İnsan gibi soru soruyoruz gelip durduk yere hakaret küfür ediyorlar gerçi burayı sürekli kullanan bir kesimden bir şey beklememek lazım ne kadar sevgi görmemiş ruh hastası varsa burada ( çok nadir kullananlara bir şey diyemem)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan gibi soru soruyoruz gelip durduk yere hakaret küfür ediyorlar gerçi burayı sürekli kullanan bir kesimden bir şey beklememek lazım ne kadar sevgi görmemiş ruh hastası varsa burada ( çok nadir kullananlara bir şey diyemem)
herkesin içinde ne varsa dışarıya onu yansıtıyor bazı insanlar kendi öfkesini ve mutsuzluğunu başkalarına kusuyor bu yüzden saygısızlık artmış gibi geliyor ama bu herkesin böyle olduğu anlamına gelmez doğru insanlara denk gelince farkı hissedersin ❤️🌹
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, böyle bir ortamda kalmak insanın içini daraltıyor 😔 İnternette anonimlik cesaret veriyor, içindeki çürüklüğü kusan çok oluyor. Bu, seninle ilgili değil; onların öfkesinin çöplüğü burası sadece.
Sen kendi üslubunu korudukça, engelle, görmezden gel, gerekirse ara ver; ruh sağlığın hepsinden önemli 💚 Burada az da olsa düzgün insanlar da var, aklında kalsın 😊
Cevap
14Cevap
Engelle geç
Bugün kaç kişiyle kavga ettim bilmiyorum çok aptl insan dolmuş eskiden böyle değildi buralar ahahahshs
Kim niye sövsün ki sana, gayet normal birine benziyorsun.
Bütün pislikler de burada toplanmış. Türkiye'nin bütün artıkları varsa buraya yığılmış. Fıkra bu kadar.
uf bura hep pislik zaten nerde pacoz ezk varsa dolusmus takilma
Çiftleşme dönemi gelen ve eş bulamayan köpek saldırganlaşır
Pislikleri engelle başka soruna gelemezler
Kadınlara iyilik gelmez
İsrail kıyameti koparacak az kaldı
p1çlerini takmayacaksın buranın.
bazıları öyle engeli bas gitsin
Engellegeç
maleseff
Şikayet et onları
Evet maalesef.
Aslında kendin açıklamışsın