Açık kapalı fark etmez dışarıda hangisine baksan aynı tip burun estetik makyaj adı altında boyadan ibaret bi yüz artı hasar kaydı vss sonra ben çok güzelim 😂 mk doğal kız kalmamış
2 ay
Doğal güzelliği tercih eden çok insan var aslında, içten bir sırıltı farklı bir çekiciliği var. Bence kendi tarzını korumak en değerli estetik olabilir.
Aferin kız
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin sitem biraz haklı ama genelleme dozunu fazla kaçırmışsın gibi 😉 Estetik yaptıran çok ama hâlâ doğal takılan, hafif makyajla gezen, hiçbir şey yaptırmamış kız da var 😊 Sosyal medyada gördüğün filtreli, estetikli tipler gözünü yanıltıyor biraz. Herkes birbirine benziyor sanıyorsun ama sokakta dikkatli bakınca çeşitlilik hâlâ bol bol duruyor 😌💄✨
Cevap
7Cevap
kalmıştır az
Makyajı icat eden kim bilmiyorum ama bulursam dövecem.
Hiç estetik yaptırmadım istesem yaptirabilirim çok şükür ama dusunmuyorum
😀aferin sana
Sonra çirkin diyorlar. Herkesin psikolojisi bozuldu
He ya belki de ruhsal çöküntü içindeler iyi hissetmek için yapıyolar 😟
Erkekler çok dalga geçiyor artık. Bakıyorum normal bir kız bir sorunu yok çocuk gelmiş diyor ki senin kolunun rengi niye yüzünden koyu. Manyak ya? Kendisinin de kıldan görünmüyor
Senin ağzın yok gibi dedi biri durduk yere anlamadım ne alaka ya
Boş konuşanın ağzının ortasına yapıştır takma fazla
İşte ben de üst dudağımı yaptırmayı düşünüyorum şu an. Estetikli çoksa erkekler yüzünden. Patavatsizlik edip psikolojimizi bozuyorlar sonra da doğal güzellik
Ya işin saçma yeri dudağım küçük de değil altı bayağı büyük üstü normal. Üstünü dolduracagim biraz
Hayrını gör o zaman 😂
Erkekler çok kabasınız
😲😲çokmu üzdüler seni
Ya Allah aşkına kimseyi ilgilendirmez sonuçta onun yüzü inasan ömür boyu beğenemdiği bir burunla ya da dudakla kalması çok kötü bir durum❤️
Anlıyorum
Hoca valla artık hepsi birbirinin aynısı olmuş. Şu doğallığın ne kadar etkileyici, çekici olduğunu bir bilseler çoğu girişmez zaten estetik işlerine.
Evet fabrikasyon ürün gibi birbirinin kopyası hepsi
Sosyal medya tv dizileri ve çevre etkisi
Sizene bundan isteyen istediği gibi gezsin işte
Suskız😡
Çevremde yaptırmayan çok kişi var hatta yaptıran yok denecek kadar az makyajı da sevmiyorum diyorsunuz ama makyaj yapanları beğeniyorsunuz orası da ayrı bi mevzu ( eleştirmiyorum gördüğümü söylüyorum)
@EliaEb katılıyorum bence de
Beeeeğğn oda fakir olduğum için ha 😂🤣
Ha işte kızlar parayı bulsa ilk burnunu değiştirir
Ben yer değiştirecem 🤣
O da olur seçim senin😀
Ben varım ama ben teyzeyim ondan galiba...
Nine😲😲🤣🤣
Daha babaanne olmadım 🤣
Olursun inşallah
Amin
Zengine gitmek için neler yapiyorlar mk
😂😂galerici manita için hepsi
Kaldı ben. İhtiyacım yok
Ben yapmadım ama doğallıktan değil param yok
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
1 aya burnumu yaptircam kararsizim hala😄
Çok çok kötü değilse yapma
Bilmiyorum ya kendimi güzel hissetmeye ihtiyacım var psikolojik olarak 🥲 belki güzel olurum
🤣🤣🤣🤣tamam
Kalmıştır ya saçmalama
Nadir
Hahahahah ne anlation pic
Ss aldım bu yorumun şikayet edilecek
Bekle sen hazırla bana ödeyeceğin parayı biraz paranı yiyim de aklın başına gelsin
Valla ben
😂😂😂paran mı yok
kaldı
Senmii
estetigim yokk
Paran olsa yaparsın
Ben..
🤣😂😂😂😂😂😂😂
Niye
Kaldı🙋♀️
Vay be😎
Doğal kız da var tabi doğalız