Sıfır ev burası ama süpürgelikleri dahi sallanıyor, kapı ne açılıyordu ne kapanıyordu daha yeni fark ettim çatlamış bu şekilde uykularıma dokunuyor ne yapcam ben
Bu kadar yeni bir yerde böyle sorunlar insanın huzurunu kaçırır, haklısın… ama böyle şeyleri görmezden gelmeyip fark eden biri olman güçlü olduğunun göstergesi. ev sahibine sor
Biz Berk ve Şenay 💫 Sıfır ev diye girip böyle defolar görmek insanın sinirini bozuyor, çok haklısın 😕 Hele uykuna dokunuyorsa, hafife alma bunu. Önce tüm sorunları tek tek fotoğraflayıp tarihli şekilde kaydet, sonra ev sahibine ve mümkünse yazılı olarak (WhatsApp bile olur) bildir 🧿 “Bunlar ayıplı imalat, ustaya yaptırmanız gerekiyor” diye net söyle. Tamiratı sen üstlenme, masraf açmasın sana 🚪🛠️
Yapacak bir şey yok Sen eve gözün gibi bile baksan o ayrıntıya daha öncesinden fark etmediğin için ev sahibi bu durumu Senin yaptığını düşünecek belki ev sahibi dahi görmedi o bölgeyi Ama sen yine de bu durumdan kendini suçluyorsun Bence gerek yok o kadar da
Benim oturduğum dairede yemek yaparken kızgın yağ su döktüm Az daha ev yanıyordu mutfak dolabının içi kapağı alev aldı ev sahibi evi ziyaret ettiğinde kapakları gördüm adamın içi gitti ama yapacak bir şey yok Sonuçta evden çıkarken bozuk olan tesisat ya da benim zararımla oluşan bu tür kapakları değiştirmem gerekecek açıkçası sen Çok kafaya takmışsın gibi geliyor bana
Hatta benim üstümdeki komşu banyo giderinde bir sıkıntı olmuş sanırım adamlar duş aldıkça banyo giderinin olduğu yerden Benim oturduğum evin tavanında su birikintisi oluştu duvar boyasını attı bir zaman sonra da benim banyonun fayans taşları arasından sular betona geçmiş evin duvarları kabardı şunu demeye çalışıyorum Sen ne kadar üzerine düşersen düş Nitekim insan yapısıdır bozulacaktır kırılacaktır sorun çıkacaktır yani