Erkeklerde düzgün kalan yok diyorsunuz da biz de sizi bulamıyoruz. Herkes düzgünse kim bu kötü olanlar
2 ay
Kim düzgün allah aşkına düzgünüz zannediyorlar. Kız bulması kolayda düzgün erkek kalmadı artık
Bu durumda bile erkeklere yükleniyorsunuz ya pes yani. Hangi kadına baksam bekareti sırf sevdeği erkek diye bozmuş. Kaç tane sevgili yapıp öpüşmüş sarılmış duygusal olarak bağlanmış şimdi de acı dan kıvranan böyle bir sürü kız var
Ya tabi o da var. Karekter olarak düzgün birisini de bulmak zorlaştı. Ama karekteri bozulan kişi soluğu cinsellikte bataklığa düşmekte buluyor
Ciddi düşünülen birisi için geçmişinin kirli olması onu düzgün ahlaklı yapmaz. İnsanın bi kişilği olur. Baş koyduğu bi ilkesi olur. Ahlakını da koruyacak uçkurunu da. Temelde ahlak o uçkur yüzünden bozulmuyor mu zaten.
Ben katılmıyorum asla. şu an içinden sen demekki öylesin ondan savunuyorsun diyebilirsin bu zamana kadar öyle bir şeyim olmadı sadece bu düşünceye karşıyım. Geçmişte herkes hata yapar güvenir bunu yaptı diye kötü biri olmaz. Ona bakılırsa hiçbir cinsel anlamda bir şey yapmamış ama ne ahlaksız insanlar var ahlak dediğin şey bence bundan ibaret asla değil.
Sadece kuralları çiğneyerek kendini ve karşıdakinin düşünmeyip toplumun kurallarını ve düzenini bozmaya çalışın kişilerin düzgün ahlaklı olduğunu düşünmüyorum. Kötülük dediğin sadece doğrudan yapılan ve sonuçları anında çıkar durumlar değildir. Dolaylı yoldan başta sadece kendisine zararı dokunan işleri yapan kişi de kötüdür. Hata yapıp hatasını anlayan ve tekrar yapmamak için bu tür işlerden uzak duran kişileri anlıyorum. Şu an iyi olabilirler herkesin hatası vardır. Benim kastettiğim bu hatalarını yapmakta direten kişilerdir
Düzgünlük sadece cinsellikten ibaret değildir tabi. Karekter yapısı ve topluma olan duyarlılığı da çok önemli bi etkendir. Onları yok saymak gözünü kapatıp trafikte yürümek gibidir.
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu “düz bi kız” tanımı var ya, o aslında çoook karmaşık bir hayal 😄 Çünkü senin “düz” dediğin, bir başkasının kabusu olabiliyor. Herkesin melankoli, trip, alınganlık eşiği farklı 🙃 Bir de sen sorarken gayet tatlısın ama kelimeler biraz “seçici” gibi duruyor; belki aradığını bulamamanın küçük payı da oradadır 😉
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar