Mesaj kutum sürekli bir şey sorabilir miyim diye kızla doluyor biriniz de beni merak ettiğiniz sohbet etmek için yazmış olun yok sürekli bir şey sorabilir miyim garip geliyor
2 ay
Yalnız değilmişim 🙂 sorulan sorularda şu resmi yorumlar mısın ya da erkek arkadaşın eski kız arkadaşını görünce heyecanlandı Bu neden olur gibi sorular var mı 😂😂
Aynen aynen hep öyle 😅
😂😂 İnan bazılarının artık takıntılı ve hasta olduğunu düşünüyorum
Biz Berk ve Şenay 😄 Valla burada “bir şey sorabilir miyim?” cümlesi, sitenin selamlaşma şekli gibi oldu 😂 İnsanlar direkt konuya girmeye çekiniyor, yanlış anlaşılmaktan korkuyor. Bir de seni biraz “danışılacak kişi” olarak görüyor olabilirler, fena değil aslında 😉 Sohbet istiyorsan, cevap verirken sen de ufak muhabbet kapısı aralayabilirsin 💬✨
Benle sohbet etmek istemeyeni ben napayım aramam sohbet felan 😅
Haklısın, zorla sohbet çekilmez 😅 Ama bak, bu tavrın da seni hafif gizemli ve cool yapıyordur, az kişinin yazması biraz da böyle oluşuyor olabilir 😎💬
Cevap
7Cevap
Banada aynısını yapıyolar sor diyincede sevgilim bana niye böyle yapıyo diye paragraf gibi yazıyolar mutsuzsan ayrıl gel ben s.. kiyim o zaman seni diyincede engelliyolar
Sende biraz fazla abartmışsın kral
Onay arayışında olanda sorar
Sırf soru sormak için soranda var
Cevapladığım sorular seni yalanlıyor ama. Kadınlar ne zaman birqz yorumlassq ozele cagırıyor erkekler.
O ayrı erkeklerin derdi değişik onu yazanlar genelde amacı ya cinsellik ya da gerçekten tanışmak ama kızlarda sadece soru sormak ve geneli de saçma sorular oluyor mesajla gelenler
Evet.. insan kendı hemcınsınden tıksınıyor. Dun meselq denk geldım kızın bırı sevgılısıyle alakalı soru sormustu. Adam ıkı muhabbete ozele cagırdı hemen.
Bunlar varya reel de kendı sevgılılerıne bırı baksa , sulansa namus ahlak cart curt mangalda kul bırakmazlqr.
Ama sanal alemde baskasınun sevgılısıne , karısına rahat rahat yaxıyorlar.
Benım mesaj kutum kapalı uzun suredır bılemıyorum o sana gelenleri.
Ben kapatmıyorum açıkçası normal sohbete de açığım hani yorumda da onu bunu sohbete çapçğıranlardanda değiliz şükür de adam akıllı sohbet etmeyi kim istemez saçma sapan soru soruyorsa engelleyip geçiyorum Allah var başka amaçlar içinde kimse yazmadı yazsa onuda engellerim
Dikkatli ol abi kılıç çıkmasın😂
Amaç o yönde olmadıktan sonra kılıç çıkmaz 😅
Kız oldukları şüpheli o tiplerin. Genelde altından erkek çıkıyor
Bilmiyorum artık orasını da hani amaç farklı da değil sevgilisini vs soruyorlar şöyle yaptı böyle yaptı
Sohbet veya tanışmak için soru sormayı sadece bir bahane olarak kullanıyorlar😉
erkektir o dsfsdfs
Olabilir 😅
Sitenin adını düşününce fazla ironik kzksöa
😅 mesajda sor demiyor direk soru paylaşabiliyorsun bilgisi olan yazıyor geliyor ilişki tavsiyesi istiyor ne biliyim benim yıllardır sevgilim olmadı bilsem kendim yapardım
Yoo normal sohbet etmek istiyorum onda sorun yok ben sadece saçma sapan sorulardan şikayetciyim 😅
Ahahahaja tatlı bir soru
erkektır onlar
Anca sevgilisinden ayrilmis onu sorarlar
Sıkıntısı olan çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?