3 ay

Trabzonda maçta hoşlandığım çocuğa fake Instagramdan yazdım, ghostladı ve hesabı gizledi; nisandaki maçta yüz yüze gelirsek ne yapmalıyım?

Mayıs ayında Trabzon'a bir maça gitmiştim hakem bir çocuğu beğenmiştim ama yanına gidip konuşamadım sonra memlekete dönünce Instagram kullanmıyorum bir fake Instagram açıp çocuğun hesabı açıktı yazdım iyi akşamlar dedim işte seni bi maçta görüp beğendim falan dedim o da kalp atıp çıktı ciddiye almadı sonra yazmıcan mı dedim fake hesabı ciddiye almam dedi falan ben de anlattım ona yazmak için yazdığımı sonra kız mısın nerden bilcem falan dedi foto ad soyad derken inandı konuştuk işte ben de ondan fotoğraf istedim attı ama ben normal atmıştım fotomu o tek görüşlük atmıştı ben de geri çektim işte niye geri çektin at foton dursun falan dedi 1 saat kadar yazmıştık işte gelecekte ne yapmak istediği hakkında yazdı baya sorularıma cevap verdi falan sonra ben çıkıyorum dedi ben de tamamdır dedim ve boş bulunup konuşma devam eder mi dedim o da bu nasıl soru bakarsız dedi ve çıktı sonra ertesi gün yazdım ghostladı beni 1 ay sonra pp güzel olmuş yazdım görüldü attı sonra 1 ay sonra da hesabını gizliye aldı şimdi de nisanda bir maç var ve karşılaşmamız çok muhtemel karşılaşırsak ne yapmalıyım sizce o ne yapar bu olanlar neydi ben hala aşamıyorum çünkü

Trabzonda maçta hoşlandığım çocuğa fake Instagramdan yazdım, ghostladı ve hesabı gizledi; nisandaki maçta yüz yüze gelirsek ne yapmalıyım?