kız o kadar aşırı dar bir kot gymişki yarabbim popo bildiğin meydanda. bide en az 65-70 kilo var. popoyu sallaya sallaya yürüyor. başındada sarı bir türban. bunların nesli ne zaman tükenicek. adam gibi ne zaman kapanmayı öğreniceksnz
Cevabın nedir?
Hayır abicim türbanlının bu halini savunanlar yanılıyor bence. Acık bir insan kendi ifade bicmini belirtmiş ve istediğini giyinmekte serbest olan insanlardır. Ama kapalılar (çarşaf , türban , başörtü) bunlar kendilerini dinlerine özel kılmış ve o özellik içinde yaşamasını kabul etmiş insanlardır. kusura bakmayın ama yok ben kapalıyım sevişsemde namusluyum diye takılanlar bence acıklardan daha bederler o yüzden yok laf sokmayla yok laf cambazlığıyla kapalıyı savunanlar önce din kuralına göre hareket etmeyi kabul gören bir insanın o kuralı cignediğini kabul etmeleri gerekir.
22 Yorumla
Soran+1 yıladamsn..
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Giyim konusunda biraz daha makul olmayı beceremiyoruz bu konuda sana katılıyorum.
Senin onun için düşündüğün fikirlerini belki oda başka bayanlara söylüyordur..
Çevremde ve ailemde gerçek anlamda kapalı olup dini bütün bayanlarda var.
Senin gördüğün bayanları görünce Bende o tarz giyimi eleştiriyorum.
Sonuç olarak her bireyin örnek aldığı bir çevresi ve ailesi vardır.
Ailesi karışmıyorsa, giyim ahlakını veremiyorsa biz ne söylesek boş.02 Yorumla
Soran+1 yılama bu tipleri savunanrda var ben ona deli oluyorum.
- +1 yıl
Tipleri savunanlara anlam vermek zor..
Bir kıyafeti giyerken öncelikle sana yakışıp yakışmadığına, ikinciside ortama ve dış ortamlara uygun olup olmadığına bakarsın..
Başlarını örtmelerine lafım yok.. İsteyen perukta takar, bone de takar..
Ama türban gibi dini bir örtü takıyorsan ona göre de üstünü başını dengelemen gerekir kanısındayım.
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHani bir ara benim kalbim temiz diyen ablalar vardi.. Ne oldu onlara nesilleri mi tukendi.
Tatlim herkes kendinden yaptiklarindan mesuldur. Eger kapanmanin bir adabinin oldugunu soyluyorsan ki soyluyorsun hatta inaniyorsun iyi hos guzel birsey de simdi o kadin burada yok keske bize bu kadar sitem edecegine kadini cevirip anlatman gerekiyor oyle degil boyle diye. Ahlakli olan davranis bu. şu an inan bu konusmanin kimseye faydasi yok..12 Yorumla
Soran+1 yılkavga çıksa bn suçlu olurum ama.
- +1 yıl
Şu durumda evet:)
Yazık.. Tesetturun ne oldugunu bilmeden kapanan su kizlarin hallerini anlayamiyorum.. bir insan örtünecekse kendini hazır hissetmeli en basindan sonra o popuyu falan bir ortmelihatlarini belli etmemeli.. Cahilce kpaniyolar sonra turbanlilara laf ediliyo diyolar kapanacaksan dikkat cekmek o popoyu sallamak seksin malzemesi olmak icin değil Allahın emrine itaat etmek o basindaki esarbin hakkini verebilmek icin kapanacaksın..
17 Yorumla
Soran+1 yılaferin kız sana. mantıklı konuşan insanları gördükçe sevniorm
Soran+1 yılaynen ya bide facelrde allah allah yazısı paylaşırlar. al dio vur kafasnı duvara
Soran+1 yıladabıyla kapanan tek bir kız arkadaşm var. ondan başkasnda görmedm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
43Cevap
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılogrenemezler onlar modern kapalı oluyorlar :D Allah verecek ınsallah belalarını.. amin..
226 Yorumla
Soran+1 yılgerizekalılar ya saç kapanınca cennete gtceklerni sanıyolar
- +1 yıl
kapattıkları da sac degıl kı adam gıbı usulunce kapatmıyorlar..
onlar cennetn yuzunu gorecekler ama muslumanlar dıye en son gorecekler baska turlu kurtulusları yok kı. cok cok yanacaklar.. ıslamı bu sekılde gosterdıklrı ıcın bolbol yanarlar..
