3 haftadır geciken çamaşır makinem yüzünden kargo firmasıyla tartıştım. Adamların bi anama bacıma sövmediği kaldı, hem mağdur ediyorlar hem üstten üstten konuşuyorlar bu havalar ne mq
2 ay
3 haftadır geciken çamaşır makinem yüzünden kargo firmasıyla tartıştım. Adamların bi anama bacıma sövmediği kaldı, hem mağdur ediyorlar hem üstten üstten konuşuyorlar bu havalar ne mq
Cevap
3Cevap
Firma ile görüşseydin kargo firmasını niye ciddiye alıp görüşüyorsun amazondan şaşmayın geciktimi pat diye iade ederler firma ile kargo firması düşünsün gerisini
Ya sözleşmede teslim süresi yazmıyor ama firma bana iki hafta elinde olur demişti. Onlarla görüştüm hayır öyle bir şey demedik diyorlar. E kargo firması da ayrı bi cins hiç yardımcı olmuyorlar sözleşmede resmin süresi yok diye umursamamışlar teslim süresi yazdırsaydınız bize ne diyorlar
Sizin hatanız abuk sabuk yerlerden almayın artık
Firma arasın kargoyu
Irzına geçseler yeridir
Senin doğuran anayı ben
Dayak kadar adamsın ettiğin lafa bak
Git evlen çoluğa çocuğa karış mq kaç yaşına gelmişsin ergen ergen laflar
şikayetçi ol
Hangi firma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Haklısın, bu kadar gecikmeye bir de saygısızlık eklenince insanın tepesi atıyor 😒 Kargonun gecikmesi ayrı stres, evde çamaşır meselesi ayrı dert. Böyle durumlarda kuruma şikayet bırakmak, hatta mümkünse firma değiştirip cüzdanınla tepki vermek en güzeli. Havalara sövmesinler de önce işlerini düzgün yapsınlar 😂🧺📦