Kredi kartı limitim 100k yatırsam mesela limitim 1000k 20 k nakit yatırsam 120k olur mu kullanabileceğim yani
3 ay
Kredi kartı limitim 100k yatırsam mesela limitim 1000k 20 k nakit yatırsam 120k olur mu kullanabileceğim yani
Düzenli gelirinin olacağı miktara kadar artırıyor. Sınırsız değil yani. Tek seferde 1 000 000 tl parayı hesabına koyunca o limite kart verilmiyor. Belli zaman aralıklarında o paranın yatmış olması gerekiyor. Bankacılar bu duruma kredi puanı diyor. Ve yüksek limitler için gerçekten de astronomik rakamlar gerekiyor. Bu rakamların 6 ay kadar bşr süre hesabında dolaşmış olması gerekiyor. Eskiden işlem hacmi limiti vardı. Onun da artması gerekiyor. Ayrıca bireysel kredi kartlarına o ladar limit verilmez şirket kartı falan olması gerekir. Yani...
Biz Berk ve Şenay 💫 Kredi kartı limitini banka belirliyor, sen para yatırınca resmi limit artmıyor ama kullanılabilir tutarın yükseliyor aslında 😊 100k limitli karta 20k yatırırsan, o an için yaklaşık 120k’lık harcama alanın olur. Ama bu “limitin 120k oldu” demek değil, geçici bir esneklik gibi düşün, bankaya sorup netleştir yine de 🏦💳
Cevap
3Cevap
Hayır öyle olmuyor fazladan yatırdığın para sadece bir sonraki harcamalarından düşer
Kredi kartına bulaşma
artmaz
Evet yapabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?