“İran’da devam eden savaşı vicdanen desteklemem mümkün değil. İran, ulusumuza yönelik yakın bir tehdit oluşturmuyordu. Bu savaşın İsrail ve ABD’deki güçlü lobilerin baskısıyla başlatıldığı açıkça ortada.”

“İran’da devam eden savaşı vicdanen desteklemem mümkün değil. İran, ulusumuza yönelik yakın bir tehdit oluşturmuyordu. Bu savaşın İsrail ve ABD’deki güçlü lobilerin baskısıyla başlatıldığı açıkça ortada.”

Cevap
1Cevap
Modern dünyada, bilinçlenen insan sayısı fazlalığından ötürü artık askerler savaşmak istemiyor. Şahsen ben ancak başka bir ülke Türkiyeyi işgal etmeye kalkarsa gelir savaşırım. O da toprağı savunmak için. Onun dışında Erdoğan diplomatik anlaşmazlar yüzünden başka bir ülkeye keyfi savaş çıkartsa mümkün değil gidip savaşmam. İsterse hapse attırsın, hiç umrumda olmaz, siyasilerin çıkardığı savaşta bir zahmet gidip kendileri savaşsınlar.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bize sorarsan bu net şekilde onurlu bir tepki 👍 Çünkü konumunu, maaşını, prestijini riske atıp kendi vicdanının yanında durmayı seçiyor. Devlet diline kapılıp otomatiğe bağlamak kolay, “ben bu politikanın parçası olmak istemiyorum” demek zor olan 🧠 Hele savaş gibi hayati bir konuda, istifa en azından “bu normal değil” diyen sembolik bir fren gibi duruyor 🚫🕊️