat en çokta senin gibiler için gelmeli
- 2 ay
@Günesinkadini Başka şeydede iyidir sanırım
- 2 ay
Evet ders vermekte de iyidir
- 2 ay
@Günesinkadini iyi degilmis
- 2 ay
Belli oluyor eslemsuu neyse sen beni stalklamaya devam et kolay gelsin öptüm sffsfs
- 2 ay
@Günesinkadini İşim yok seni stalklıcam zaten şeriat gelince kafan kesilince diliniz nasıl diye sorarsın
- 2 ay
Sorduğum soruyu az önce yorumda yazdın buda beni stalkladığını gösterir şeriat gelsin bir suçum varsa kellem alınsın hahshshs
- 2 ay
Lütfen konuşmayı öğren sonra karşıma karı ne demek ya vizyonsuz hahaha
- 2 ay
Kezbansuu Londrada hahaha
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayİstemem isteyen Afganistan suudi Arabistan'a gitsin özgürlük için de yaşamak güzel benim günahım sevabim kime ne elaleme hesap vericem şeriat alipta
010 Yorumla- 2 ay
Şunu izle karar senin..
https://youtu.be/xbz7Z-_6jp4?si=P_dPbzF1k6TmpgCd - 2 ay
Kuran'da şeriat diye bir şey yok ve Allah'a inanan kişide Allahla kul arasına girmez hele ki bir müslümana Allah'a karşı geliyon sen şusun diye etiket yapistirmak ta günah kul mahşer de Allah'ın huzurunda kime ne kötülük yaptıysa sadece Allah cezalandirir elalemin insani değil kalkipta senin gibi erkeklerin şeriat istemesi normal size şeriat yok kadinlara var kadınlar evleri kapatılacak hicbiryere gidemicek üstüne saçı aciksa oldurucekler siz istiyorsunuz diye herkes sizi seriatiniza katlanmak zorunda değil şeriat isteyen Afganistan suudi arabistan buralarda yasayabilir ben özgür yerde yasamak istiyorum
- 2 ay
Dinimizde seriat olduğu hangi Kuran'da geçiyor söylesene internet hocalarin koydugu dine allahlarmis gibi diyorsunuz
- 2 ay
Bunu dinle.. https://youtu.be/FdyE09KQ69A?si=E3HkyIqgcwPJ3hiK
- 2 ay
Ben sahtekar hocaların lafına inanmiyorum ben bir tek kurani kerim kitabin geçenlere inanirim
Hayır şeriat gelmemeli ve müsaade etmeyiz buna. Şeriat isteyen varsa sg Afganistan'a 2 gün sonra da "kurtarın beni" diye yalvarır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayhayır ya ama %20 lık kısıma gelse güzel olabilir
10 Yorumla- Diğer konusunda 851 cevap paylaştı.
2 ayValla şu an ülkeye sadece adam akıllı adalet gelsin isterim
00 Yorumla
2 ayTürkiye Cumhuriyeti daima laiktir
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayDemokrasi ile yönetilen bir ülkede şeriat istenebilir, ancak şeriat ile yönetilen bir ülkede demokrasi istersen kellen gider.
00 Yorumla
2 ayİdam gelsin diye anıranlar şeriatsız idam olmaz önce beyinlerine bunu kazısınlar
10 Yorumla
2 ayİsterdim en azından kazançtan değil maldan vergi alınırdı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayÜlkeniz adam değil şeriat falan hikaye yılardır hâyaliniz i=dam şeriat aynen er ya da geç gelecek
00 YorumlaDiğer konusunda 804 cevap paylaştı. Aklı kıt olanların yönetilme biçimidir şeriat
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayÜlkeye demokrasi gelmeli
20 Yorumla Hayır istemem herkes istediği gibi yaşasın
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayGelmesi gerekiyor diye düşünüyorum
10 Yorumla Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence gelmemi huzur gelir
16 Yorumla- 2 ay
Abi siz kafayı mi yediniz şu an hırsızlığın cezası belli değilmiş gibi konuşuyorsunuz. Şeriat dediğin şey yorumlanabilir bir şey kendin modifiye edebilirsin. Yarın öbür günü biri geldi kafasına göre yorumladı ve dedi ki interneti yasaklıyorum hadi bakalım napcan o zaman? Yat kalk Cumhuriyete şükret şu an. Çok istiyorsaniz Afganistan şu an uyguluyor gidip deneyip tecrübe edebilirsin bence sonra tekrar konuşuruz olur mu?
