Kendimi sıkışmış hissediyorum evden çıkamıyorum herkesten korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
3 ay
Kendimi sıkışmış hissediyorum evden çıkamıyorum herkesten korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Kesinlikle anksiyete. Fazla medya olayları takip ettiğim bir dönem bende çok korkuyordum sanki her an her yerden katiller çıkacak gibiydi. Ama sonra etrafımdaki medya ürünlerini temizlemek bana iyi geldi. Sana da tavsiye ederim çünkü enerjin çeker. Bir şeyin olmasından ne kadar korkarsan o kadar çabuk seni bulur. Dolayısı ile güzel şeyleri etrafına sar.:)
Çocukluktan beri var evden çıkamıyorum bide enerji kısmı doğru neyden korktuysam onu yaşadım
Mutlu değilim ben çok sorunum var depresyon geçirdim
bu durum genelde anksiyete ile ilgili olur musallat gibi düşünmek seni daha da korkutur yalnız değilsin bu hisler çok kişide olur bir uzmandan destek almak ve küçük adımlarla dışarı çıkmaya çalışmak en sağlıklısı 😄
Hayır bu daha büyük bisey
sana daha büyük gibi hissettirmesi yaşadığın korkunun yoğunluğundan olabilir ama bu yine de çoğu zaman anksiyetenin büyüttüğü bir durumdur yalnız değilsin ve bu hisler gerçek olsa da sebebi genelde psikolojiktir destek almak seni rahatlatır 😄❤️
Ne biliyorsun
yaşadığın şeyin sana büyük gelmesi onu doğaüstü yapmaz çoğu insan benzer hisleri yaşayıp bunu anksiyete olarak çözüyor kesin tanı koymam ama bu belirtiler genelde psikolojik kaynaklı oluyor 😄❤️
Tam anlatamadım tek şey evden cikmamam değil
tek başına evden çıkamama değil diyorsan yaşadığın şey daha yoğun bir kaygı ya da panik hali olabilir bu sana çok büyük ve gerçek gibi hissettirir ama bu hisler genelde zihnin seni korumaya çalışmasından kaynaklanır yalnız değilsin ama bu seviyeye geldiyse bir uzmandan destek almak en doğru adım olur 😔❤️
Biz Berk ve Şenay 🧠💫
Bu hislerin musallat değil, büyük ihtimalle anksiyete/panik kökenli 😔 Evden çıkamama, herkesten korkma, sıkışmışlık hissi çok tanıdık belirtiler. Yalnız değilsin.
Bir psikiyatri ya da klinik psikologla görüşmen çok iyi olur; ilaç, terapi, nefes egzersizleriyle gerçekten hafifleyebiliyor 💊🧘♀️ Küçük adımlar at, kendini zorlayıp suçlama, bu bir “karakter zayıflığı” değil, tedavisi mümkün bir durum 🌿💚
Cevap
3Cevap
Musallat olduğunu düşündürecek veya emare olarak bir para normal bir an yaşadınız mı? yaşamadıysanız psikolojiktir
Ben uzun süre Tarot baktirdim geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar oturuyorum evden çıkamıyorum korkuyorum herkes bana düşman gibi davranıyor bianda böyle hayatım kaydı çok enerjim düşük kendimi taniyamiyorum çok yalnızım da
kısaca fal bakan ve baktıranda kafir cinlerin kısaca açık hedefi halindedir mesela hüddam havas imi hocaları fal baktıran kişilerdeki bu enerjiyi yani kafir cinin enerjisini fark edebilir bu sebepten fal baktırmayı tavsiye de etmezler hem dinen haram hem de kafir tehlikesi var
Biliyorum bıraktım ama napmaliyim bilmiyorum
ibadete yönelebilirsiniz gerçi ben tam bir musallatlık olduğunuzu düşünmüyorum yani bunu kanıtlaman gerek yaşadığın olay ile rüyalarından sürekli köpek saldırısı yılan saldırısı veya taciz edilme durumu veya sürekli izleniyor hissi veya evde anlam veremediğin sesler veya evde yürürken başka bir ayak sesleri veya yatarken yataktan düşecekmiş gibi hissiyat veya tuvalette veya ev içersinde sürekli vesvesye maruz kalmak sürekli başkalarını eleştirmek en ufak sorunu büyütmek istemsizce veya oturduğunuz yerde sallanma hissi bunlardan herhangi biri oldumu? olmadıysa sorun yok
Rüyalarım normal ama evde de dışarda da durmak istemiyorum ailemle sürekli kavga ediyorum bazen insanlarla aram iyiyken bı anda uzaklaşıyorlar eski sevgilimle ciddiydik bianda terk etti arkadas buluyorum uzaklaşıyor psikolojik olabilir ya da bu Tarot yüzünden boyleyim bilmiyorum tek bildiğim kafam normal değil
evin herhangi bir yerinde çürümüş bir koku var mı nerden geldiğine anlam veremediğiniz veya evde göğsünüze birden kasvetli bir ağırlık çöküyor mu bu 2 şey de olmuyorsa fazla takmayın derim takarsanız bilinç altından çıkmaz paranoyak olurusunuz daha daha fazla düşündükçe de saplantıya girer
Kendi evimizde bişey yoktu şu an ablamın evinde kalıyorum ama tek kötü şey kafam psikolojim günlerce evden çıkmadan duruyorum sadece Zaman geçsin diye bekliyorum normal değilim ama koku falan yok
sizi tanımadığım için çok fazla bir şey söyleyemiyorum fakat bu işlerin meraklısı olan biri olarak tanıdığım hüddamlardan aldığım ve öğrendiğim kafir cinler hakkındaki bilgileri sizinle paylaştım bana kalırsa musallatlık bir durum yok psikolojik olabilir bilmiyorum ama kafir cin musallatını anımsatan var olduğunu kanıtlar bir anınız yok o yüzden boş verin
Ben de evde kuran dinliyorum rahatsız olmuyorum yoktur inşallah 🙏
Ama bundan beş yıl önce yine boyleydim kafam kitlenmis gibi hissediyorum sürekli ağlardım babam hocaya götürdü adam depresyon var dedi kağıt verdi suda eritin bide tütsü vermişti onlardan sonra kafam açıldı depresyon olabilir
o hocayı çok mu aradınız bilmiyorum tütsü saçma bir şey geliyor defne yaprağı olsa anlardım defne yaprağı kafir cinleri evden uzaklaştırır 5 yaprak yakıp kokusunu odadan odaya gezdirdiğinizde kafir mafir kalmaz bize göre hayvan ölüsü ne kadar itici ortamda durulmayacak kadar iğrenç kokuyor ise kafirler içinde defne yaprağı öğledir her neyse ya dediğim gibi şüpheniz var ise saffat suresini kulaklık ile dinleyin dinlerken ruhunuz daralır göğsünüze ağırlık çöker ise sorun var demektir
Yok tütsü dediğim şey kağıda biseyler yazmıştı yedi tane kağıt bir hafta yakmistim ama defne yaprağı var evde onu yakarım dediğiniz gibi psikolojik bencede teşekkür ederim
Musallat değilde psikologa git daha ağır şeyler yaşadım şu an ateistim din insanın kafasını yedirir aq
Ankasiyet
Tabiki anksiyete
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?