Soran+1 yılaynen. o ailede yetişen kız çocğu benim annemde ablamda böyle deyip aynsnı yapıck
- +1 yıl
ya onları yadırgamıyorum ama bu sekılde de kapanmak olmaz kı.. onların aılelerı musade edıyorlar o sekılde olsunlar dıye.. mezheplerı genıs yapacak bırsey yok. sultancıflıgınde de oyle modeller var.. deve hörgücü yapan dar gıyınen.. bası kapalı yuzu boya badana olan.. normal acık saclı br kızdan daha acıklar..
Soran+1 yılaynen. ben etekle minibse bnmeye korkuyorum mal mal bakıolar diye. bunlarda korku falanda yok tecavüz etsen oh yeah falan der:)))))))9
- +1 yıl
ya turban altına tayt gıyıyorlar kocamanda botu cekıyor .. ustune de kısa derı mont . g. t gbek bacak hersey meydanda.. sonrada ınsanlar ıste muslumanlıgı ıslamı Allahı sorguluyor .. buna zemın hazırlatıyorlar.. nefret edıyorum boyle kapananlardan.. onlar ellenınce namuslu olduklarını hatırlar belkı :D oyle olanında pek hatırlayacagını da sanmıyorum dedıgın gıbı anın tadını cıkarırlar :D
Soran+1 yılagzmı bozdurcaklar ya bişe dicektimde neyse:D
- +1 yıl
ben senın yerıne dayanamayıp yuzlerıne karsı soyluyorum merak etme :d okadar yuzsuz arsız pıskınler kı sanane beee aptal da dıyebılıyorlar :D
Soran+1 yılhahahaha aferin sana çocukkkkkkkkkkkk :)))))))9
- +1 yıl
sagol abla tesekkur ederımm :) bugun hıc taktır edılmemıstım sıftahı yaptın :D
Soran+1 yılyaaaa dalga geçme ablaymışşşşş:))))))))
- +1 yıl
oylesıne dedım bendn korkma dıye :)
ne abla derm ne abı derım nede kendıme abı dedırtırım :D
Soran+1 yılabicik:D
- +1 yıl
yapma sunu gızlı ınsan yaslanmadım ben daha : )
Soran+1 yılşaka yaptıım tmmmmm:)
- +1 yıl
sımdı olduuu bak kıyamadm sana gordun mu :)
Soran+1 yılnie kıyamadn. d
- +1 yıl
bugun cuma ondandır :) hemde sakanı samımı buldum kıymıyım dedım kotu mu ettım : )
Soran+1 yıliyi ettin tabisi :)
- +1 yıl
tabısını abısı okudum bılıyor musun :D bakk fanuss kafalı ya da modern kapalı bırı eksılemıs benı :D ohh nasıl rahatladım anlatamam :D
Soran+1 yılhaha o* + lasada bişe değişmez zaten :))
- +1 yıl
sorsana ozgure umrunda mı ozgur dıye :) valla hıc umrum da degıller :)
ya adam gıbı kapanacaksın ya da hıc kapanmayacaksın.. kaldı kı genel de konusmuyoruz.. cok ıyı dınının gerektırdıgı gıbı kapananlarda var.. amannn atın bana bol bol eksılenmek ıstıyorum :))
Soran+1 yıl+ ladım bak senii. d
- +1 yıl
eksının ustune ıyı gıder :) bak ne dıcem bırısı sanırım senın sorunu ve yorumları okumus .. buradan yola cıkarak bır soru sormus gormus olmalısın o soruyu :D
Soran+1 yıllink atsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bir insanın nasıl giyinmesi gerektiğine karisamazsin mini etekli kızlara Bu kadar saçma yorum yapmiyosunuz herkez kendi gnahlarindan sorumlu değilmi kardeşim sanane neye dayanarak yargiliyosun ister giysin ister giymesin kafasına eşarp la kapattı die illa kot giymicekmi veya başka bişey anlamak zor demokratik ülke diyorsunuz hala on yargilariniz 'dan kurtulamiyorsunuz bırakın kardeşim. Allahla kul arasına gitmeyin cezasinida mukacatinida allah verir sen kendini kurtarmaya bak gerisi napcan
35 Yorumla
Soran+1 yılhala anlamıosn değilmi.
