3 ay

Instagram’da yanlışlıkla reels attığım çocuğa sonra takip isteği atıp sildim, şimdi benden soğumuş mudur bundan sonra tavrı nasıl olur?

Şimdi direkt konuya giricem şimdi benim bir sevdiğim çocuk var o da bu değişik huylarımdan haberdar ya da ben öyle umuyorum neyse şimdi ben buna geçenlerde bir gün bir Instagram relsi atmışım attığımın farkında bile değilim neyse işte bu bunu görmüş ve bana? İşaretli bir mesaj atmış normalde karşı taraftan gelen mesajlar istek kutusuna düşer demi bu direkt benim dm me düştü neyse işte neden bunu bana attın gibi mesaj yazmış , çocukla takipleşmiyoruz kendi arada bir profilime bakıyor o kadar , işte ben de ben atmadım falan yazdım işte böyle benim haberim yok hala videoyu benim attığıma, ben de benimle konuşma bahanesiyle kendisi böyle bir şey attı diye zannediyordum sonra biraz asabileşti kim attı bunu der cinsinden ben de bilmiyorum ama kesin ben atmadım dedim sonra bu konuyu birden çat diye kapattı bak burası çok önemli "peki iyi geceler" yazdı ben de "iyi geceler ama bu konuyu sonra konuşuruz çünkü ben de merak ettim" bunun gibi mesaj attım biraz bekledim sonra sildim kesin görmüştür sonra buna takip isteği attım onu da tekrar geri çektim üzerinden yarım saat falan değil de ona yakın bir zaman geçti bunu da kesin görmüştür derken sabahleyin ben buna işte kusura bakma valla sana gönderdiğimin farkında değildim kaydedim derken sana nasıl gitti anlamadım dedim ve onun mesajı ( önemli değil arkadaşlarda da

ekli değiliz bir an bana atman

garip hissettirdi, o yüzden dedim

neyse iyi günler) diye bir mesaj yazdı ben de bu 👍 işareti koydum ve konu burada kapanmış oldu size sormak istediğim bundan sonra tavrı bana karşı nasıl olur?

Güncellemeler
3 ay
‼️( rels videosu iceriği hani bu viral olan sebepsiz yere gülmemin sebebi sensin rrels akımı varya o)🥲
Güncellemeler
3 ay
‼️Birde bu çocukla benim hiç konuşmam yok arada bir karışılaşırsak göz göze geliyoruz
Instagram’da yanlışlıkla reels attığım çocuğa sonra takip isteği atıp sildim, şimdi benden soğumuş mudur bundan sonra tavrı nasıl olur?