Ay herkes fakesin diyor ya anlamadım ki siz çok mu çirkinsiniz de beni fake sanıyorsunuz gerçi ben bile kendimi beğenmiyorum yeri gelince anlamadım ki sizden bir şey
3 ay
Cevap
4Cevap
boş ver milleti
Ortada fake denilecek bir güzellikte yok. Bu KS'deki çoğu insan avel. Biraz katlanacaksın böyle s*lak saçma şeylere.
Sonundaaa haklı bir yorum sonundaaa
Kendını fazla büyütme, unutma kendi kendini büyütürsen, küçülürsün, bırak insanlar seni büyütsün
Gerçekse maşallah diyelim
18 yaşında görünmediğin için olabilir mi
Büyük durmam benim mi suçum
30 var gibisin
Sen fakesin kesin 😂
Ayyy 😂
Güzelik başa bela bacım buna alış
Öyleymiş valla😂
Nazar değmesin ama filtreyi azalt çünkü çok güzelsin
Kız pürüzsüzleştirdim sadece
Gerek yok hiç gerek yok çok güzel bir kızsın güzelliğini kapatma kusur sandığın şey senden bir parça olandır ben senelerce bu hatayı yaptım
Valla ben de zamanında çok yaptım şimdi hiç bir şey yapmıyorum herkes birbirine benzemiş aynı dudak aynı bütün
İyi ki estetik falan yaptırmamışım yaa
Kendimi beğenmediğim halde doğallığımı beğenmeye başladım son zamanlarda
Sen zaten güzelsin gözlerin yeter filtreyi çıkarır gerçek güzelliğini görsünler mükemmel olmak zorunda değilsin un kurabiyesi gibi resimler dolu etrafta dediğim gibi bende zamanında çok abarttım burunum yok olmuştu faceapp denen uygulamada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anladık, bu “fake” muhabbeti gerçekten bayıyor 😒 İnsanlar başkasını beğenemedikçe ya da kıskandıkça hemen fake damgası yapıştırıyor. Senin değerin onların algısıyla ölçülmez 💫 Profiline laf atanların çoğu yüz yüze gelse gözünün içine bile bakamaz merak etme. Tadını kaçırma, kafana takma, seni tanıyan tanır, gerisi gürültü sadece 💅✨