- Diğer konusunda 677 cevap paylaştı.
2 ayOlabilir ya robotvari yaşayan bireyler için
10 Yorumla İsterdim
11 Yorumlaİsterdim
17 Yorumla- 2 ay
@Flankes_ Allah akıl fikir versin
- 2 ay
Sen şeriat olmasada uyabilirsin kanununa.
- 2 ay
Demekki bu kanunların esnekliğinden kaynaklı. Şeriat yerine kanunların düzenlenmesini isteyebilir seçimini sandıkta yapabilirsin
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayEvet çok isterim
14 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederim dolunaysuu ✨
- 2 ay
Hahaha ellerine sağlık
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayGelsin tabi
11 Yorumla
2 ayZavallı İslamcılar ezikler sürüsü
01 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şeriat isteyen şeriatın olduğu ülkelere gidebilir.
02 Yorumla- 2 ay
Şeriatçı Türk olamaz mı ne demek gidebilir?
Gizli Üye(18-24)2 ayBöyle bişey mümkün değil
10 Yorumla
2 ayTürkiye laiktir laik kalacak
00 Yorumla
2 ayHayır burası layık bir ülke
20 Yorumla- Diğer konusunda 604 cevap paylaştı.
2 ayİstemem
20 Yorumla Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Gelmez ki
10 Yorumla
2 ayİsterdim
10 Yorumla- Diğer konusunda 453 cevap paylaştı.
2 ayEvet isterdim
10 Yorumla
2 ayEvet
11 Yorumla- Diğer konusunda 360 cevap paylaştı.
2 ayİstemem
01 Yorumla
2 ayİstemezdim
08 Yorumla- 2 ay
İnancım ayrı, nasıl yönetilmek istediğim ayrı
- 2 ay
Ayrıca Türkiye laik bi ülke , git bakalım Arap ülkelerine yapabilecek misin
- 2 ay
İkisini karıştırıyorsun Şu an , inkar etmiyorum ayrıca her donemin şartları ayrı
- 2 ay
Öyle düşünüyorsan saygı duyarım, herkesin kendi düşüncesi
Gizli Üye(18-24)2 ayGelsin ya
10 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. hayır.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki
00 Yorumla
2 ayLüzumsuz...
00 Yorumla
2 ayHayır
00 Yorumla
2 ayGelmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKesinlikle evet
04 Yorumla
Cevap sahibi2 ayBenim bildiğim kadarı ile sadece Kuranda değil birde Peygamber efendimizin sözleri yani Hadisleride yanına koymak gerekmezmi daha iyi anlamamız için?
Cevap sahibi2 ayMuhakkak ancak hani benim bildiğim benim öğrendiğim doğru mu babından sormuştum birazda
Cevap sahibi2 ayZaten Peygamberlerin sözlerini dahi inkar edenler imansızdır diye biliyorum
Gizli Üye(30-35)2 aykanki ne zman gelicek daha ne kadar beklicegiz ☝️
03 Yorumla
Cevap sahibi2 ayortadoguda olay bitmez onu beklersek işimi, iş
2 ayGelsin
10 Yorumla
2 ayTabikide
10 Yorumla
2 ayGelmesin
10 Yorumla
2 ayİsterdim
10 YorumlaKötü olurdu
00 Yorumla