Cevap sahibi+1 yılSen anlamiyosun hala hiç kimsenin özgürlüğü bir başkasını ilgilendirmez
Soran+1 yılbu özgürlük değil. bu Müslüman kzlar saç kapatır ama g*t gösterir demek
Cevap sahibi+1 yılBu ukede sadece türban takan kızlarami müslüman gözüyle bakiliyo o zaman kapalı kızlar adabına uysun ama türban takmayanlar kıcini başını açabilir nede olsa onlar türban takmamış bunu yani
Soran+1 yılhayır tabiki o da değil. ona bakarsan kuranda türban yok.! onun yüzünden bzleri Müslüman bilmiolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanları eleştirmek için önce dönüp aynaya bakmak gerekir diye düşünüyorum. Tabiki eğer öyle birini gördüysen hata yapmıştır vücut hatlarını belli edecek şekilde giyinmemesi gerekirdi. Ama bir hata yaptı yanlış yaptı diye nesli tükensin bilmem ne oluyor?
33 Yorumla
Soran+1 yılTükenmesnmi. iyi bişemi
Soran+1 yıleda malmsn sen.
Her sakalli dindar olmadigina gore her turbanli dindar degil. Artik herkes renklk turbanlari moda diye kullaniyor. Ozellikle bazi hayat kadinlari disarda taninmamak icin takiyor. O gordigunde bu tiplerden olabilir. Normal bir dindar kiz oyle giyinmez.
00 Yorumladine göre kapanmayan beyinsizler işte
saçı ört g*t baş meydanda normal açık bir insandan daha çok dikkat çektiklerinin çok iyi farkındalar eminim..11 Yorumla
Soran+1 yılaynen farkındalar yollular
+1 yılBunlar yzunden kapali olarak yolda yurumeye utanir oldum kapiliysa adabinla kapan kicin basin belli ama ben kapaliyim bole bir zihniyet mi var sizin bu modern kapalilik zihniyetiniizi tobe Yarrabbj ya
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleh bende her gün açık olanlarda görüyorum bunu? eh artık bağdaştırıp, sidik yarıştırmasak diyorum. açık olanlarda olduğu kadar, kapalı olanlarda da bu tür insanlar vardır. ve hep olacaklardır da.
14 Yorumla
Soran+1 yılbnde açığım ama götüme kadar boyu olan etek giymedim. ama saçım kapalıysa götümde kapalı olucak değilmi.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef sizin poponuz hakkında yorum yapamayacağım. lakin her yerden her çeşit insan çıkar. açığın abartısı da, abartı olmayanı da. kapalı için de aynı şeyler geçerlidir. siz önce "kendinize bakarsınız" ve yolunuza devam edersiniz. onun poposunun açık veya kapalı olması size görsel zevk veyahut zevksizlik dışında ne verebilir ki? diye bir açıklama yaptım. lakin bunu da anlamanızı beklemiyorum.
Soran+1 yılsenin anan bacın kapalı die onları koruyorsun ben senin küçük beyninden neler geçtiginn farkındayım.
Cevap sahibi+1 yılbence psikolojik tespit konusunda gayet zayıf ve hatta çelimsiz bir çocuksunuz. aslında tespit konusunda tam tersiydi. hepsi açıktı. size durumu izah etmeye çalıştım ama algı ve algılama lobları konusunda sıkıntılar yaşadığınız için ne desem "hakaret tarzı" şeylerle cevap vereceksiniz. lakin farkındaysanız bir erkeğim ve sizi şu anda pişman edebilecek derece en iyi küfürleri sıralayabilme potansiyeline sahipken bile efendiliğimi koruyorum. sevgilerle, küçük kız.
öyle onlarda biliyor kapanmanın bu olduğunu ama biz hep onları yargılıyoruz açıklardada adeta çıplak dolaşanlar var... onaları kimse eleştirmiyor bütün başı açıklar heryerini gösteriyormu? yok öyle bişey...
02 Yorumla
Soran+1 yılHklısın tabiki. ama ben saçımı kapatmam asla. eğer saçımı kapatıcak kadar günahı düşünüosam kıçımı asla açmam
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin öylelerini. Onlar yüzünden bizi kötü görüyor insanlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım .
