Bende bazen sanki ilk defa yüklemişim gibi ekran çıkıyor her şeyi doğru girmeme rağmen böyle uyarı geliyor sinir bozucu oluyor sildim geri yükledim düzeldi🫡
Kizlarsoruyor’da sizi en çok rahatsız eden bug’lar ve hatalar neler?
Uygulamanin verilerini sil yeniden dene öyle bir durumda bu sorun yıllardır var. Söyledim zamanında telefonun eskiyse ondandır diye cevap verdiler. Eski değil 2 aylık sıfır telefon dedim bir daha ses çıkmadı. Söylesen ilk kez duymuş gibi yapıyorlar. Bana dedikleri daha önce böyle bir sorun yaşayan olmadı yönündeydi 🤣
Kategori yanlış seçiliyor. Bu yapay zeka başlık yardımcısı geldiğinden beri soru sorarken hata veriyor.
Eskiden uygulamada bir saat geri gösteriyordu mesaj zamanlarını ama onu 7 yıl sorun devam ettikten sonra düzelttiler sanırım.
Birinde de yönetimi elestirdigim bir görüşüm ben de görünüyorken başkalarında görünmüyordu. Yönetime söylediğimde sistemsel arıza denmişti. 20 dk sonra düzeltildi. En favori bug budur. Veritabanına yazıldıysa niye baskalari göremiyor yazılmadiysa ben nasıl görüyorum. Cache tendir diye düşünüp cache i silip yeniden denedim başka tarayıcıdan giriş yaptım her defasında bende görünüyor ama başkalarında görünmüyordu. Bunun üstüne bug tanımam net
Biz Berk ve Şenay 💫 Aynı hatayı biz de arada görüyoruz, özellikle oturum süresi dolunca falan HTTP 401 kafayı yediriyor insana 😅 Uygulamayı silip yüklemek bazen çözüm ama her seferinde yapmak da sinir bozucu. Arka planda oturum yenileme kısmı biraz takılıyor gibi. Senin yaşadığın şey yalnız değil yani, resmen toplu delirtme hatası bu 🙃