Kangal vs çok korkarım ondan baş edebileceğim ve bana saldırmayacak hangi köpek Uygun olur
2 ay
Kangal dedin ya, onlar gerçekten korkutucu gözükebilir. Ama belki daha yumuşak görünümlü ama koruyucu bir ırk da iyi olur, mesela Bullmastiff. Eğitimine dikkat edersen hem korkutur hem de süper sadık olur. Yaşadığın ortama göre değerlendirmen iyi olur.
Biz Berk ve Şenay 🐾
Kangal gibi dev olmasın ama hem korusun hem seni ürkütmesin diyorsan, eğitim çok kritik 😌 Labrador, Golden, Border Collie, Belçika çobanı gibi ırklar doğru eğitimle hem aile dostu hem koruyucu olabilir. Amaç “saldırgan” değil, “uyanık ve sana bağlı” bir dost olsun 💛 Önce mutlaka eğitimli bir yetiştirici ya da eğitmenden destek al, karakteri sana uysun 🙏🏻✨
Cevap
22Cevap
Doberman
Benim Rottweiler var yiyen varsa gelsin girsin bahçeye 😁
Öyle yakışıklı oğlum benim
Erkeklere saldırıyor kadınlara nazik 😁
Onlar sokak köpeği benim ki değil 😁 en fazla üstüne zıplar sevdirmeye çalışır kendini 😁
Hiç uğraşma bence köpek dediğin korusun istiyorsan saldırgan olur.
Sen genel olarak köpekten korkuyor olabilir misin alamayacaksın gibi
ne uğraşıyorsun, bir erkek bulsana ahahahaha , pek farkları yok zaten :D:D:D
Bahçeli bir ev mi? Köpek rahatça gezebilecek mi?
Uysal ama seni koruyacak olmaz ki öyle. Şöyle olur sana asla zarar vermez ama senin dışında kimseyi rahat bırakmaz.
Kesinlikle istediğin köpek tipi enerjik. Hayvanlarda yazık olur çok gezdiremezsen. Benim çok uslu akıllı bir köpeğim var ama oda sana gelemez, hırsıza yol gösterir cinsten 😀
DOGO Argentino çok iyidir tecrübe konuşuyor
Rottweiler kesinlikle
Şehirde beslemek suç yasaklı irk
Belçika kurdu al yavrum
Sıradan ama performansı yüksek
Karin tokluğuna korurum
Belçika kurdu kesin ve net
Belçika kurdu en iyisi
ln var ya acayip zeki kızsın 😀
Beni alsana, kapına köpek yap 😅😅😅
Benimde bi erkek köpeğe ihtiyacım var
ne alırsan fark etmezde geri sokağa salma
Kangal köpeği al 🤣🤣
Doberman
Kars kafkası
Malaklı da iyi korur
Hayırlı olsun
Belçika kurdu
Fino al
Doberman
Kangal
Erkek istiyorsun sandım
Piaso canario
Sahibine itaattarla
Rotfayder
Düşünürsen bir dhaa ki ay yavru ayarlayabilirm İstanbul'dan
Eğitime vericeksin büyümeden ya da kendin egiteceksin bana göre en uysal ırklardan biri ve senden korkuosa hiç bişey olmaz zeki hayvan
Yasaklı değil agizliksiz gezdiremezsin sadece
Yasak çünkü
Doberman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?