+1 yılGörünce benimde saldırasım geliyor onlara ama tükeneceklerini sanmam aksine artar bu gidişle
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen artar dini psliklerine alet ediolar
O da birsey mi gecen yolsa yuruyorum bir tanesi altinda gri tayt gte bir yapismis arasina kadar girmisti lanet ettim orda. Kafasindada renkli yesil bir türban bu nasil kapanmalik brn anlamiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılkeşkeeeeeeee. onu da bu sözde Müslümanlar öldürmştür kesin. s
Soran+1 yılsen söle ben aşağı yazım arkdşm:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılo cahil yine az bişey kapanmış sen o kadarda kapatmamışsındır. cahil olmasına rağmen mini eteklilere göre %20-%0 önde diyebilirim
70 Yorumla
+1 yılacaba insanların giydiği kıyafet neden bu kadar önemli
61 Yorumla
Soran+1 yıldert kıyafet değil. hala anlamıosnz ya. erkek oldgun içinmi anlamıosn.
+1 yılGüya modern tesettür o da neyse..
Gösteriş meraklıları bunlar türbanlı deme yani soruda. Türban başka o başka.02 Yorumla
Soran+1 yıle türban takmş ama ne diyim
- +1 yıl
puşt gibi bine gibi birşey de :S
popoyu sallama
kot giyme
poponu kapatma açık kalsın demiyo
sadece örtün diyo
ama o yıllarda herkez yarı çıplak geziyo
gerisi bizim ulemanın saçma felsefesi00 Yorumla
+1 yılKapanıyorsan o türbanın hakkını vereceksin. Ne saçmalık o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların çoğu türbanı siyasi bir simge olarak gördüğü için giyiyor
bu arada ''türban'' denen şey, aslında rahibe kıyafetidir, başa takılan bone falan00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo bişeymi ben gördüm bir tane yemın ederım abartmıyorum üste beyaz gömlek altta mını etek vardı
01 Yorumla
Soran+1 yılben elbilselisnde görmüştüm inanrm o yzden. d
+1 yılOda bişimi ben kısa etekli ustunde bluz olan bir tanesini gordum :)) bu neyin kafasini yasiyo dedim icimden
00 Yorumla
+1 yılÖyle kapananlara kapalı demeniz hata. =/
Onlar başörtülü değil işte, "başı örtülü" insanlar... Rabbim nesillerini tüketsin.00 YorumlaTürbandaki amaç dikkat çekmemektir. Bunlar teşhirciden başka birşey değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılben elbise giymiş türbanlıda görmüştüm akşam saatlerydi. onda daha bir şok olmuştum.:)))))
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. iş kapanmakla bitmiyor demek birde adamına göre kapanma var... burka giysin tam olsun
10 Yorumlasinir oluyorum böylelerini görünce kapanacaklarsa adam gibi kapansınlar sadece baş kapatarak kapalı olunmuyor.
00 YorumlaEee yani bizene. Gördüysen gördün öylelerinin olduğunu biliyoruz zaten. Genellemende ki amaç ne adam gibi kapananlar da var sen merak etme.
23 Yorumla
Soran+1 yıladam gbi kapanan 50 kişide bir.
- +1 yıl
Bosver knk guya kendince kapalilara laf sokuyor. :Dd yarim akliyla bide laf soyluyor. :Dd
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen leopar desenli türban gördüm.. Yok artık demiştimm ayakkabıda topuklu falan :DD
00 Yorumla Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Hic sorma ya acijlardan daha fazla dikkat cekiyorlar
00 YorumlaKapanmıyosan kapanma böylelerini ülkeden sıktır edeceksin
00 Yorumla
+1 yılonlar da bılıyor nasıl kapanılması gerektiğini de işlerıne gelmıyor. laf olsun onların ki.
01 YorumlaTam tersi ablam.. Yeni çıkıyor bunlar ve cogalacaklar.. Hadis-i serif var bunlarla alakali
00 Yorumla
+1 yılaltı motor diyelim biz ona. onların türbanı güzel görünmek için takılanlardan
00 Yorumla
+1 yılOnlarïn giyimini eleştirmek yerine Allah akıl fikit versin diyebilirsin
00 Yorumlaİşte onları gördüğünüz zaman lanet ediniz çünkü onlara ALLAH lanet etmiştir
Hz. muhammed (s. a. s)00 Yorumla
+1 yılBen her gün Şişlide bunlardan görüyorum. Alışırsın sen de. B-)
04 Yorumla
Soran+1 yıltopunu assak görmesek. d
- +1 yıl
Bana uyar :-) hakkını vermiyorsan Takmayacaksın arkadaş. B-)
bir ara çaya gel asıp keselim, yakınmışız madem :-P
Soran+1 yılasalım olur haha :D
- +1 yıl
Haha anlaştık o zaman. Özele gel bakiim. Daha nereye asacağımızı konuşucaz :-D
+1 yıl:) İyi o zaman canim sen dogru duzgun kapanda gorsunler ornek alsinlar. Yil olmus 2015 hala daha insanlari giyimleriyle yargilayan cahiller var cok yazik.
37 Yorumla- +1 yıl
Sen burada aklınca (olmayan) türbanlıları koruyorsun ama burada kimse türbanlılara laf söylemiyor sadece neden türbanlı iken vücut hatlarini belli edecek giysiler giyiyorlar amac nedir? Madem bas kapali gtte kapali olacak bukadar basit.. senin gibiler yuzunden bugun dinimiz bu hale geldi
Soran+1 yılanlamazlar efeeeeeeee
- +1 yıl
:dd ne zekisiniz yaaa :DD Cok pardon abla ve abi tuh tuh hata ettim. :(Bir kere dinde zotlama yoktur, haddinizi bilin. O onun ayibi. Terbiyesiz dogru konus.
Soran+1 yılDinde zorlama yoktur un manası bu değil cahil kız
- +1 yıl
Hi hi anladim abla cok haklisin sen. :( Bundan sonra sana uyariz. Bana cahil diyene bak, tasdevrinde yasiyorsun galiba. Ve birazda cekememezlik seziyorum sen de ben. :)
Soran+1 yılneyi çekemicem bn onu anlamadm. bir an
Soran+1 yılantabilsen
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sekilde giyip kafasını kapatanda kafasını kapatmayıp gotunu Basını acanda ayni b*k benim gözümde
10 Yorumlasokakta o kadar türbansız varki tayt giyoyor dudakarı meydanda.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Niye milletin kapanma gibi bir derdimi varda?
24 Yorumla
Soran+1 yılanlamadm
Soran+1 yılpezolar kaşarları sever dgru
+1 yılDedikodu yaparak günahını aldın bacım.
01 Yorumla
Soran+1 yılonların gümahnı al al btmez
Bunların üstü minare altı kerhane..!
00 YorumlaOlabilkr sana mi dustu yargilamak
20 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. cuma cuma git kızım bak asdf
01 Yorumla
Soran+1 yılıyy anca szn gbiler türbanlıdan etkilenr. d
Bunların yüzünden bizim da adımız cıkıyor
00 YorumlaEn sevdiğim tatlı.. :DD
00 Yorumla
+1 yılYırtık kot giyenler var :((
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ciddimisn
- +1 yıl
@erzincankizi maalesef
Herkesin hayatına kimse karışamaz. d
00 Yorumlasaygı duyun eleştırmeyın
010 Yorumla
Soran+1 yıldini kötü anlatanlara nie saygı duyalım
Soran+1 yılne o zmn. sacını kapatan Müslüman değilmi. tabi sözdeeeee
Soran+1 yıl22...
Soran+1 yılya neden saygı duyim. sen kendni satan kıza nasıl saygı duymuosan bende bu tiplere duymuorm
Soran+1 yılhayır saygı duyulcak insan vr. saygı duyulmıck insan var
+1 yılnoldu tahrik mi oldun
14 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerden hoşlanıorm ben. kaslı geniş omuzlu olanından. anladın
- +1 yıl
yalan kızlardan hoşlanıyon
Soran+1 yılhaha
- +1 yıl
kendinle barışık ol tm
Ahirette öğretirler merak etme
07 Yorumla
Soran+1 yılorda bile öğrenemz bnlar
Soran+1 yılhehe onun içinmi yorum yaprın seni şeytan. d
- +1 yıl
Ahirette bile ogrenemezmis, su sorana bak hele sen Allah'in ayetine uyup o kadar bile kapanamamissin, sen ogrenememissin beynin almiyor galiba yazikk. :(((
Soran+1 yılsende öğrenemzsn yollu Müslüman. d
+1 yılAblanıza kulak verin kızlarr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah akıl versin.. cehalet ve bilinçsizlik..
10 YorumlaSislide cok gördüm onlardan^_^
00 Yorumla
+1 yılOnlar fantezi peşinde ;)
00 Yorumla
+1 yılUstu mekke, alti tokyo. Allah akil fikir versin
00 Yorumla
+1 yılBen onlardan daha çok tahrik oluyorum :/
00 YorumlaBende rumeli caddesi osmanbeyde hergün görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni güldürüyorlar :D Sayıları artsın
00 YorumlaNe diyim allah bildigi gibi yapsin
00 Yorumla